• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
اگر فكر ميكنى پست هاى بنده مسخره اند باشه من ديگه پست نميزارم

ديدم مطلب جالبيه و بى ارتباط با هوا نيس گفتم با شما دوستانم تقسيم كنم اگر فكر ميكنى من پست هام الكى يا مسخره اس ديگه نميام اين فروم ميرم جايى كه

خدانگهدار همگى

امیر جان من همچین حرفی زدم,من گفتم مسخراست بخدا پست های شما خیلی جذاب واموزندهست فقط گفتم من اعتقاد ندارم به این حرفها,حالا اگه توهین تلقی شد من ببخش,گلیه میکنم,:48::دل شکسته:
شوخی کردم به قرآن,من که دوست دارم زیاد من که همه رو دوست دارم زیاد من که چایی میرزم برات بذارم برم؛منو ببخش درضمن من تو رو ازاین حرفهای که میزنی بیشتر قبول دارم:گل::گل:
اگه تو رو دوست دارم خیلی زیاد منو ببخش
·• اگه تویی اونکه فقط دلم می خواد منو ببخش
·• منو ببخش اگه شبا ستاره ها رو می شمارم
·• منو ببخش اگه بهت خیلی میگم دوست دارم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
25 اذر 1391 غرب مشهد:

b2e2hkipgvuaj4e6n29.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم فکر کنم یا همون تاریخه یا برف سنگین اوایل دی ماه استودیو نسیم شرقی- سیمای خراسان رضوی:

ozn27jdcq6bgkphr9j.jpg

aliwinter

Banned
اینهم فکر کنم یا همون تاریخه یا برف سنگین اوایل دی ماه استودیو نسیم شرقی- سیمای خراسان رضوی:

ozn27jdcq6bgkphr9j.jpg
به به اقا امیر منو بردی سال 86 شبکه باران که مجری ها4یا5پتو گذاشته بودن رو خودشون داشتن یخ میزدن تا برنامه رو اجرا کنن یادش بخیر.به به

mahmood600

کاربر ويژه
اقا محمود انصافا نقشه های خوبی میذاری حالا به ماهم تو پیام خصوصی سایتشونو میدی؟؟ممنون میشم
سلام علی جان
در پیام خصوصی چرا
ما چیزی برای پنهان کردن نداریم ایجا یک محفل کاملا علمی است که همگی مدیون امیر محسن عزیز هستیم
این هم ادرس سایت فوق که مقادیر بارش تجمعی رو نشون میده

http://wxweb.meteostar.com/models/list_model.php?aoi=ISN&model=GFS

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام علی جان
در پیام خصوصی چرا
ما چیزی برای پنهان کردن نداریم ایجا یک محفل کاملا علمی است که همگی مدیون امیر محسن عزیز هستیم
این هم ادرس سایت فوق که مقادیر بارش تجمعی رو نشون میده

http://wxweb.meteostar.com/models/list_model.php?aoi=ISN&model=GFS

سلام محمود جان.
آقا بی زحمت یه پیش بینی برای روزهای آینده ارائه بدید. شما چند میلیمتر بارش برای روزهای پیش رو پیش بینی میکنید؟

aliwinter

Banned

mahmood600

کاربر ويژه
سلام محمود جان.
آقا بی زحمت یه پیش بینی برای روزهای آینده ارائه بدید. شما چند میلیمتر بارش برای روزهای پیش رو پیش بینی میکنید؟
سلام بر بهزاد عزیزم
چشم داداشی این هم پیش بینی ما به نقل از وبلاگمون

شروع بارشها از فردا یکشنبه 17 شهریور و تداوم ان تا پنج شنبه 21 شهریور

فردا یکشنبه 17 شهریور با نفوذ زبانه های سیستم کم فشاری که همینک مرکز ان بر روی شمال دریای سیاه قراره داره به استان گیلان و محیا شدن شرایط برای انقال رطوبت از روی دریا به خشکی و با شمالی شدن جریانات و نیز وقوع شرایط مناسب در سطوح فوقانی جو ابرناکی و بارش باران در اگثر مناطق استان اغاز خواهد شد
رخداد بارش در استان در بعضی ساعات ا رخداد رگبار و رعدبرق و کاهش دما و وزش باد و نیز مواج و طوفانی شدن دریا همراه خواهد بود از این رو از شنا در دریا جدا اجتناب کنبد
مقادیر بارش می تونه چیزی بین 30-20 میلی متر در نوسان باشه
اوج بارشها برای روز چهارشنبه خواهد بود

هر گونه تغییر در نقشه ها و شرایط بارشی در اپدیتهای بعدی به اطلاع خواهد رسید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا