• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محله ما در غرب مشهد با این نقشه های17 اسفند پارسال بیش از 60 سانتیمتر برف بارید:گل:

برف نبود که طوفان بود:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
اره دقیقا :خجالت2:

این عکس رو طبق تاریخی که ثبت کردم، 18 اسفند پارسال گرفتم. بیشترین برفی که من پارسال توی رشت دیدم :ناراحت:. البته واسه همین هم کلی ذوق کردم و خوشحال بودم :شاد2:

7y6y78iyphpjlzypdgr8.jpg

هواكده

کاربر ويژه
اميرمحسن جان

شرمنده بخاطر دير پاسخ دادنم:گل:

به نظر من MJO زير مجموعه NAO هست اگر رخصت بديد در موردش مفصل توضيح ميدم

باز هم از دير پاسخ دادنم از همگى عذر ميخوام ( روحيه ام مساعد نبود )

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مجموع مدلهای CPC-NOAA-NCEP-NWS چشم انداز زیر رو از لحاظ ارتفاع ژئو پتانسیل و دما برای ماههای دسامبر-ژانویه و فوریه در نظر گرفتند که این مدل منطبق بر برآورد بنده مبنی بر وقوع زمستان نرمال در نیمه شرقی داره( با محمد رضا راهسازان و حاج محسن سیبری قبلا در این خصوص صحبت کرده بودم که شرایط مشابه دو زمستان اخیر در منطقه ماست)

si5fkwdqjmwi2opn0kfr.gif

06f6ooad4m04guaxr35p.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

این قسمت از کشور به قطب تولید ابر تبدیل شده، با توجه به توپوگرافی منطقه قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم دوباره مستعد جاری شدن سیل هست، مخصوصا که بارش بسیار سنگینی به صورت نقطه ای در بالادست اتفاق خواهد افتاد.

24.jpg

felan123

New member
یکی از انمیشن های خاطره انگیز
کی ها با این الگو خاطره دارن؟؟؟

12.gif

این نقشه نشون میده که در حد یه 30 سانت باید سمنان برف میمود پارسال ولی فقط باد نسیب شد
واقعا اگه بخواد امسالم سیستم بیاد اینجا باد رابیفته دیگه با این کاهش بارش هم خشکسالی به تمام معنا

felan123

New member
ایولا به امیر محسن و تمام دوستان که در پیشبینی ها خوب عمل میکنن

ولی این حقیقت هست که هرچی زمان به جلو تر میره دیگه باید از هوا سرد و برفی توپ خداحافطی کرد
درست همه مخلوقات دست خداست ولی واقعا تغییر ها رو احساس میشه کرد

20سال پیش تو همین منطقه ما سمنان برف میمود 60 یا 50 سانت تا چند روز هم میموند
الان (پارسال که اصلا بارش خوب نداشتیم) هم که برف ترکوندی هم بیاد در حد 30 سانت باز با این هوا در عرض 2 روز تمام اب میشه
سال گذشته 22 سانت سمنان برف امد تا شب که بشه تمام برف ها اب شد
این یعنی دیگه گذشت زمانی که زمستون معنا داشت

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دیروز بود که به تشکیل نشدن هاریکن ها اشاره کردیم، انگار خدا صدامون رو شنیده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا