• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نقشه های آنومالی تراز 500 میلی بار نیرودریایی وضعیت خوبی را واسه ایران ترسیم نکرده و در واقع ترکیه بیشترین بهره را طی روزهای آینده خواهد برد و البته شمال غرب ایران هم وضعیت خوبی داره!:ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت:

سایت نیروی دریایی میشه بدی
https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cgi/cgi-bin/wxmap_DOD_area.cgi?area=fnmoc_swasia&set=All

pokerface

متخصص هواشناسی
vvh3mkratg5knm1ktsl0.gif

DR WHO

کاربر ويژه
يك مقاله بسيار مهم در خصوص تاثير پرفشارهاى جنب حاره اى و سيبرى بر بارشهاى زمستان كشور

http://nigs.ir/Fa/publish/Doc/14/8914272.pdf

rahsazan

کاربر ويژه
tn.php

با خبر شدم که محمد رضای عزیز پدر بزرگ مهربانشون رو از دست دادند و در همین جا خدمت ایشون تسلیت عرض میکنم و از خداوند بزرگ برای آن مرحوم طلب آمرزش و برای بازماندگان صبر مسئلت دارم.

به محمدرضای عزیز و خانواده محترمشون تسلیت عرض میکنم. خداوند انشاالله اون مرحوم و همه اموات رو رحمت کند.

متاسفم,به ایشان و خانواده محترمشون تسلیت عرض می کنم . انشالا روح پدر بزرگوارشان قرین رحمت حق تعالی باشد.

محمد رضای عزیز تسلیت بنده رو بپذیرید.

محمد رضای عزیز منم به نوبه خودم این ضایعه رو خدمتتون تسلیت میگم و از خدا برای شما و بازماندگان ایشان صبر مسئلت می کنم.

من هم به نوبه خودم به محمد رضای عزیز بابت غم ازدست دادن پدربزرگ عزیزشان صمیمانه تسلیت عرض می کنم انشالله غم اخرشون باشه
به هادی عزیز هم بابت سمت مدیریت تبریک می گم

محمدرضاجان خدمت شماهم تسلیت عرض می کنم..
شب خوش ...

سلام بر دوستان عزیزم
شرمنده این همه لطف شما دوستان شدم
سپــــــــــــــــــــــــــــــاس بیکران

هادی...

New member
شاهین دژ

ساعت: 00.00

آسمان: برفی

دما: 3-

رطوبت: 93%

فشار: 1019هکتوپاسکال

دیدافقی: 500متر

سرعت باد: آرام

حداقل دمای دیشب: 3-

حداکثردمای دیروز: 1.6

بارش 24ساعته گذشته: 6.5 میلیمتر

mahmood600

کاربر ويژه
محمود خان اون روز یعنی دیروز لاهیجان برف آمد آقا؟
خود شهر نه علی جان ولی ارتفاعات بام سبز و کوهبنه لاهیجان و نیز عطا کوه جاده لاهیجان-لنگرود سفید پوش شد.
بلوردکان املش،رحیم اباد رودسر،جاده سیاهکل به دیلمان برف خوبی باریده و کاملا سفید پوش شده اند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

آخرین وضعیت سطح زمین

مجبورم لینکش رو ثابت کنم که برای این تاریخ ثبت بشه . پس از این بابت شرمند

mesfcwx00.gif

اون قسمت بالای کم فشار اصولا باید بارش سنگین برف داشته باشند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

آخرین وضعیت سطح زمین

مجبورم لینکش رو ثابت کنم که برای این تاریخ ثبت بشه . پس از این بابت شرمند

مشاهده پیوست 47689

اون قسمت بالای کم فشار اصولا باید بارش سنگین برف داشته باشند

occludedfront.jpg

ofdef2.gif

As the storm intensifies, the cold front rotates around the storm and catches the warm front. This forms an occluded front, which is the boundary that separates the new cold air mass (to the west) from the older cool air mass already in place north of the warm front. Symbolically, an occluded front is represented by a solid line with alternating triangles and circles pointing the direction the front is moving. On colored weather maps, an occluded front is drawn with a solid purple line.

WaveCycloneSequence.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا