• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقات زبان انگلیسی همراه با جوایزی ارزنده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BLaDe

متخصص بخش زبان
خب بچه ها امروز میخوام خبری رو بهتون اعلام کنم :احترام:

راستش به درخواست علی خان عزیز ( مدیر کل انجمن ) قراره که
دومین مسابقه زبان رو برگزار کنیم و ایشون هدایایی رو هم برای برندگان در نظر گرفتن ... :شاد:

در این مورد میخوایم به پیشنهاد امید خان عزیز دوست خوبم که پیشنهاد خوبی بود که در اولین مسابقه زبان مطرح کرد عمل کنیم البته احتمالا با کمی تغییر در ایده ایشون ....
:بدجنس: ( بترکی امید که کار گذاشتی رو دستمون :تعجب2:شوخی کردما :نیش:)

در مورد روز شروع برگزاری مسابقه ، هنوز روز خاصی تعیین نشده و متاسفانه من هنوز نتونستم با نسرین جون به دلیل کمبود وقتی که ایشون دارن به تفاهم در مورد نحوه برگزاری مسابقه کنم و همچنان در این مورد بلاتکلیف موندم ..

و به دلیل اینکه میخوام احتمال زیاد به مسافرتی برم که ممکه تا دو یا سه هفته هم طول بکشه ( بسته به شرایط ) میخوام هر چه سریع تر قبل از رفتنم ، تکلیف مسابقه رو روشن کنم و سوالات رو هم به کمک نسرین جان یا اگه فرصت نداشتن به تنهایی طرح کنم ....

و اما در مورد نحوه برگزاری مسابقه
نظر کلی من اینه که :

به نظر من ما می تونیم و بدون اینکه بچه ها رو
اسه هر سطح ، تعیین سطح کنیم ، واسه هر سطح از مبتدی تا پیشرفته سوال طرح کنیم و هر کی خواست به هر سطحی که دوست داشت جواب بده حتی میتونه به همه سطوح پاسخ بده و تو قرعه کشی شرکت داده بشه ...

البته واسه اینکه حق اونایی که تو سطح پیشرفته برنده شدن یا سطح متوسطه ، میتونیم جایزه ها رو با توجه به سطح مربوطه طبقه بندی کنیم که عادلانه باشه و جایزه کسی که به سوالای سخت جواب میده با کسی که به سوالای آسون جواب میده فرق داشته باشه ... خوبی این کار اینه که وقت زیادی نمی گیره و آسون تر از اینه که بچه ها رو دونه دونه سطح بندی کنیم ... حالا نظرتو راجع به این نظر من و نظر خودت بگو که کدوم رو عملی کنیم بهتره ؟

نظر اولیه نسرین جان هم همون پیشنهاد امید خان بود ....

و اما علی خان عزیز هم در مورد متفاوت بودن جایزه هر سطح موافقت کردن و ازشون بابت همه چیز ممنونم ....

ایشون نحوه برگزاری مسابقه و تصمیم گیری در این مورد رو به من و نسرین عزیز سپردن . :شاد::نیش:بابت این لطفشون ممنونم :گل:

و من به این نتیجه رسیدم که با توجه به اینکه زمان زیادی ندارم در صورتی که نسرین عزیز
تا فردا ظهر نظری به من ارائه نداد ، پیشنهاد خودم رو عملی و قطعی کنم و مسابقه رو هر چه سریع تر راست و ریست کنم ....:احترام:

در پایان هم باید بگم
قوانین مسابقه جدید و مدت زمان مهلت کاربران برای پاسخ دهی و روز آغاز و پایان مسابقه و تعداد سوالات غلط مجاز جهت شرکت داده شدن در قرعه کشی و ... متعاقبا اعلام خواهد شد .... :بای: با تشکر :گل:

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
خب بچه ها من اومدم با خبر :احترام:

نسرین جان جوابمو داد و با همون نظر من که تو پست قبلی هم توضیح دادم موافقت کرد .... :نیش:و به خاطر اینکه سرش با کلاس هاش شلوغه کارهای مسابقه رو کلا به من محول کرد و فرار کرد ( شوخی ) :ناراحت:

حالا قراره همون رو عملی کنم ... :بدجنس: من شروع به طراحی سوالات واسه هر سه سطح می کنم و سعی می کنم تعداد سوالات هر سطح بیش از 20 الی 25 سوال باشه که چالش انگیزناک بشه و بعد از اتمام اون کار قوانین و توضیحات رو در همین تاپیک اعلام خواهم کرد ...:احترام:
با تشکر :گل: :بای:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
ای مهسای ناقلا:خنده2:

تو کی پیشنهاد دادی مسابقات در سه سطح برگزار بشه؟:تعجب2:
این که پیشنهاد من بود ناقلا:بدجنس:

ولی به هر حال دستت درد نکنه... تا تو ترجمه داری من به کارای تالار زبان می رسم... حالا که من صبح تا شب وقتم پره تو به کارای مسابقه برس:زبون::نیش2:

BLaDe

متخصص بخش زبان
خب خانومی اون که در سه سطح برگزار بشه رو که من کاری ندارم و اون رو که اصلا امید از اول پیشنهادش رو داد ، من منظور اصلیم از توضیحم این بود که به جای اینکه دو بار سوال طرح کنیم اولی واسه تعیین سطح بچه ها و دومی واسه خود مسابقه ، یه دفعه یک بار طرح کنیم واسه همه بچه ها بدون اینکه کسی رو تعیین سطح کنیم :ناراحت:

بعدشم من که چیزی نگفتم و گفتم باشه من کارای مسابقه رو بدون هیچ دلخوری و ناراحتی انجام میدم .. حتی اون قسمت رو توی پرانتز هم گفتم شوخی ... بعدشم اعلام کردم که چون تو سرت شلوغه این کارو می کنم ولی انگار تو ناراحت شدی و جور دیگه ای فکر کردی و منظورمو گرفتی ... :احترام:

BLaDe

متخصص بخش زبان
قوانین و توضیحات دومین مسابقه زبان انگلیسی :

.1سوالات کاملا استاندارد هستند و از همه لحاظ صحیح می باشند.

.2
تعداد سوالات هر سطح 25 عدد می باشند و همگی تستی هستند.

. 3تمامی سوالات از منابع گوناگون طرح شده اند ولی میتوانید در مورد برخی از سوالات از مطالب تالار زبان بهره گیرید.

.4 جواب های هر شرکت کننده از دید دیگر شرکت کنندگان تا پایان زمان مسابقه مخفی خواهد ماند.

.5 کلید سوالات ( جواب ) در پایان مسابقه و اتمام آن متعاقبا جهت آگاهی و برطرف نمودن اشکالات شرکت کنندگان اعلام خواهد شد.

.6 شرکت کنندگان در این مسابقه تنها به صورت انفرادی حق شرکت دارند.

7. تنها شرکت کنندگان دارای تعداد مشخصی از حداکثر جواب نادرست
به صورت زیر در این مسابقه ، در قرعه کشی اهدای جایزه شرکت داده میشوند :

سطح مبتدی : حداکثر 5 پاسخ نادرست
سطح متوسطه : حداکثر 5 پاسخ نادرست
سطح پیشرفته : حداکثر 5 پاسخ نادرست

8. سطح سوالات در حد دانش و اطلاعات کاربران می باشد و تا حد امکان ساده و آسان طرح گردیده است و باید خاطر نشان کنم که مراعات همه کاربران رو کرده ام و سوالای آسونی رو طرح کردم.

9. تنها تا زمان اعلام شده ، برای پاسخ گویی به سوالات فرصت دارید.

10. شرکت در مسابقه برای عموم کاربران آزاد می باشد.

11. تنها در صورت داشتن سوال در این تاپیک پست دهید و در صورت ارسال پست های متفرقه در این تاپیک ، پست مورد نظر حذف خواهد شد .

12. زمان و مدت زمان پاسخ گویی به سوالات هر سه سطح از تاریخ اعلام شده به مدت 20 روز می باشد و برنده یا برندگان توسط قرعه کشی انتخاب و معرفی خواهند شد.

13. این سوالات در همین تاپیک در تالار زبان به صورت سه فایل قابل دانلود برای هر سطح قرار داده شده است. چون راستشو بخواید حوصله و وقت این که بخوام دوباره با امید یا بارونی در مورد بخش مسابقات صحبت کنم رو نداشتم ....

14. جوایز این مسابقه با توجه به هر سطح متفاوت و مشخص است و توسط مدیریت کل سایت ( علی خان ) اهدا می گردد.

15. پس از جواب دادن به سوالات مسابقه ، تنها پاسخ نامه سطح مربوطه را که در انتهای هر فایل موجود است آپلود و آن را به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید و محض احتیاط قید کنید که جواب ها مربوط به کدام سطح است.

16. مدت زمان مسابقه : از روز دوشنبه مورخ 22 خرداد ماه الی پایان روز شنبه مورخ 10 تیر ماه می باشد . این زمان مجددا تمدید نخواهد شد.

17. هر سه فایل سوالات مسابقه رو میتونید از پست بعدی دانلود کنید ( فایل ها با پسوند docذخیره شده اند )

18. لطفا تنها پاسخ نامه موجود در انتهای هر فایل را پر کنید و برای بنده در یک فایل word آپلود و به صورت پیام خصوصی ارسال کنید.

19. ضمنا تمامی کاربران می توانند در هر سه سطح یا بیش از یک سطح هم شرکت کنند ...

با تشکر از توجه شما عزیزان
:گل:

موفق باشید
:بای: ....

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
تصویر راهنما جهت پر کردن پاسخنامه :

Rahnamaii.jpg

من در یک سایت آپلودسنتر فایل دیگه ، فایل ها رو آپلود کردم ....

لینک فایل های هر سه سطح :

فایل سطح مبتدی
فایل سطح متوسطه
فایل سطح پیشرفته

موفق باشید بچه ها :نیش:
چون امشب دیگه دیره و ساعت ده و نیم شبه امروز رو جزء اون 20 روز مهلت پاسخ دهی حساب نکردم ....
:بدجنس:

ضمنا اشکالات چند تا از سوالا در سطوح مختلف تصحیح و برطرف شد و فایل ها مجددا آپلود و لینک فایل های جدید در قسمت مخصوصشون قرار داده شد .... شرمنده ... :نیش::احترام:

این هم لینک آپلود هر سه فایل در یک فایل فشرده همراه با اصلاحات و غلط زدایی های انجام شده
:

پیوست ها

• 3 Files of Levels.zip
    739.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
مهسا جان میشه تو چنتا سطح شرکت کرد؟؟
من بین متوسطه و پیشرفته شک دارم :سوت: :نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فایل ها پیوست شدند.

پیوست ها

• 14.zip
    739.7 کیلوبایت · بازدیدها: 18

BLaDe

متخصص بخش زبان
مهسا جان میشه تو چنتا سطح شرکت کرد؟؟
من بین متوسطه و پیشرفته شک دارم :سوت: :نیش:

مرسی از امید که با این سوالش یادم آورد که این قسمت رو هم به قوانین و توضیحات مسابقه اضافه کنم .... :گل: با اینکه تو پست 41 توضیح داده بودم و در این مورد نوشته بودم یادم رفته بود به قوانین هم اضافه اش کنم .... :بدجنس:

بله تمامی کاربران می تونند به بیش از یک سطح یعنی دو سطح یا هر سه سطح پاسخ دهند .... :نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
از اونجایی که قبل امتحانات هست من شرکت میکنم:نیش:

و امیدوارم مثل دفعه قبل برنده شم:غش2: :نیش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
از اونجایی که قبل امتحانات هست من شرکت میکنم:نیش:

و امیدوارم مثل دفعه قبل برنده شم:غش2: :نیش:

هه هه .. به همین خیال باش ... :نیش: این دفعه سوالا مثل دفعه قبلی مثل کشک و دوغ نیست که راحت جواب بدی :زبون::50:
مهدی می کشمت ... :تعجب2: مگه نگفتم با دقت قوانین رو مطالعه کنید ؟؟؟:تنبیه:
بند 11 قانون رو یادت رفته ؟
:49:

11. تنها در صورت داشتن سوال در این تاپیک پست دهید و در صورت ارسال پست های متفرقه در این تاپیک ، پست مورد نظر حذف خواهد شد .

بعد از این بچه ها بیشتر به این بند 11 قانون مسابقه دقت کنید:52: وگرنه :اخطار:
.... یوهاها :نیش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام منم شركت ميكنما

ممنون دوست عزیز ... :احترام: ولی بچه ها در همین جا اعلام می کنم که لزومی به پست دادن در این تاپیک برای اعلام آمادگی برای شرکت در مسابقه نیست و همین که پاسخنامه رو به من بدید کافیه .. با تشکر :گل:

یک سوال از سوالات سطح مبتدی دارای جواب های غلط است.

ضمنا با تشکر از علیرضا خان :گل:، اشکال موجود در یکی از سوال های سطح مبتدی تصحیح و برطرف شد و فایل مجددا آپلود و لینک فایل جدید در همان پست در قسمت دانلود فایل سطح مبتدی قرار داده شد .... شرمنده ... :نیش::احترام:

میتونید مجددا دانلود کنید فایل رو یا اینکه در سوال 3 گزینه d را به این صورت تغییر بدید :
d) How did they work last week?

یعنی به جای کلمه do در این جمله ، کلمه did رو قرار بدید ..
مابقی سوالات هم درست بودن:احترام:

WALKMAN

کاربر ويژه
دوباره سلام

در سوالات سطح متوسط هم اشکالاتی وجود دارد:
سوال شماره 3 - تیتر سوال یک چیز است و جواب های آن یک چیز دیگر
سوال شماره 5 - دارای 2 گزینه مشابه هم می باشد.
سوال شماره 6 - گزینه سوم باید اصلاح گردد.

BLaDe

متخصص بخش زبان
در سوالات سطح متوسط هم اشکالاتی وجود دارد:
سوال شماره 3 - تیتر سوال یک چیز است و جواب های آن یک چیز دیگر
بعله درست میگی ... تیتر سوال رو تغییر دادم به جای سوال ، جمله باید بسازید ....:ناراحت:
سوال شماره 5 - دارای 2 گزینه مشابه هم می باشد.
ای وای نه اینکه واسه سریع شدن کارم جمله رو واسه همه گزینه ها copy و paste می کردم و بعد تغییرشون میدادم اینه که از دستم در رفته ...:خجالت2:

سوال شماره 6 - گزینه سوم باید اصلاح گردد.
بعله باید گزینه سومی رو به این صورت تغییر بدی : both a & b

شرمنده از همگی عذر میخوام .. راستش من آخر سر سوال ها رو چک نکردم ولی قول میدم واسه مسابقه بعدی هیچ مشکلی نداشته باشه سوالا:نیش::سوت::احترام:

فایل اصلاح شده سطح متوسطه مجددا با لینک جدید قرار داده شد ...

آخرین ویرایش:

WALKMAN

کاربر ويژه
سوال 6 اشتباهه.
ببین:

1. People who have trouble with time management should make a to-do list.
  2. People that have trouble with time management should make a to-do list.
  3. both a & c
  4. People whose have trouble with time management should make a to-do list.

گزینه c نوشته a و c که این مشکل داره.
c هیچ پاسخی نداره.

0mid

متخصص بخش ورزشی
مهسا جان 4تا سوال طرح کردی توش 6تا غلط بود :نیش:
چی شد آخرش الان من منوجه نشدم
تازه میخوام حل کنم سطح متوسط و پیشرفته رو
مشکلی نداره؟؟
حل کنم؟

BLaDe

متخصص بخش زبان
چی گفتی امید ؟؟؟ :تعجب2:
هی زندگی .. :ناراحت: :خجالت2:حالا از این 75 تا سوال چهار پنج تاش غلط بود ها .....:نیش: 70 تای درست بقیه ش رو نمی بینی که درست بوده میای گیر میدی به اون چهار پنج تای غلطش ؟؟؟؟ :سوت:

اون چند تا رو هم خودم عمدا غلط پلوط طرحیدم که ببینم شما بلدین یا نه ... :شاد:آره داداش :خنده2:
خب شرمنده دیگه حال نداشتم بعد از طرح سوالا چکشون هم بکنم .. :خجالت2: ایشالا مسابقه بعدی جبران می کنم و اون وقت اگه غلطی دیدین من به ازای هر غلطی که پیدا کردین بهتون کارت شارژ میدم .... :گل::احترام:

سطح مبتدی و متوسطه اشکالی نداره ولی پیشرفته رو چک کن اگه اشکالی پیدا کردی بهم بگو یا بی سرو صدا بهم بگو تا درستش کنم .. آره اینجوری بهتره :شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا