• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر مسعود شما از برف ابان 89 هم عکس داشتی انگار نه ؟ یادمه چندتا عکس از بام تهران گذاشته بودی

Amir Masoud

کاربر ويژه
امیر مسعود شما برف 1 متری و یادته ؟

چقدر گرمه هوا پختم اوففففففف:ناراحت:

سلام محمد عزیز.:گل:

بله چه خوب هم یادمه! اون موقع ما وزرا می شستیم و مدرسه ام پل رومی بود! دقیقا 4 روز پیش دانشگاهیم تعطیل شد ( با پنجشنبه و جمعه میشه گفت 1 هفته)

عجب روزایی بود ! انقدر برف عظیم میبارید که آدم فک می کرد این برف هیچ وقت تموم نمیشه وهمیشه میباره:تعجب2:

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام بر جناب بهزاد ، مرد رشید و دلاور:گل:

قربان این جور گفتی دیگه شرمنده کردی! درب خونه من به رو ی شما و همه عزیزان بازه! چه خوب و مبارکه شما مهمان منزل من باشید:گل:

به امید خدا اگه شما افتخار بدی بعد از ماه رمضان خودم میام شمال و میارمت اردبیل :توافق:

پس من بعد ماه رمضان اردبیلم :شاد::شاد2:

mohamad$

کاربر ويژه
نیویورک نیم سانت برف میاد کل کره زمین خبردار میشن اونوقت اینجا کوهرنگ 20 متر برف میاد خبرش به زحمت تا اصفهان میرسه !:تعجب2:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام دوستان.
علی جان انجمن هواشناسی شمال غرب را شما اداره می کنی؟
واقعا شیک و زیباست.
تبریک میگم بابت چنین ابتکار عملی.

saeed hh

کاربر ويژه
ور بابای هرچی عرب خدا لعنت کنه کسایی رو که مارو اینجور به حقارت کشوندن !!

http://fararu.com/fa/news/155959/صید-پرندگان-نادر-برای-قوش-بازی-عربها
شکار و صید پرندگان نادر و در خطر انقراض برای قوش بازی و سرگرمی عربهای کشورهای حاشیه نشین خلیج فارس، تهدیدی برای نسل این گونه های منحصر بفرد بشمار می شود.

به گزارش مهر، شکار پرندگان نادر و فروش آن برای قوش بازی به خوش نشینان عرب کشورهای دیگر هر از چندگاهی شکارچیان و افراد سودجو را نیز از استانهای جنوبی به دشتهای گلستان می کشاند.

شکار ناجوانمردانه پرندگان نادر و در معرض انقراض برای خروج آنان از زیستگاهشان و تجارت به کشورهای عربی سبب کوچ و سفر برخی سودجویان به مناطق زیستگاهی گلستان شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
این پادشاه عربستان معلوم نیست چندصد تا بچه داره و ولیعهد 89 سال . بچش 88 سال نبیرش 87 سال نتیجه و ندیده و ... به ترتیب 86 تا 80 سال :خنده2:اینا کارخونه جوجه کشی داشتن فکونم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب مشهد دماش به 27 درجه رسید. ما بریم بخوابیم که فردا هم روز خداست و کلی کار دارم.

شب خوش دوستان عزیز

meteogram_celcius.cgi

arak

New member
ور بابای هرچی عرب خدا لعنت کنه کسایی رو که مارو اینجور به حقارت کشوندن !!

http://fararu.com/fa/news/155959/%D8%B5%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D9%87%D8%A7
شکار و صید پرندگان نادر و در خطر انقراض برای قوش بازی و سرگرمی عربهای کشورهای حاشیه نشین خلیج فارس، تهدیدی برای نسل این گونه های منحصر بفرد بشمار می شود.

به گزارش مهر، شکار پرندگان نادر و فروش آن برای قوش بازی به خوش نشینان عرب کشورهای دیگر هر از چندگاهی شکارچیان و افراد سودجو را نیز از استانهای جنوبی به دشتهای گلستان می کشاند.

شکار ناجوانمردانه پرندگان نادر و در معرض انقراض برای خروج آنان از زیستگاهشان و تجارت به کشورهای عربی سبب کوچ و سفر برخی سودجویان به مناطق زیستگاهی گلستان شده است.
خیلی دوس دارم این نفت لامصبشون تموم شه ببینم اون وقتم میان قوش بازی یا میرن گدایی،،اصلا نون بازوشونو نمی خورن نفت نبود وضعشون از سومالیم بدتر بود

saeed hh

کاربر ويژه
خیلی دوس دارم این نفت لامصبشون تموم شه ببینم اون وقتم میان قوش بازی یا میرن گدایی،،اصلا نون بازوشونو نمی خورن نفت نبود وضعشون از سومالیم بدتر بود

نترس نفتشون تموم شه نفت ما هستش الان پنجاه تا کشور با پول نفت ما اداره میشن فکر میکنی غیرت مردم ایران اجازه میده سرزمین طلوع اسلام فقیر باشه!!

Fooladi

کاربر ويژه
اساتید زبان این متن زیر رو چی ترجمه میکنند:

"Amir Mohsen," firstly, I did not make a mistake,. I was comparing the warm season of neighboring countries. Secondly, I am aware that Iranians do not speak Arabic, you speak farsi, and I know the climate there is significantly colder in the cold season (it was 28-31 in Baghdad though). The fact that Iran is ENE from "deep sand desert," has high mountains, is significantly above sea level compared to other actual Arabic nations ... explains why this is the case, and there is much, much more as to why nations that are so close, are are so different, as far as winter climate.​
امیر محسن
اولا باید بگم من اشتباه نکردم. من فصول گرم این کشورهای همجوار رو با هم مقایسه کرده بودم.
دوما من میدونم که ایرانی ها عربی صحبت نمی کنند و شما فارسی صحبت می کنید و اینو می دونم که در فصول سرد آب و هوای خیلی سردتری نسبت به بقیه دارید( اگر چه بغداد هم به ۲۸-۳1 میرسه). واقعیت اینه که ایران که شرق و شمال شرق یک صحرای کاملا ماسه ای قرار داره دارای کوه های مرتفعی هستش و به میزان قابل توجهی نسبت به سایر ملل واقعی عرب بالاتر از سطح دریا قرار داره . این حقیقت توضیح میده که چرا وضعیت ایران به این شکله و دلایل خیلی خیلی زیادی هست که توضیح میده چرا این کشورهایی که اینقدر بهم نزدیکند اینقدر از لحاظ آب و هوای زمستانی با هم متفاوت و از هم دورند

آخرین ویرایش:

navid-mashhad

کاربر ويژه

نمی دونم شاید دوباره برن چادر بزنن
همون حکایت شیر شتر و بز و سوسمار و راهزنی

arak

New member
نمی دونم شاید دوباره برن چادر بزنن
همون حکایت شیر شتر و بز و سوسمار و راهزنی
فیلمای شکار سوسمارشون توسایتا هست،بصورت خیلی پیشرفته با دمپایی سوسمارشکار میکنن:خنده2:بعدشم با پپسی اصل میندازن بالا:خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا