مباحث عمومی هواشناسی
ن نيما New member 2014 , January 6 #83,103 [/URL[URL=http://upload7.ir/] [/URL [URL=http://upload7.ir/] [/URL [URL=http://upload7.ir/] [/URL
D Dr.ben کاربر ويژه 2014 , January 6 #83,105 هواشناسان ایران انجمن در حال ماهیگیری! عکس اختصاصی امیر کوروش در هوای برفی اصفهان:
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , January 6 #83,106 Dr.ben گفت: هواشناسان ایران انجمن در حال ماهیگیری! عکس اختصاصی امیر کوروش در هوای برفی اصفهان: کلیک کنید تا باز شود... خدا رو شکر موفق شدیم به همه ماهیگیری یاد بدیم به جای اینکه بهشون ماهی بدیم:شاد2:
Dr.ben گفت: هواشناسان ایران انجمن در حال ماهیگیری! عکس اختصاصی امیر کوروش در هوای برفی اصفهان: کلیک کنید تا باز شود... خدا رو شکر موفق شدیم به همه ماهیگیری یاد بدیم به جای اینکه بهشون ماهی بدیم:شاد2:
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , January 6 #83,108 آقایون من همچنان سر وعده هایی که دادم هستم بعداز 15 ژانویه بتدریج شرایط ایده ال میشه و در روزهای 18 - 19 -20 ژانویه نیمه شمالی و مرکزی حسابی سیراب میشه
آقایون من همچنان سر وعده هایی که دادم هستم بعداز 15 ژانویه بتدریج شرایط ایده ال میشه و در روزهای 18 - 19 -20 ژانویه نیمه شمالی و مرکزی حسابی سیراب میشه
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , January 6 #83,112 روز طلایی 19 ژانویه اصلا این سرعت هسته جت استریک رو ایران آدمو دیوونه میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ایرانجمن::شاد2::iranjoman::iranjoman::شاد2::گل::شاد2: 195 نات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
روز طلایی 19 ژانویه اصلا این سرعت هسته جت استریک رو ایران آدمو دیوونه میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ایرانجمن::شاد2::iranjoman::iranjoman::شاد2::گل::شاد2: 195 نات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A aliwinter Banned 2014 , January 6 #83,113 DR WHO گفت: ببين چه نقشه هايى پيدا كردم من و عليرضا امشب ماهيگير شديم مشاهده پیوست 50116 کلیک کنید تا باز شود... شما که اوستای ماهگیری هستی بلامیسر
DR WHO گفت: ببين چه نقشه هايى پيدا كردم من و عليرضا امشب ماهيگير شديم مشاهده پیوست 50116 کلیک کنید تا باز شود... شما که اوستای ماهگیری هستی بلامیسر
D DR WHO کاربر ويژه 2014 , January 6 #83,114 يعنى دهه سوم دى شمالى خواهد بود :تعجب2: آقا انقدر حرف از ماهى زديد هوس سبزى پلو با ماهى كردم :خجالت2:
يعنى دهه سوم دى شمالى خواهد بود :تعجب2: آقا انقدر حرف از ماهى زديد هوس سبزى پلو با ماهى كردم :خجالت2:
A aliwinter Banned 2014 , January 6 #83,115 خب بریم بخوابیم هفته بعد امتحان داریم هیچی نخوندیم:خجالت2:
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , January 6 #83,116 هر چند که امیدی مطابق نقشه ها برای مشهد نیست ولی خیلی وقت بود که آسمون مشهد انقدر تو شب قرمز نشده بوده
هر چند که امیدی مطابق نقشه ها برای مشهد نیست ولی خیلی وقت بود که آسمون مشهد انقدر تو شب قرمز نشده بوده
A aliwinter Banned 2014 , January 6 #83,118 DR WHO گفت: يعنى دهه سوم دى شمالى خواهد بود :تعجب2: آقا انقدر حرف از ماهى زديد هوس سبزى پلو با ماهى كردم :خجالت2: کلیک کنید تا باز شود... بیا شمال درخدمتون هستیم بیا حتما عید بیا سبزی پلوی درست کنم برات تاب حال نخورده باشی!دکتر بهزادم بیاد:خنده2: امیر محسن و.. هم بیاین آخرین ویرایش: 2014 , January 6
DR WHO گفت: يعنى دهه سوم دى شمالى خواهد بود :تعجب2: آقا انقدر حرف از ماهى زديد هوس سبزى پلو با ماهى كردم :خجالت2: کلیک کنید تا باز شود... بیا شمال درخدمتون هستیم بیا حتما عید بیا سبزی پلوی درست کنم برات تاب حال نخورده باشی!دکتر بهزادم بیاد:خنده2: امیر محسن و.. هم بیاین
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , January 6 #83,119 مبارکه تو مدل اسمبل جی اف اس هم دقیقا همون شرایط لحاظ شده پس باید بگیم ورود اولین سامانه تلفیقی زمستان 92 مبارک تا حالا هر چی که بوده تراف دریای سرخ بوده واسه همین فقط رو زاگرس باریده ولی این به امید خدا بارشهای فراگیر داره:
مبارکه تو مدل اسمبل جی اف اس هم دقیقا همون شرایط لحاظ شده پس باید بگیم ورود اولین سامانه تلفیقی زمستان 92 مبارک تا حالا هر چی که بوده تراف دریای سرخ بوده واسه همین فقط رو زاگرس باریده ولی این به امید خدا بارشهای فراگیر داره:
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , January 6 #83,120 در ضمن نقشه بالا فاز 4 mjo رو به زیبایی نشون میده