خب با پایان یافتن ماه شهریور سال آبی 91-92 هم به پایان رسید :104:
باید اعتراف کنم که سال 91-92 از نظر بارش یک سال ایده آل و مطلوبی برای ما بود،،، و به غیر از قسمت هایی از غرب استان میزان بارش در سایر مناطق استان در حد نرمال و بالاتر از نرمال بود. :93:
بارش اصفهان جنوب: 187.4
بارش روستای نجف آباد: 203.7 میلیمتر، که حدود 50 میلیمتر بیشتر از میانگین بلند مدتش بود. و نسبت به میانگین بلند مدت
33.1% و نسبت به سال گذشته
17% افزایش داشته.
ضمن اینکه سال 91-92 سالی بود که روستای نجف آباد از زمان شروع اولین بارشش همواره از نظر آماری بیش از میانگین موند تا آخر در حالی که در سال گذشتش یعنی 90-91 در یک مقطعی به زیر نرمال رفت ولی به کمک بهاز 91 به بیش از نرمال رسید. :104:
و مسلما سالی که روستا از رده ی 100 - 200 تایی ها خارج بشه و 200 رو رد کنه و بره در رده ی 200 تا 300 تایی ها، نمیتونه سال بدی از نظر بارش براش باشه. :93
در حد خودش راضی کننده بود:چشمک2
در حالی که من اصلا تصور نمیکردم میزان بارش اینجا به 200 میلیمتر برسه: :104:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&p=328984&viewfull=1#post328984
درود بر آقا عارف عزیز .. و آرزوی بهترین ها براشون. :141:
پاییز پارسال که یادش به خیر، بعد از سالها بوی باران و رطوبت النبنویی رو احساس کردم.:بغل: پاییزی که با یاری النبنو تونست از نظر میزان بارش پاییز 90 رو با اون آبان ماه گردن کلفتش خاک کنه!!! ضمن اینکه از نظر پراکنش بارش هم خیلی بهتر بود. :104:
اتفاقات و رخدادهای هواشناسی در سال 91-92 که میتونه در ذهن بمونه و خاطره انگیز باشه... از نظر بنده... :104:
* بهمن ماه 91 که دیگه نیازی به معرفی نداره.:نیش:
* کمینه های بسیار بالای تابستان 92، بخصوص در ماه مرداد ،،، و همچنین گرمتر شدن مردادماه از تیرماه که همونطور که قبلا عرض کردم در این منطقه اتفاق بسیار نادری بود. :104:
* و در آخر اردیبهشت فوق العاده و رویایی 92 که واقعا از نظر بارش برای ما عالی بود، که ظاهرا روستای نجف آباد بیشترین سود رو از این این
اردیبهشت رویایی برد. و کمک به سزایی در رقم زدن بارش بیشتر از ۲۰۰ میلیمتر برای روستا داشت، ضمن اینکه آمار این ماه باعث شد که آمار بارش در روستای نجف آباد از بسیاری از مناطق مرکزی استان از جمله اصفهان جنوب بیشتر بشه. :نیش:
با اینکه اصلا فکر نمیکردم بارش اونم در ماه اردیبهشت به این حد برسه: :104:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&p=355226&highlight=#post355226
با این وجود، این ها تابلوها و پلاکارد هایی هستن که از خرداد ماه در بسیاری شهرهای استان نصب شده بودن که بعضا هنوزم هستن،،، :98:
روستای نجف آباد:
شهر گلدشت:
اصفهان:
و..............
که این یعنی افزایش میزان بارش در مناطق خشک ،،،،،،و،،،، کاهش شدید میزان بارش سالانه و پوشش برف در ارتفاعات زاگرس و غرب استان که به نوعی منابع آبی منطقه محسوب میشوند نمیتونه از وقوع مشکل کمبود آب جلوگیر ی و با اون مقابله کنه و پاسخگوی آب مصرفی مردم منطقه باشه، :94:
اونم با وجود افزایش جمعیت.
هر چند که این بارشها در مناطق خشک روی میزان سطح آب های زیر زمینی و چاه های آبی تاثیر مطلوبی میگذاره. در مقایسه با اواخر دهه 70 و اوایل 80 وضعیت آب های زیر زمینی اینجا خیلی بهتره. :گل: