امیر مسعود شما برف 1 متری و یادته ؟
چقدر گرمه هوا پختم اوففففففف:ناراحت:
امیر مسعود شما از برف ابان 89 هم عکس داشتی انگار نه ؟ یادمه چندتا عکس از بام تهران گذاشته بودی
سلام بر جناب بهزاد ، مرد رشید و دلاور:گل:
قربان این جور گفتی دیگه شرمنده کردی! درب خونه من به رو ی شما و همه عزیزان بازه! چه خوب و مبارکه شما مهمان منزل من باشید:گل:
به امید خدا اگه شما افتخار بدی بعد از ماه رمضان خودم میام شمال و میارمت اردبیل :توافق:
منظورت آبان 90 هست ؟
اگه اینطوره یه چند تا عکس از 17 آبان دارم
اره اگه میشه بزار ممنون:گل:
پس من بعد ماه رمضان اردبیلم :شاد::شاد2:
خیلی دوس دارم این نفت لامصبشون تموم شه ببینم اون وقتم میان قوش بازی یا میرن گدایی،،اصلا نون بازوشونو نمی خورن نفت نبود وضعشون از سومالیم بدتر بودور بابای هرچی عرب خدا لعنت کنه کسایی رو که مارو اینجور به حقارت کشوندن !!
http://fararu.com/fa/news/155959/%D8%B5%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D9%87%D8%A7
شکار و صید پرندگان نادر و در خطر انقراض برای قوش بازی و سرگرمی عربهای کشورهای حاشیه نشین خلیج فارس، تهدیدی برای نسل این گونه های منحصر بفرد بشمار می شود.
به گزارش مهر، شکار پرندگان نادر و فروش آن برای قوش بازی به خوش نشینان عرب کشورهای دیگر هر از چندگاهی شکارچیان و افراد سودجو را نیز از استانهای جنوبی به دشتهای گلستان می کشاند.
شکار ناجوانمردانه پرندگان نادر و در معرض انقراض برای خروج آنان از زیستگاهشان و تجارت به کشورهای عربی سبب کوچ و سفر برخی سودجویان به مناطق زیستگاهی گلستان شده است.
خیلی دوس دارم این نفت لامصبشون تموم شه ببینم اون وقتم میان قوش بازی یا میرن گدایی،،اصلا نون بازوشونو نمی خورن نفت نبود وضعشون از سومالیم بدتر بود
امیر محسناساتید زبان این متن زیر رو چی ترجمه میکنند:
"Amir Mohsen," firstly, I did not make a mistake,. I was comparing the warm season of neighboring countries. Secondly, I am aware that Iranians do not speak Arabic, you speak farsi, and I know the climate there is significantly colder in the cold season (it was 28-31 in Baghdad though). The fact that Iran is ENE from "deep sand desert," has high mountains, is significantly above sea level compared to other actual Arabic nations ... explains why this is the case, and there is much, much more as to why nations that are so close, are are so different, as far as winter climate.
خیلی دوس دارم این نفت لامصبشون تموم شه ببینم اون وقتم میان قوش بازی یا میرن گدایی،،اصلا نون بازوشونو نمی خورن نفت نبود وضعشون از سومالیم بدتر بود
فیلمای شکار سوسمارشون توسایتا هست،بصورت خیلی پیشرفته با دمپایی سوسمارشکار میکنن:خنده2:بعدشم با پپسی اصل میندازن بالا:خنده2:نمی دونم شاید دوباره برن چادر بزنن
همون حکایت شیر شتر و بز و سوسمار و راهزنی