• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
wk3.wk4_20140104.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آخرین پیش بینی ها MJO بعداز فاز 7 به سرعت وارد فاز 8 میشه و به چشم بهم زدنی به فاز 4 وارد میشه!!!!

با توجه با فاز خنثی انسو این فاز باعث میشه که پرفشار ازور به شدت در اروپای غرب تا شرق امریکا تقویت بشه و به عرضهای بالاتر گسترش پیدا کنه

و استورم ترک اقیانوس اطلس مستقیما وارد دریای مدیترانه میشه و بخشهای وسیعی از اروپاای مرکزی- اروپای غربی - تمام روسیه- ترکیه - اروپای شرقی و بخشهای شمالی کشور تحت تاثیر قویترین کم فشار ایسلندی سال قرار خواهد گرفت. در واقع ورتکس قطبی بخش وسیعی از نقاطیکه گفتم را پوشش خواهد داد:

newMJOindx.90d.noENSO.RMMPhase.png

پس گرم شدنی در کار نخواهد بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من به اون نقشه ها کاری ندارم امیر کوروش جان

اون احتمالا اعتقاد داره که mjo در فاز 8 قرار میگیره که با فاز خنثی انسو متاسفانه زیاد از لحاظ بارش و دما جالب نیست که هیچ اصلا جالب نیست.

ولی این مدلی که من در زیر میذارم و پیش بینی 18 ژانویه است دقیقا بر قرار گرفتن MJO در فاز 4 در بازه زمانی مربوط صحه میذاره

rvl8a92kkr8e0gztc7.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
الان من در جلوي حرم امام رضا هستم و برف ريز و به نسبت شديدي در حال باريدن هست!

DR WHO

کاربر ويژه
هادى التماس دعا دارم جلو حرم هستى درود منو به آقاجان برسون :گل:

عليرضا جان والله من خودم از اساتيد شنيده بودم فاز منفى AO و فاز مثبت NAO و فاز منفى MJO براى الان خوبه ..

نميدونم چرا ميگن MJO 4 بشه خوبه !!؟؟؟ :تعجب2:

DR WHO

کاربر ويژه
درضمن من نميگم هوا گرم ميشه اما از شدت برودت هوا كاسته ميشه و دماها به بالاى صفر ميره

اميدوارم اين امر موقتى باشه و سرماى شديد دوباره بياد به ايران

توكل به خدا ..

rahsazan

کاربر ويژه
چند روز قبل حاج محسن سوالی رو مطرح کردن که با اجازش جواب رو در اینجا مطرح میکنم که شاید سوال برخی دیگر از دوستان هم باشه :

سوال حاج محسن این بود که در طراحی سد، احتمال یخ زدن دریاچه و فشار ناشی از یخ در نظر گرفته میشه؟
جواب: بله نیروی فشار یخ در طراحی مد نظر قرار میگیره

[MENTION=24827]سیبری[/MENTION]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

هادى التماس دعا دارم جلو حرم هستى درود منو به آقاجان برسون :گل:

عليرضا جان والله من خودم از اساتيد شنيده بودم فاز منفى AO و فاز مثبت NAO و فاز منفى MJO براى الان خوبه ..

نميدونم چرا ميگن MJO 4 بشه خوبه !!؟؟؟ :تعجب2:

امیر کوروش جان

من هزاران هزار بار در این فوروم گفتم که MJO باید به صورت همزمان با انسو مورد بررسی قرار بگیره و حقیقت مطلب اینکه با توجه به آپدیتهای فعلی نقشه ها :

اولا MJO در بازه زمانی بسیار کوتاهی در فاز 8 میگیره

دوم اینکه اگه بخوای مقایسه کنی فاز 4 MJO در ماه ژانویه خیلی بهتر از فاز 8 این شاخص هست.

سوم اینکه ما در فاز خنثی انسو هستیم به خدا

امیرکوروش جان

مشکل شما این هست که استناد میکنید به تحقیقات ناقصی که اینور - انور روی اینترنت منتشر شده بعد می بینی نوشته فاز 8 MJO خوبه ولی لامذهب اون آقای محقق یا مترجمی که اومده نوشته این مطلب رو چون نمیدونسته نگفته که فاز 8 MJO در صورت رخ داد انسو در فاز گرم یا النینو خوبه!!!!!!!!!!!!

ای خدا من چیکار کنم از دست این مطالب ناقص روی اینترنت

Dr.ben

کاربر ويژه
مقایسه وضعیت روزهای آینده چند شهر کشور از دید هواشناسی نروژ:

1- اصفهان

gpsk0850t49u2a5dn0h.jpg

2- شیراز

a4uc3dri6xok4lb4rx0.jpg

3- تبریز

obl0wn08ripu8conz625.jpg

4- اردبیل

cv45n04hggy9fdgw23e7.jpg

5- رشت :sanjaghi: :TAHEREH:

7pg27dv4csn14ql3f62d.jpg

salar68

New member
مشتاقانه منتظر برف در اصفهان هستم :((

هوا تقریبا" می شه گفت ابریه
1 ساعتی هست سوز عجیبی میاد
الان کمی مه شده
دمای هوا 1 درجه هست ولی حس 3 4 درجه پائین تره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شرایط عجیب و غریبی در مشهد حکمفرماست!!!!!!!

آسمون تمام ابری - وزش باد نسبتا سردی از سمت شرق و جنوب شرق داریم و اینهم متئوگرام مشهد:

meteogram_celcius.cgi

aliwinter

Banned
اقا اراک چه برفی هست دما-4
پیش بینی میشود بین 12 تا 20 سانت برف خالص فردا و پس فردا در این شهر ببارد!!

Dr.ben

کاربر ويژه
بر اساس آخرین پیش بینی ها MJO بعداز فاز 7 به سرعت وارد فاز 8 میشه و به چشم بهم زدنی به فاز 4 وارد میشه!!!!

با توجه با فاز خنثی انسو این فاز باعث میشه که پرفشار ازور به شدت در اروپای غرب تا شرق امریکا تقویت بشه و به عرضهای بالاتر گسترش پیدا کنه

و استورم ترک اقیانوس اطلس مستقیما وارد دریای مدیترانه میشه و بخشهای وسیعی از اروپاای مرکزی- اروپای غربی - تمام روسیه- ترکیه - اروپای شرقی و
بخشهای شمالی کشور تحت تاثیر قویترین کم فشار ایسلندی سال قرار خواهد گرفت. در واقع ورتکس قطبی بخش وسیعی از نقاطیکه گفتم را پوشش خواهد داد:

پس گرم شدنی در کار نخواهد بود

سلام امیر محسن عزیز.
این کم فشارها خوبن نه؟ تفاوت این کم فشار با کم فشارهایی که باعث گرم باد در سواحل شمالی میشن در چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا