• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

felan123

New member
امیر محسن یوقتی دیدی بندرعباس برف امد ما شمال نشینان با سوز خشک
خدا کنه همیشه پر بارش باشه
تو رو خدا ببینید این پیش بینی رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دنیا دگرگون شده و اصلا یک وضعی شده!!!!!!!!!!

eewd66fr8na6r64azyn0.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه بالا نشون میده که mjo به نفع منطقه ماست در این پیش بینی اون مرکز طوفان رو در محدوده خلیج بنگال ببینید.

فقط اگه ما یک طوفان اقیانوسی در محدوده دریای عرب داشته باشیم باعث میشه این دست سامانه ها به سمت عرضهای بالایی کشور مون هدایت بشه.

hasan1

کاربر ويژه

درود حسن عزیز

خیلی خوشحالم که لحظات بسیار زیبایی رو با بارش برف تجربه کردید. تبریک میگم

بسیار ممنون امیر محسن جان :گل:

امروز روز فوق العاده به یاد ماندنی ای برای قم بود. بارش برف همچنان ادامه داره! فک کنم نزدیک 10 سانت روی خاک و ماشینا نشسته باشه!

انشاالله ایندفه دیگه نوبت شماست که بارش برف رو تجربه کنید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بسیار ممنون امیر محسن جان :گل:

امروز روز فوق العاده به یاد ماندنی ای برای قم بود. بارش برف همچنان ادامه داره! فک کنم نزدیک 10 سانت روی خاک و ماشینا نشسته باشه!

انشاالله ایندفه دیگه نوبت شماست که بارش برف رو تجربه کنید.

خواهش میکن محسن جان.

انشاء الله

خدایا مرحمتی و ما رو بی نصیب نذار :ناراحت:

DR WHO

کاربر ويژه
بانو عیاد، وقتی از پشت پنجره به برف روی خیابان نگاه می کنید، چه احساسی به شما دست می دهد؟
- احساس خوبی دارم. پیش بینی می کنم که این آخرین برف زمستان امسال قاهره نخواهد بود. زمانی فرا خواهد رسید که برف، تمام قاهره را خواهد پوشاند. در بسیاری از دیگر کشورهای جهان نیز این زمستان به طرز غیر قابل بیش بینی سرد خواهد شد. تا آخر امسال، شرایط جوی باورنکردنی در کشورهای مختلف منجمله عربستان سعودی، کویت و امارات متحده ی عربی بوقوع خواهد پیوست.

سال 2014 در اکثر کشورهای دنیا به "سال اسب" معروف است. من این سال را سال "آسمان سخنگو" نام داده ام. این سالی است که در آن شرایط جوی، وضعیت جهان و همچنین دنیای عرفان دستخوش تغییرات قرار خواهند گرفت.

Dr.ben

کاربر ويژه
بارش بارون توی رشت خیلی شدید شده. الان رفتم اندازه گرفتم از 3 بعد از ظهر تا حالا اینجا حدود 15 میلیمتر بارون باریده.

DR WHO

کاربر ويژه
کارشناسان هواشناس روس امروز پیش بنی کردند که اروپا، کشورهای منطقه شام (سوریه، اردن، فلسطین و لبنان) و شمال پادشاهی سعودی در چند ماه آینده با سخت ترین زمستان توام با بوران و برف سنگین روبرو خواهند شد که در صد سال گذشته مشاهده نشده است.

این هواشناسان می گویند که زمستان امسال در سراسر نیم کره شمالی جهان زودرس خواهد بود و با بارش سنگین برف آغاز خواهد شد.

اداره هواشناسی روسیه هشدار داده است که ساکنان قاره اروپا در چند هفته آینده با سرمای بسیار شدید و طوفان برف دست و پنجه نرم خواهند کرد، لذا از آنها خواسته شده تا خود را برای روبرو شدن با این شرایط آب و هوایی مهیا سازند.

بنا بر اعلام این اداره، زمستانی که در پیش است از لحاظ شدت، در صد سال گذشته بی نظیر خواهد بود و مشخصه آن موج گسترده سرما و کاهش روزهای آفتابی است که بر خلاف پیش بینی پدیده گرمایش کره زمین به وقوع می پیوندد.

بر اساس این گزارش طبق نمودارهای متعلق به مدل های عددی و بلند مدت، ماه های ژانویه و فوریه سال آینده در نتیجه عبور توده های هوایی قطب شمال به سوی قاره آسیا، درجه حرارات در مقایسه با میانگین طبیعی و معمولی، سیر نزولی شدیدی خواهد داشت.

یانگ، پژوهشگر آلمانی می گوید که قاره اروپا از پنج سال پیش با زمستان های سختی روبرو شده که در زمستان امسال به اوج خود خواهد رسید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویر مولتی سنسور بارش که نشاندهنده بارشهای همرفتی هست ،گستره بارش در نیمه شمالی کشور رو اینطوری نشون میده:

q62spq7qq341ycbq6fjn.jpg

در ضمن الان پیاده رفتم بیرون خرید ، با اینکه آسمون تمام ابری هست مشهد ولی هوا یک سوز عجیبی داره و جالب اینجاست که میزان بخاری که در اثر دم و بازدم بیرون میاد خیلی کمه!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکم امیدواریتون زیاد کنم

متئوگرام فرودگاه مشهد داره وضعش خوب میشه !

یعنی اینکه هر چی دمای نقطه شبنم کمتر بشه و به دمای واقعی سطح زمین نزدیکتر باشه یعنی شانس بیشتر میشه:

meteogram_celcius.cgi

سلام دوستان
متاسفانه سیستم اواخر هفته آینده به طور کل نابود شده در صورتی که چندروزی تداوم داشت اما از بین رفته و در سه آپ پیاپی وجود ندارد
امیرخان دلیلش چیه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان
متاسفانه سیستم اواخر هفته آینده به طور کل نابود شده در صورتی که چندروزی تداوم داشت اما از بین رفته و در سه آپ پیاپی وجود ندارد
امیرخان دلیلش چیه؟

سلام احسان عزیز

بایدبیشتر بررسی بشه ولی در این ماه باید AO منفی داشته باشیم که هست و NAO باید مثبت باشه که جریانات استوایی به سمت عرضهای بالاتر کشور مون کشیده بشه که ظاهرا متاسفانه NAO منفی شده:

ao.obs.gif

nao.mrf.obs.gif

دو تایش منفی بشه سامانه ها خیلی جنوبی میشن

rahsazan

کاربر ويژه
از این به بعد هوای مشهد تمیز که شد، اطلاع رسانی میشه و احتمالا فردای اون روز به مناسبت این امر نادر تعطیل خواهد بود

مشهد-دیروز

1526796_496804127099405_73159635_n.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا