• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
ra2d_asia2_surfce_ft06_pa4_s012.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس تسریع کرده که سردترین دمای کمینه در شمال شرق ایران قرار هست که رخ بده

این اتفاع در بامداد 5 دسامبر محقق خواهد شد . و دمای کمینه در بعضی نقاط در رنج 12 تا 16 درجه زیر صفر اتفاق خواهد افتاد:

guthlqen08df28rvd7p.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
با این فریم تمام مشهد بارش خوبی به شکل برف داره بغیر از فرودگاه و محله ما هم طبق معمول غوغایی بر پا خواهد بود:

ucnk22dbhhq74l5ao4vm.jpg

امیرجان ببین همین الان داری میگی سمت شما بارندگی زیاده من از همین الان بگم اگر بارش کم اعلام کردم منو تحت تعقیب قرار ندین:)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بازگشت اسطوره هواشناسی ایران مهرداد عزیز رو به جمع هواشناسان ایرانی تبریک و تهنیت عرض میکنم:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امیرجان ببین همین الان داری میگی سمت شما بارندگی زیاده من از همین الان بگم اگر بارش کم اعلام کردم منو تحت تعقیب قرار ندین:)

این مشکل شماست محمدرضا جان سعی نکنید از همین الان بهانه بیارین:تعجب2:

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان

خیلی خوشحالم که در آستانه ورود به دروازه های زمستان برفی ایرانی هستیم و خدا رو هزار مرتبه شکر که سرمای سراسری و مهمتر از اون تداوم سرما رو برای نیمه دوم آذر ماه داریم
دوستان شاید 300 روز از سال رو به امید چنین روزهایی هستن و الان داره محقق میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بچه ها همگی بیاد غرب مشهد زندگی کنید

هم سردسیرات ، هم بارش های خوبی داره و هم هوا تمیز و پاکیزه است.

مثلا الان چند ساعته که هوا اینجا شفاف تمیزه و آسمون BLUE DARK با ستاره های درخشان هست و تو هوا بوی تمیزی و تر و تازگی پیچیده .

الان چراغهای حرم و شرق مشهد از اینجا دیده نمیشه ، ظاهرا اونجا مه داره

mmh1982

New member
باسلام استاد امیر گرگان از ساعت 8 بارون شروع شده بود الان قطع شده باد شرقی یک هو همه چی برعکس شده؟؟؟؟ این به نظر شما ارامش قبل از طوفانه یا سرکاریم از طرف موج

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باسلام استاد امیر گرگان از ساعت 8 بارون شروع شده بود الان قطع شده باد شرقی یک هو همه چی برعکس شده؟؟؟؟ این به نظر شما ارامش قبل از طوفانه یا سرکاریم از طرف موج

سلام دوست خوبم

آره

آرامش قبل از طوفانه:

بین سرعت وزش باد روی قلب دریای کاسپین خیلی بالاست و بارشهای شدیدی بهمراه طوفان در انتظارتونه:

rwk2ircp603j55o0i3dp.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا