کلاریسا: اون یه جوری بهم نگاه کرد.
جولیا: چه جوری؟
کلاریسا: یه جوری که بگه زندگی تو ناچیزه، تو ناچیزی، همش فقط زندگی روزانه و کارای هر روزه و مهمونی و… میخواست اینارو بهم بگه.
جولیا: مامان این فقط وقتی اهمیت داره که تو فکر کنی حقیقته. خب تو مگه باور داری که اینطوره؟
حروم اون آمپولیه که دونه ای 220 هزار تومن پولشه و تو باید ماهی سه تاشو بزنی...
حروم زندگی این بدبخته که حسرت یه عروسی به دلش مونده..زده بالا ، متوسل شده به تابلوی کائنات...
حروم اون نزول خوره که اگه سر ماه پول با اسکونتش حاضر نباشه ، اسباب و اثاثیه پدر و مادر من رو بعد از 30 سال کار تو آموزش و پرورش این مملکت میزیزه سر کوچه...
حروم اون ماشینی که آیینه بغلش ، دیه ما سه نفره
بعضی از آدما برای این به دنیا اومدن که کنار رودخونه بشینن، بعضیا از رعد وبرق سکته میکنن، بعضیا موسیقی گوش میکنن، بعضیا هنرمندند، بعضیا شنا میکنن، بعضیا دکمهها رو میشناسن، بعضیا شکسپیر رو میشناسن. بعضیا مادرند و بعضی آدمها میرقصند"
براد پیت در بنجامین باتن
تو را به جای تمامی کسانی که نشناخته ام دوست میدارم
تو را بجای تمامی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم
برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود
و برای خاطر نخستین گناه
تو را بخاطر دوست داشتن دوست میدارم
تو را بجای تمامی کسانی که دوست نمی داشته ام دوست میدارم
قیصر (بهروز وثوقی) :
احترامت واجبه خان دایی ، اما حرف از مردی و مردونگی نزن كه حالم به هم میخوره ... سه دفعه كه آفتاب بیفته روی اون دیوار ، مردم یادشون میره كه ما چی بودیم و چی كردیم ، خان دایی ...hilosopher::aminkhan:
خسرو شکیبایی " در مجموعه خانه ی سبز" : چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !! چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !!!! چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !! چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه ..!!
من خودِ سفر رو دوست دارم، می تونی بشینی با آدم های جالب صحبت کنی، یه منظره زیبا ببینی، کتاب بخونی و همین کافیه تا یه روز خوب داشته باشی. اگه همین کارو تو خونه ات بکنی همه فکر میکنن آدم مفت خوری هستی.