• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
14052612_2_1812.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Mashhad Airport Forecast
The report was made 49 minutes ago, at 17:30 UTC
Forecast valid from 18 at 18 UTC to 19 at 24 UTC
Wind 05 m/s from east
Visibility 7000 m
Few clouds at a height of 1067 m
Scattered clouds at a height of 3048m
Becoming
from 19 at 08 UTC to 19 at 09 UTC
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 19 at 09 UTC to 19 at 18 UTC
Wind 08 m/s from east
Visibility 5000 m

abtinT

کاربر ويژه
خدا کنه زودتر النینو قوی شروع بشه چون وقتی النینو قوی باشه بارندگی تهران خوبه

abtinT

کاربر ويژه
از jul سال 1982 تا jul سال 1983 که النینو بود تهران 266 میلی بارش داشته
سال 1987 که النینو بود تهران 290 میل بارش داشته
از jul سال 1992 تا jul سال 1983 النینو بود تهران 225 میل بارش داشته
و
.
.
.
.
.​

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر آبتین عزیز

خیلی خوشحالم که شما دوستان سرانجام بررسی اقلیم کشورمون واستون اهمیت خیلی زیادی پیدا کرده.

بسیار اطلاعات خوبی به اشتراک گذاشتید ! این موضوع منو بر این داشت که بر اساس جدول بسیار مفیدی که در خصوص سالهای نوسانات انسو به اشتراک گذاشتید ، چند سال النینو رو در سه ماه سپتامبر - اکتبر و نوامبر انتخاب کنم و دوره آماری معتبر تری یعنی سالهای نزدیکتری انتخاب کنم ( 1980-2013) که سالهای گلچین هم در تجزیه و تحلیل موجود باشه.

بر این اساس آنومالی بارش در سه ماه مورد اشاره دستخوش تغییرات مثبت شده و روند بارش سطح کشور در اثر تاثیرات انسو( النینو) بسیار مطلوب شده:

lbgckohjn54a3mbcnd.jpg

نقشه زیر هم در واقع میانگین بارش در سالهای گلچین هست ، منتهی چون ما کشور و یا مردمی هستیم که در بسیاری موارد داده های آماری مون دچار نقص هست و متاسفانه برای خیلی از ایستگاههای کشور اطلاعات بارش رو در اختیار ماهواره ها و سایت های هواشناسی قرار ندادیم، نتیجه اش با نقشه آنومالی بالا تفاوتهای بسیار زیادی داره!

7ed9qihp6mll9w7y8r.jpg

بهرحال -نتیجه این که در سالهای النینو آنومالی بارش در بسیاری از نقاط کشور با افزایش 100 درصدی مواجه بوده!

AFSORDE

کاربر ويژه
شب خیلی سردی رو اینجا گذروندیم ...... :104:

بدون شک نسبت به این مقطع از سال، سردترین دمایی هست که در طول زندگی خودم دارم تجربه میکنم!!! :نیش: (منظورم یکی دو سه هفته اخیر هست، نه فقط دیشب:چشمک2:)

تنها سالی که در این برهه زمانی خیلی از مردم اینجا با پوشش زمستانه بیرون میرن و ظاهر و پوشش بهاری ندارن. :بای: (بخصوص در ساعت سردتر شبانه روز)
شاید شب گذشته هم یکی از شبایی باشه که بعضی خونه ها چند ساعتی بخاری ها روشن بودن! بخصوص اونایی که اتاق و محل خوابشون خیلی سرده!!!! :104:

موفق باشید :گل:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بررسی نقشه های امروز صبح نشون میدن که با تقویت زبانه های ناوه شمال شرقی ( ورتکس قطبی) ،سرانجام مرکز پر اتفاعی که چند وقتی بود در ناحیه شمالی منطقه ما و در واقع شمال دریای کاسپین بسته شده بود و منجر به کاهش بارش در نیمه شمالی شده بود شکسته بشه و به سمت اروپا منتقل بشه که نتیجتا امواج ناپایدار موجی که در حال حاضر در شمال شرق اروپا در نقشه زیر دیده میشه بصورت مورب مجال نفوذ به نواحی شمالی ایران رو پیدا کنه!

در نقشه زیر خطوط آبی رنگ ارتفاع تراز 300 میلی بار رو نشون میده و خطوط سبز رنگ ارتفاع در تراز 500 میلی بار:

9b1gdmjh5i4sb0pmssqj.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
شب خیلی سردی رو اینجا گذروندیم ...... :104:

بدون شک نسبت به این مقطع از سال، سردترین دمایی هست که در طول زندگی خودم دارم تجربه میکنم!!! :نیش: (منظورم یکی دو سه هفته اخیر هست، نه فقط دیشب:چشمک2:)

تنها سالی که در این برهه زمانی خیلی از مردم اینجا با پوشش زمستانه بیرون میرن و ظاهر و پوشش بهاری ندارن. :بای: (بخصوص در ساعت سردتر شبانه روز)
شاید شب گذشته هم یکی از شبایی باشه که بعضی خونه ها چند ساعتی بخاری ها روشن بودن! بخصوص اونایی که اتاق و محل خوابشون خیلی سرده!!!! :104:

موفق باشید :گل:

دمای فعلی 13

DR WHO

کاربر ويژه
درود

طبق اين تصوير

g20140519_0240_8381_6.png

ال نينو باعث افزايش بارشهاى خرداد ميشه

بنابراين بعيد نيست خردادى مرطوب داشته باشيم .

چيزى كه ال نينو پيش رو را طلايى كرده جدا از قوى بودنش ، مثبت شدن شاخص PDO و رفتن شاخص اطلس جنوبى به فاز گرم هست ( نوسان هاى دهسالانه )

بنابراين بعيد نيست پاييز ١٣٦٥ و زمستان ١٣٧٠ تكرار شود .

دماى تابستان هم بستگى به وضعيت تاوه قطبى داره چنانچه يخ هاى قطب شمال بيش از حد آب شوند بعيد نيست تابستان هم ٨٣يى شود !

PNA شديدا منفى شده شايد همين علت سرد شدن هوا و ناهنجارى منفى دمايى در بخشهايى از كشورمون باشه !

image.jpg

golil

کاربر ويژه
درود بر همگي
آسمان جنوب شيروان . ابرهاي مثل اين امسال بيشتر ديده شده

79lrjenakf76nwzh0pd.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

طبق اين تصوير

مشاهده پیوست 55967

ال نينو باعث افزايش بارشهاى خرداد ميشه

بنابراين بعيد نيست خردادى مرطوب داشته باشيم .

چيزى كه ال نينو پيش رو را طلايى كرده جدا از قوى بودنش ، مثبت شدن شاخص PDO و رفتن شاخص اطلس جنوبى به فاز گرم هست ( نوسان هاى دهسالانه )

بنابراين بعيد نيست پاييز ١٣٦٥ و زمستان ١٣٧٠ تكرار شود .

دماى تابستان هم بستگى به وضعيت تاوه قطبى داره چنانچه يخ هاى قطب شمال بيش از حد آب شوند بعيد نيست تابستان هم ٨٣يى شود !

PNA شديدا منفى شده شايد همين علت سرد شدن هوا و ناهنجارى منفى دمايى در بخشهايى از كشورمون باشه !

مشاهده پیوست 55968

درود

بر اساس اطلاعات جدول آبتین عزیز در سالهایی که گلچین کردم انسو در شبیه ترین حالت از نقطه نظر WATCH و ALARM وقوع پدیده النینو در ماه ژوئن بوده

دور آماری مورد استفاده (1982-2013)

مدل : ECMWF

و اینهم آنومالی بارش این سالها در ماه ژوئن:

frb1ry370e7o4a63gez.jpg

و سرانجام آخریت آپدیت دیروز CFSV2 برای ماه ژوئن در سایت NOAA

esfujh6e3pxzj8wfjhtr.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا