• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اگه خواستین این انیمیشن polar vortex را ببینید!!!
اینم توضیحش
Below is a GIF of the Stratospheric Warming SSW for short, this acronym refers to Sudden Stratospheric Warming, for reference a great guide introduction to this subject exists on Netweather written by Ed O’Toole. If you want to read more or see a timeline of how things got to the image below then make a pot of coffee and have a look at this excellent thread on the Netweather Forum.
The blue represents lower height values and as time progresses in the animation you can see the Polar Vortex overwhelmed by warmer air, there is also an excellent video of the spectacular 2009 SSW on the link above.
http://up.iranjoman.com/images/bcxau50r6a7suvtrdn6s.gif

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
z200anim.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

از همه دوستان عزیزی که در بحث تجزیه و تحلیل شاخصهای دورپیوندی تاثیر گذار بر اقلیم ایران شرکت کردند بی نهایت سپاسگذار و قدر دان هستم.

دوستان گلم اگه امکانش هست یکی از عزیزان با موضوع وضعیت شاخصهای تاثیر گذار بر اقلیم خاورمیانه در ماه دسامبر 2013 یک پست واحد در صفحه اول انجمن قرار بده که نظر دوستان بصورت واحد و فوری در دسترس من و دوستان علاقمند عزیز قرار بگیره و یا اگه مایل هستید می تونید بصورت خصوصی برای من پیام بدید.

خیلی از همراهی و مشارکت شما عزیزان متشکرم.

در حال حاضر در حال نوشتن مقاله ای در خصوص شرایط اخیر هستم و به امید خدا تموم که شد به مقاله دوم که در ارتباط با شاخصهای دور پیوندی تاثیر گذار بر شرایط اخیر خواهم پرداخت !

خوبی این مقاله این هست که شاخصهای مذکور رو بصورت دو لبه مقایسه خواهم کرد تا موافقان و مخالفان فازهای مثبت و منفی شاخصهایی همچون NAo و Ao از مرحله حدس و گمان و یا آزمایش خارج بشن و به یک جمع بندی مشخص برای ماه دسامبر برسند.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود

از همه دوستان عزیزی که در بحث تجزیه و تحلیل شاخصهای دورپیوندی تاثیر گذار بر اقلیم ایران شرکت کردند بی نهایت سپاسگذار و قدر دان هستم.

دوستان گلم اگه امکانش هست یکی از عزیزان با موضوع وضعیت شاخصهای تاثیر گذار بر اقلیم خاورمیانه در ماه دسامبر 2013 یک پست واحد در صفحه اول انجمن قرار بده که نظر دوستان بصورت واحد و فوری در دسترس من و دوستان علاقمند عزیز قرار بگیره و یا اگه مایل هستید می تونید بصورت خصوصی برای من پیام بدید.

خیلی از همراهی و مشارکت شما عزیزان متشکرم.

در حال حاضر در حال نوشتن مقاله ای در خصوص شرایط اخیر هستم و به امید خدا تموم که شد به مقاله دوم که در ارتباط با شاخصهای دور پیوندی تاثیر گذار بر شرایط اخیر خواهم پرداخت !

خوبی این مقاله این هست که شاخصهای مذکور رو بصورت دو لبه مقایسه خواهم کرد تا موافقان و مخالفان فازهای مثبت و منفی شاخصهایی همچون NAo و Ao از مرحله حدس و گمان و یا آزمایش خارج بشن و به یک جمع بندی مشخص برای ماه دسامبر برسند.

امیر جان یک مقاله میزارم حالش رو ببر!

http://up.iranjoman.com/images/a00rrte6lo0q5h8ojbx8.pdf

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز

لطف کنند مختصات جغرافیایی شهرهایی از ایران عزیز که در گذر این سامانه بارش سنگین برف رو تجربه کردند ، بهمراه ارتفاع شهرهای مورد نظر از سطح دریا ، بهمراه عکسهای گویای و با کیفیت ارتفاع و شدت بارش برف رو برای من ارسال کنند .
اگه ارتفاع دقیق تجمعی بارش برف و زمان بارش رو هم میدونید خیلی عالی میشه که برای من ارسال کنید.

سردترین دماهای بوقوع پیوسته هم بسیار اهمیت داره اگه امکانش هست.

این ارسال هم می تونه در مبحث عمومی هواشناسی انجمن باشه ، هم میتونید بصورت خصوصی در انجمن و یا در آدرسهای زیر برای من ارسال کنید :

www.mashhadmeteo.ir

www.iranclimateservice.ir

این موضوع هم شامل بچه های این انجمن میشه هم انجمن پرشین تولز و هم بچه های ادمین این انجمن که در مرند آذربایجان ساکن هستند !

سال 1350 خورشیدی در ایران یک طوفان برف بیسابقه رخ داده که هیچ اطلاعاتی ازش در روی اینترنت و یا مقالات هواشناسی موجود نیست بهرحال انتخاب با خودتون هست اگه میخواید اسم شهر تون در تاریخ ثبت بشه حتما اطلاعات مورد نظر رو بمراه عکس برای من ارسال کنید تا من زمان ارائه مقاله به زبان فارسی به ترجمه مقاله به زبان انگلیسی هم اقدام کنم.

در صورت تمایل می تونید اسم واقعی ارسال کننده عکس+ زمان و تاریخش رو هم برای من ارسال کنید

@pokerface
@admin

aMIN KHan
@Amir Masoud

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
امیرجان سلام
عکسهای من از مشهد و دکتر بهزاد از رشت رو هم تو مقاله استفاده کن، 50 سال دیگه هرکی بیاد آمار این زمان رو ببینه دچار دوگانگی میشه :تعجب::49:

DR WHO

کاربر ويژه
http://www.entekhab.ir/fa/news/1413...بارش-برف-در-مصر-پس-از-120-را-پیشگویی-کرده-بود

خبر مهم خبر جالب فوق العاده فوق العاده درست بودن پيشگويى هاى بانو عياد پيشگوى مصرى

پيشگويى جديد ايشان :

بانو عیاد، وقتی از پشت پنجره به برف روی خیابان نگاه می کنید، چه احساسی به شما دست می دهد؟
- احساس خوبی دارم. (با لبخند می گوید) من هم مثل بسیاری از شهروندان مصر اکنون احساس سرما می کنم. برف روی درختان چیزی نیست که هر روز بتوان آن را در مصر مشاهده کرد و من پیش بینی می کنم که این آخرین برف زمستان امسال قاهره نخواهد بود. زمانی فرا خواهد رسید که برف، تمام قاهره را خواهد پوشاند.

در بسیاری از دیگر کشورهای جهان نیز این زمستان به طرز غیر قابل بیش بینی سرد خواهد شد. تا آخر امسال، شرایط جوی باورنکردنی در کشورهای مختلف منجمله عربستان سعودی، کویت و امارات متحده ی عربی بوقوع خواهد پیوست.

سال 2014 در اکثر کشورهای دنیا به "سال اسب" معروف است. من این سال را سال "آسمان سخنگو" نام داده ام. این سالی است که در آن شرایط جوی، وضعیت جهان و همچنین دنیای عرفان دستخوش تغییرات قرار خواهند گرفت.

منبع خبر :

http://www.entekhab.ir/fa/news/141344/پی...ی-کرده-بود

DR WHO

کاربر ويژه
زمستان ١٣٨٦ تكرار مى شود

همانطور که در تصویر ملاحظه می شود. با ادغام دو پرفشار سیبری و جنب حاره ای آزور , کمبربند پرفشاری از اقیانوس اطلس تا شرق آسیا حاکم شده است.

image.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
4. ادغام پرفشار آزور با پرفشار سیبری و تشکیل یک مرکز پرفشار بسیار قوی که هوای سرد را از ناوه ی عمیق قطبی به ایران و خاورمیانه فرو ریخت.

pokerface

متخصص هواشناسی
وزارت نیرو اعلام کرد؛
زنگ خطر برای ۷۶ سد به صدا درآمد/حجم سد زاینده‌رود کمتر از ۳۰ درصد
تنها ۷ سد شرایط عالی دارد
ch01_font_plus.gif
ch01_font_reset.gif
ch01_font_minus.gif

خبرگزاری ایمنا: ذخیره آب در پشت ۷۶ سد کشور از جمله لار، سفیررود، اکباتان، سیوند، زاینده رود و مهاباد به کمتر از ۳۰ درصد حجم مخزن این سدها رسید.

سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۶

به گزارش ایمنا، وزارت نیرو اعلام کرد طبق آخرین بررسی های صورت گرفته ۷ سد از جمله ماشكيد عليا، پيشين، سقزچي، سنبل رود، بافت و دولت آباد افزون بر ۹۰ درصد حجم مخزن موجودی آب دارند.
بر پایه این گزارش، حجم آب ۷۶ سد کشور از جمله سدهای سفيدرود، لار، وشمگير، كرخه، بوكان، اكباتان، سيمره، سيوند، زاينده رود، ساوه، جيرفت، ۱۵ خرداد، ملاصدرا، كارده، مهاباد، علويان، استقلال و دوستي به كمتر از ۳۰ درصد ظرفیت مخزن این سدها رسید.
همچنین ۴۲ سد کشور در حال حاضر با کاهش ۳۰ درصدی حجم آب خود در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته مواجه هستند که سدهای سفيدرود، لار، وشمگير، لتيان، اكباتان، زاينده رود، دوستي و كارده از آن جمله محسوب می شوند.
براساس اعلام شركت مديريت منابع آب ايران، ۲۱ سد کشور در حال حاضر از افزايش بیش از ۲۰ درصدی ورودي آب در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته برخوردار هستند که سدهای لار، گاوشان، سقزچي، جيرفت، قشلاق، البرز، سبلان، پيشين و ۱۵ خرداد از آن جمله هستند.
۵۳ سد نیز در زمان حاضر با کاهش بیش از ۳۰ درصدی ورودي آب خود در مقایسه با زمان مشابه سال قبل مواجه هستند که سدهای سفيدرود، ستارخان، بارزو، طالقان، تهم، كرخه، بوكان، مهاباد، نهند، ساوه، كرج، لتيان، طرق، چاه نيمه ها، دوستي، كارده و گلستان ۱ و ۲ از آن جمله است.

DR WHO

کاربر ويژه
درود

استاد اميرمحسن و دكتر بهروز ميشه توزيع فشار و وضعيت نوسانات پيوند از دور طى بهمن و اسفند ١٣٨٩ را تحليل بفرماييد؟

آقا اميرمحسن ميدونم ازم دلخورى ولى بخدا هرچى ميگردم ميبينم فقط AO ، NAO و ENSO وضعيت شون موجوده ناراحتم كه چرا نتونستم در اون پروژه شما را هميارى كنم
:گریه::گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

سلام آرش جان

اگه اینطوریه پس کافیه که بگید در ایام مذکور شاخص ها مثلا مثبت ، مثبت قوی و یا به عبارت دیگه منفی یا منفی قوی بودن یا خنثی.
کفایت میکنه

درود امیرمحسن عزیز

تا جایی که دیدم، برای این شاخص و با توجه به تلورانسی که داشت میتونم بگم مثبت معمولی هست.

aliwinter

Banned
سامانه پیشرفته هواشناسی(RVR)یك سیستم كمك دیده‌بانی محسوب می‌شود و شامل سنسورهای RVR، سرعت و سمت باد، دما، فشار و رطوبت نسبی هوا است كه صحت داده‌های كلیه سنسورهای آن توسط كارشناسان مربوطه، پایش و تأیید می شود.
AGVIS_FSI_Forward_Scatter_Runway_Visibility_System.jpg
سامانه (Runway Visual Range (RVR در برج های مراقبت پرواز فرودگاه کاربرد داشته و در حال حاضر در تعدادی از فرودگاههای کشور این سامانه راه اندازی شده است.
320px-AGIVIS_2000_Runway_Visual_Range_System.jpg
320px-Lisbon%27s_Runway_21.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا