• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
نه بابا خب شما از کوهای معروف عکس میزارید . دیگه سیالان و خشچال و خودت زیاد اسمشون و تو فروم بردی . :گل:

Abbath

New member
بله دما خوب کاهش پیدا کرده،اپدیت 22:30

[h=4]Current conditions +24 °C
w090.gif
2 m/s

Feels Like: +24°
Barometer: 992.8 hPa
Dewpoint: +12°
Humidity: 46.7%
Visibility: 15 km

mohamad$

کاربر ويژه

رشته كوه عون ابن علي (عينالي) *** در شمال شرقي شهرستان تبريز كوه هاي سرخ رنگ عون ابن علي قرار گرفته اند(الفبای کوهنوردی در تبریز از این منطقه اغاز میگردد). اين رشته كوه ها غالباَ عاري از پوشش گياهي بوده و از لايه هاي گچ و ماسه اي رنگين تشكيل يافته استو از اين رو به ارتفاعات سرخاب معروف ميباشد .قللي كه در اين منطقه واقع شده اند به قرار زير مي باشند:
ا- قله دند به ارتفاع 2378 متر
2- قله بهلول به ارتفاع 1985 متر
3- قله هيلله به ارتفاع 1850 متر
4- قله عينالي به ارتفاع 1800 متر
5- قله پكه چين به ارتفاع 1945 متر رودخانه تلخه رود از اين منطقه گذشته و راهي درياچه اروميه مي شود.

-----------

بابا من چکار کنم گوگل نوشته:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه

رشته كوه عون ابن علي (عينالي) *** در شمال شرقي شهرستان تبريز كوه هاي سرخ رنگ عون ابن علي قرار گرفته اند(الفبای کوهنوردی در تبریز از این منطقه اغاز میگردد). اين رشته كوه ها غالباَ عاري از پوشش گياهي بوده و از لايه هاي گچ و ماسه اي رنگين تشكيل يافته استو از اين رو به ارتفاعات سرخاب معروف ميباشد .قللي كه در اين منطقه واقع شده اند به قرار زير مي باشند:
ا- قله دند به ارتفاع 2378 متر
2- قله بهلول به ارتفاع 1985 متر
3- قله هيلله به ارتفاع 1850 متر
4- قله عينالي به ارتفاع 1800 متر
5- قله پكه چين به ارتفاع 1945 متر رودخانه تلخه رود از اين منطقه گذشته و راهي درياچه اروميه مي شود.

-----------

بابا من چکار کنم گوگل نوشته:خنده1:

کوههای خشک و بی اب و علف رفتم موقع گرما بسیار جهنمی و در وقت سرما بسیار پرسوز و کشنده

mohamad$

کاربر ويژه
قله های بالای 3000 شمال شهر تهران :

توچال 3964

پلنگچال 3500

کلکچال 3350

داراباد 3190

دو شاخ 3050

اسپیلت 3000

قلل واقع در روی خط الراس توچال زیادن مثل شاه نشین و سیاه بند و ... که من حسابشون نکردم . اونایی که قرمز کردم و رفتم

هواشناس

کاربر ويژه
کوههای خشک و بی اب و علف رفتم موقع گرما بسیار جهنمی و در وقت سرما بسیار پرسوز و کشنده

چشمه های متعددی هست در لا به لای این کوه ها اما بله در مواقع تابستان داغ و در فصول سرد سوز کشنده دارند. بارش شهرستان تبریز زیاد نیست و 25 سال هم میشه خشکسالیه دیگه نباید بیش از این انتظار داشت :گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
دوربین جدید همین اول کاری داره اذیت میکنه
مثلا امشب هر کاری میکردم که یه تصویر خوب باهاش بگیرم نتونستم
این تصویرو ببینید:تعجب2:
6goi0vviw6qa9zt1xen.jpg

کلا یه مشکلی داره
دوربین نو نباید اینجوری باشه
الان این تصویر بدون زوم هستش و هر چی دکمه رو تا نصف فشار دادم تصویر درست نشد

mohamad$

کاربر ويژه
چشمه های متعددی هست در لا به لای این کوه ها اما بله در مواقع تابستان داغ و در فصول سرد سوز کشنده دارند. بارش شهرستان تبریز زیاد نیست و 25 سال هم میشه خشکسالیه دیگه نباید بیش از این انتظار داشت :گل:

کوهای اینجا هم تابستون داغه و افتاب میسوزونه بجز اون نقاط خیلی بالای کوه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا