سلام
مهسا خانم واقعا ایول داری , خیلی حرکت جالبی بود , از این نظر میگم که هم هیجان مسابقه رو داره هم اینکه برای پیشرفت اطلاعاتمون خیلی عالیه
-----------------------------------
فقط تکلیف من که زبانم زیر صفر هست چیه؟ :نیش:
ممنون از حمایتتون آقا محمد :دوست:
در این مورد باید بگم مشکل خودتونه .... ها ها ها ... شوخی کردم .. همونطور که تو پست دوم هم نوشتم و متاسفانه هیچ کی کامل نمیخونه اونو ، باید بگم سوالات خیلی ساده و آسونه و تو تاپیک های زبان هم عیناً یا مشابهش هست و احتمالا فقط به یه دیکشنری نیاز دارید ... من جوری طرحشون کردم که واقعا تابلو بیدن و همه میتونن جوابشون رو بدن ... ضمنا اجازه 5 پاسخ اشتباه رو هم واسه افرادی مثل شما گذاشتم .. حتی با اینکه همه مطالب تو تالار زبان هست و شما ده روز وقت دارید واسه پیدا کردن اون مطلب مربوطه و دادن جواب صحیح .... دیگه از این بیشتر ؟؟؟!!!! یعنی هر روزی 5 تا سوال رو جواب بدید حله ... تازه این سوالایی که من طرح کردم هر روزی 20 تاشو میتونید سریع جواب بدید ...
یک نکته ای رو باید خدمت شما عرض کنم
بدلیل اینکه ناظم های عزیز میتونن پست های مخفی رو هم ببینند ، از ناظمین عزیز همه میتونن شرکت کنند به غیر از امید ( Omid )
امید جان بدلیل اینکه سوالات رو میبینن و از روی اون کپی میکنند امکان شرکت در مسابقه رو از ایشون میگیرم
---------------------------------------
درباره ی نکته ای که امید گفت باید بگم من خودم هم به این نکته فکر نکرده بودم که ناظمین و بالاتر میتونند پست ها رو ببینند و اگه بخوان در مسابقه شرکت کنند میتونند جواب ها رو ببینن
باید با علی عزیز درباره ی این مساله صحبت کنم و نتیجه رو خدمتتون اعلام میکنم
دقیقا منم فکر این موضوع رو نکرده بودم رضا .... :نیش:هاهاها ... :سوت:نزدیک بود مسابقه .... :غش2:
در کل خسته نباشی رضا ....:راز::نیش::غش2:
ضمنا سوالات هم آماده است ...
آخرین ویرایش: