• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
خب دوستان
من موفق شدم یکی از رعد و برقا رو به ثبت برسونم :خنده1: البته با فیلم

انشاءالله تا لحظاتی دیگه براتون میزارم... :گل:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
آقا امیرمحسن شما حتما باید عکسهای خیلی خوبی رو ثبت کرده باشین ؟؟؟
فک میکنم رعد و برق امروز نسبت به روزای قبل ملموس تر بود.

Ahmad7777

New member
آسمان مشهد.....یک ساعت پیش....ببخشید اگه زشت شد....دفعه اولم بود از رعدوبرق عکس میگرفتم......:گل::گل:

پیوست ها

• IMG_5509.JPG
    IMG_5509.JPG
    3.1 مگایابت · بازدیدها: 34

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آسمان مشهد.....یک ساعت پیش....ببخشید اگه زشت شد....دفعه اولم بود از رعدوبرق عکس میگرفتم......:گل::گل:

بسیار عالی بود دوست خوبم .

من ولی با توجه به اینکه رعد و برق ها بالای سرم میزدند و شدت بارش زیاد بود موفق نشدم متاسفانه.

یک اتفاقی هم افتاد که محسن در جریان هست!

آخرین ویرایش:

Amir-Hossein

کاربر ويژه

attachment.php

خداییش خیلی قشنگ گرفتی
الان عکست رو دیدم از عکس خودم نا امید شدم اصلا... :52: تـــــاااازه من فیلم گرفتم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همانطوریکه حدس میزدم امروز نمودار skew-t مشهد شرایط خیلی ناپایداری رو در جو مشهد نشون میداده ساعت 12:00 یو تی سی
04f49yo5ykefe6o4n25r.jpg

یک همچین شرایطی یک ابری اینطوری تولید کرد- قبل از بارش:

o6zib9wy9ndn4imjrkk.jpg

در حین شدت بارش:

pbyepiimgzjfaj8r5v30.jpg

برآورد من این هست که در منطقه ما حداقل بالای 5 میلیمتر بارید امروز و خدا رو از این بابت بسیار شاکرم:گل:

Amir-Hossein

کاربر ويژه

بسیار علی بود دوست خوبم .

من ولی با توجه به اینکه رعد و برق ها بالای سرم میزدند و شدت بارش زیاد بود موفق نشدم متاسفانه.

امیرمحسن جان خواهش میکنم مواظب باشید...
جمعه هفته گذشته تو روزنامه خوندم که یه مرد 67 ساله در حال گذر بوده که متاسفانه یه رعد و برق بهش اثابت کرده و همونجا نقش بر زمین شده.
دوستان عزیز همه احتیاط کنید

Ahmad7777

New member
attachment.php

خداییش خیلی قشنگ گرفتی
الان عکست رو دیدم از عکس خودم نا امید شدم اصلا... :52: تـــــاااازه من فیلم گرفتم

این چه حرفیه دوست عزیز.من منتظرم که عکس شمارو ببینم....من شاگرد شماهم اقا امیرحسین و پایه ثابت وبلاگتون....:گل::خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیرمحسن جان خواهش میکنم مواظب باشید...
جمعه هفته گذشته تو روزنامه خوندم که یه مرد 67 ساله در حال گذر بوده که متاسفانه یه رعد و برق بهش اثابت کرده و همونجا نقش بر زمین شده.
دوستان عزیز همه احتیاط کنید

آره واقعا !

چتر بالای سرم بود و با محسن داشتم صحبت میکردم و اون بخش فلزی چت روی سینه سمت چبم بود که یک رعد و برق شدید زد و در قسمت چپ بدنم احساس لرزش ناگهانی مثل برق گرفتگی کردم ولی خدا رو شکر از بدنم رد نشد و به زمین نرسید:فرار2:

Ahmad7777

New member
بسیار عالی بود دوست خوبم .

ممنون امیرمحسن عزیز....سخنان شما انگیزه زیادی به من میدن واسه علم هواشناسی....

Amir-Hossein

کاربر ويژه
این چه حرفیه دوست عزیز.من منتظرم که عکس شمارو ببینم....من شاگرد شماهم اقا امیرحسین و پایه ثابت وبلاگتون....:گل::خجالت2:

احمد جان شما لطف داری عزیز دلم
منم مثل شما شاگرد آقا امیرمحسن عزیز هستم ، چیزی از خودم ندارم...!
:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب چطور شد که من امروز در ساعت 12:00 UTC مطمئن به بارش شدم:

1- کیپ قابل توجه روی منطقه و بصورت نقطه روی قله های مرتفع بینالود مشرف به شدت مشهد

2- تراکم خطوط استریم لاین در محدوده شهرهای مشهد و قوچان
3-آبهای قابل بارش بسیار عالی در منطقه

52zetq39ouu4ufz2bfr0.jpg

4-مطلب بعدی رطوبت مطلوب در تراز 700 میلی بار که بین 60 الی 80 درصد بوده

5- الگوی باد سطح زمین : دقت کردم در هنگام بارشهای تندری منطقه ما در محدوده ای دایره مانند قرار میگیره که دور تا دورش هم باد شمالی در سطح زمین داره و هم باد جنوب شرقی و در واقع وسط دایره یک حالت سکون مانند جریان هوا بوجود میاد. تقریبا یک چیزی شبیه کم فشار سطح زمین:

ef7kuddblmy82mbnd9l.jpg

پس هر وقت این شرایط بود مطمئن باشید که در ساعات بعدازظهر و اوایل شب یک خبرهایی میشه.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
بر اثر سیل بامداد سه شنبه در منطقه ˈ کلاته حداده ، کلاته خوان و مومن آباد ˈ دامغان چهار دستگاه اتوبوس ، سه دستگاه کامیون ، سه دستگاه سواری و یک دستگاه نیسان از جاده منحرف و دچار خسارت شدند.
2213444_425.jpg
به گزارش باشگاه خبرنگاران سمنان، جاری شدن سیل در شهرستان دامغان 10 کیلومتر از مسیر جاده دامغان به شاهرود را دچار مشکل و برای مدتی موجب مسدود شدن این محور شد.
این واقعه بامداد سه شنبه در منطقه ˈ کلاته حداده ، کلاته خوان و مومن آباد ˈ دامغان رخ داد و و بر اثر آن چهار دستگاه اتوبوس ، سه دستگاه کامیون ، سه دستگاه سواری و یک دستگاه نیسان از جاده منحرف و دچار خسارت شدند.
مدیرکل دفتر مدیربت بحران استانداری سمنان گفت : دو کیلومتر از این محور که دچار سیل بردگی شد با تلاش نیروهای راهداری و امدادی ساعت چهار ارتباط در آن مجددا برقرار شد.
احمد طاهری افزود : کار لایروبی و گل روبی از بستر جاده هم اکنون در حال انجام است.
وی اضافه کرد : دو دستگاه از اتوبوس ها پس از اقدامات اولیه ادامه مسیر دادند و مسافران دو دستگاه دیگر نیز با سرویس های جایگزین اعزام شدند.
طاهری یاد آور شد : خوشبختانه این سیل تلفات جانی نداشته اما خساراتی به روستاهای کلاته حداده ، کلاته خوان و مومن آباد وارد کرده که در حال بررسی است.
استاندار سمنان بعد از اطلاع از وقوع سیل در منطقه حضور یافته و به بررسی وضعیت سیل و اقدامات نیروهای امدادی پرداخت.
میزان خسارت وارد آمده در منطقه پس از بررسی کارشناسی متعاقبا اعلام می شود.

این حادثه سیل در مسیر جاده تهران - مشهد در شهرستان دامغان رخ داده است

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا