• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
شبنم بوده:

histGraphAll

درود محمد رضا جان
آخه من دونه هاي سفيد يعني نانو ذرات سفيد را ديدم كه مي باريد واسه همين ميگم اگه شبنم هم بوده ذراتش خيلي بزرگ بود!!!

rahsazan

کاربر ويژه

درود محمد رضا جان
آخه من دونه هاي سفيد يعني نانو ذرات سفيد را ديدم كه مي باريد واسه همين ميگم اگه شبنم هم بوده ذراتش خيلي بزرگ بود!!!

سلام هادی جان
من دیشب حدود ساعت 11 که رفتم بیرون، خیابونها انگار که آبپاشی شده باشه و در آستانه خشک شدن باشه بود، رو شیشه ماشین هم شبنم زده بود، فکر کنم رطوبت بالا و سرمای هوا باعث این مسئله شده بود

ariany

New member
plotguide.gifplotguide.gif
آنومالی بارشی 11 دی تا 11 بهمن سال 1392

plotjan2014.gif

آنومالی 11 دی تا 11 بهمن سال 1391

plotjan2013.gif

آنومالی 11 دی تا 11 بهمن سال 1390

plotjan2012.gif

از سال 1385 طبق نقشه های آنومالی که تا سال 1390 آن در بالا گفته شد این وخیمترین دی و بهمنی بود که مشهد تجربه کرد.
همچنین در بعضی از سال های قبل که از اوایل دی تا اوایل بهمن بی بارشی داشتیم در ماه های بعدیش جبران شده تا حدی که آنومالی دی و بهمن سال 1385:

plojan2007.gif

و آنومالی اسفند تا فروردین همان سال:

plotMar2007.gif

نيما

New member
بارش برف سنگین در ژاپن

During winter, cold air masses from Siberia blow towards Japan, picking up moisture from the Sea of Japan in the process. The wet cold air collides with the mountains along the Sea of Japan coast, resulting in heavy snowfall. Some areas experience extreme amounts of precipitation with snow depths of three to six meters.

Fittingly, Japan offers many popular destinations for snow seekers. While most of Japan's major cities, including Tokyo, Kyoto and Osaka, receive only small amounts of snow, locations offering snow experiences are readily accessible from them. The snow season in Japan is long and in some places begins as early as November and lasts into May, with the peak being in February.
شرايط مثل شمال كشور داشتن با توده هواي سردي سيبري . 7 كشته هم اين اوضاع داشته

آخرین ویرایش:

نيما

New member
مشاهده پیوست 52593مشاهده پیوست 52593
آنومالی بارشی 11 دی تا 11 بهمن سال 1392

مشاهده پیوست 52580

آنومالی 11 دی تا 11 بهمن سال 1391

مشاهده پیوست 52581

آنومالی 11 دی تا 11 بهمن سال 1390

مشاهده پیوست 52584

از سال 1385 طبق نقشه های آنومالی که تا سال 1390 آن در بالا گفته شد این وخیمترین دی و بهمنی بود که مشهد تجربه کرد.
همچنین در بعضی از سال های قبل که از اوایل دی تا اوایل بهمن بی بارشی داشتیم در ماه های بعدیش جبران شده تا حدی که آنومالی دی و بهمن سال 1385:

مشاهده پیوست 52590

و آنومالی اسفند تا فروردین همان سال:

مشاهده پیوست 52592
ممنون دوست عزيز
اميدوارم همين جور بشه اسفند و فروردين و ارديبهشت جبران كنه
فعلانقشه هاي بلند مدت دارن اذيت ميكنند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

تقدیم به همه شما عزیزان و خوبان همراه:گل:

تصاویری از رشته کوههای هزار مسجد - روستای چرم کهنه

50.gif

تاریخ : یکشنبه بیستم بهمن 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

نظر بدهید

تصاویری از رشته کوههای هزار مسجد در محدوده روستای چرم کهنه در 8 کیلومتری غرب شهرستان کلات- امروز یکشنبه 20 بهمن ماه 1392

برای دیدن تصاویر و نقشه ها در اندازه و کیفیت واقعی لطفا بر روی تصاویر کلیک نماید

up5a0nt90mkoc2xqmaa.jpg

b4lk9mircnlmcd79w0a.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدلهای هفتگانه اسمبل هواشناسی آپدیت شدند!!!!

ماه مارچ- آپریل-می رو کلا فاکتور میگرم و اظهار نظر نمیکنم .

آینده نگری :

ولی غالب مدلها ماههای تابستان در بخش وسیعی از ایران خصوصا نیمه شمالی کشور را پر بارش نشون میدن که این موضوع شامل شمال شرق ایران هم میشه

بیشترین بارشها بر اساس این مدلها در ماههای جولای- آگوست و سپتامبر بوقوع خواهد پیوست!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.آقا امیرمحسن من بعید می دونم پیش بینی این مدل برای تابستان درست از آب در بیاید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام.آقا امیرمحسن من بعید می دونم پیش بینی این مدل برای تابستان درست از آب در بیاید.

سلام

مدلها این وضعیت رو نشون میدن ، فقط هم یکی مدل نیست!

بهرحال چه درست و چه غلط مطلب بالا رو برای آینده نگری نوشتم و در مورد قطعیت وقوعش هیچ اظهار نظری نکردم.

ولی از من میشنوید همه چیز بهم ریخته و عجیب و غریب شده!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تقریبا تمام مدلها این آنومالی رو با شدت و ضعف در تراز 200 میلی بار برای ماه جولای نشون میدن:

200.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا