• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیدمهدی

New member
نقشه های نیروی دریایی پیک بارش رو از ساعتی دیگر تا طهر فردا در مشهد- فریمان- تربت حیدریه- نیشابور و شهرهای پیرامون این نقاط نشون میدن
ایول به شما که دقیق تر میگی مسئول هواشناسی خراسان که فقط میگفت سراسر خراسان تا صبح متناوب همینو فقط تکرار میکرد

Farbod7

New member
سلام دوستان چند تا عکس از ارتفاعات بالای شهر مشهد (دامنه های بینالود ) که ساعت 5:30 در کوهپیمایی فرح بخش امروز تهیه کردم تقدیم میکنم:گل: DSCI0110.JPGDSCI0113.JPG :گل:DSCI0094.JPGDSCI0098.JPG

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
نقشه های نیروی دریایی پیک بارش رو از ساعتی دیگر تا طهر فردا در مشهد- فریمان- تربت حیدریه- نیشابور و شهرهای پیرامون این نقاط نشون میدن

آقا صبح هم کسی جواب ما رو نداد، این سایت نیروی دریایی برای من حتی با قندشکن هم باز نمیشه؟ امیرجان چطوری میتونم بازش کنم؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آقا صبح هم کسی جواب ما رو نداد، این سایت نیروی دریایی برای من حتی با قندشکن هم باز نمیشه؟ امیرجان چطوری میتونم بازش کنم؟

مشکل از شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت شماست باید تماس بگیرید و مشکلتون را باهاشون در میان بگذارید

سیبری

کاربر ويژه
سلام دوستان الان گرگان هم برفش شروع شد

این خبر بسیار مسرت بخشی هستش
این یعنی اینکه ما خراسانیها هم هنوز می تونیم منتظر برف باشیم و این بار برف کاملا پودری و همراه هوای بسیار سرد
چون وقتی گرگان 100 متری برفی بشه ما باید منتظر برف درمای 2- 3- و 4- باشیم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارش برف به صورت لایت همچنان در منطقه ما ادامه داره همکنون از بالای پشت بوم میام حداقل 10 سانت تو منطقه ما نشسته

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جی اف اس تا 192 ساعت آینده

dnbhmetwbilxib18yjps.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Mashhad Airport Forecast
The report was made 6 minutes ago, at 16:59 UTC
Forecast valid from 22 at 18 UTC to 23 at 24 UTC
Wind 08 m/s from north
Visibility 2000 m
Broken clouds at a height of 305 m
Few clouds at a height of 762 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 914m
Broken clouds at a height of 2134 m
rain and mist
Temporary
from 22 at 18 UTC to 23 at 03 UTC
Wind 10 m/s from north
Visibility 0800 m
Broken clouds at a height of 152 m
Overcast at a height of 1829 m
snow and fog
Becoming between and UTC
Becoming