:سوت:ایولللللللللل بزن بکوب
E eliza متخصص بخش 2011 , January 7 #1,322 ای ول خوشممممممم اومد :شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد: :شاد::شاد::شاد::شاد::شاد: :شاد::شاد::شاد::شاد: :شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:
ای ول خوشممممممم اومد :شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد: :شاد::شاد::شاد::شاد::شاد: :شاد::شاد::شاد::شاد: :شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 7 #1,323 دوستتان دارم به اندازه دنیا خانمم : حالا پاشو ظرفها را بشور من : چشم خانم . ببخشید من رفتم چائی بخورم خانمم : چائی نه . ظرفها را بشور من : میدانم خانم بسه دیگه ابروریزی الکی گفتم چای:نیش:
دوستتان دارم به اندازه دنیا خانمم : حالا پاشو ظرفها را بشور من : چشم خانم . ببخشید من رفتم چائی بخورم خانمم : چائی نه . ظرفها را بشور من : میدانم خانم بسه دیگه ابروریزی الکی گفتم چای:نیش:
E eliza متخصص بخش 2011 , January 7 #1,326 وای عمو هوشنگ چقدر اینا بامزن. تبرییکککککککککککککککککککککک.:دست: :دست::دست::دست::دست: :دست::دست::دست::دست: :دست::دست::دست::دست: اگه من نبودم که انگیزه برد نداشتین اقا امیییییییییییییییییییید.:نیش:
وای عمو هوشنگ چقدر اینا بامزن. تبرییکککککککککککککککککککککک.:دست: :دست::دست::دست::دست: :دست::دست::دست::دست: :دست::دست::دست::دست: اگه من نبودم که انگیزه برد نداشتین اقا امیییییییییییییییییییید.:نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 7 #1,327 تبریک تبریک تبریک ×خیلی خیلی تبریک :گل: به خودم هم تبریک میگم :برنده:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , January 7 #1,329 NaSeR 4 گفت: امید شماره قبل تو 2 بود میشی 1 شرمنده صفرو من زدم:نیش: کلیک کنید تا باز شود... ناصر جان شماره قبل من مهم نيست چون بچه ها هي عددو اشتباهي بالا ميبردن مهم اينه كه من صفر رو زدم :نیش:
NaSeR 4 گفت: امید شماره قبل تو 2 بود میشی 1 شرمنده صفرو من زدم:نیش: کلیک کنید تا باز شود... ناصر جان شماره قبل من مهم نيست چون بچه ها هي عددو اشتباهي بالا ميبردن مهم اينه كه من صفر رو زدم :نیش:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 7 #1,330 عزیزان همه متوجه شدیم باید هرکاری را تا پایان ادامه دهیم.:گل:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , January 7 #1,334 خودشم اومد آقا بگيرينش نذارين در بره اينهمه وقت مارو الاف تاپيك كرد حالا بايد جايزه بده :نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 7 #1,336 تاپیک بزودی بسته خواهد شد برندگان گرامی اگر حرفی دارند زودتر بزنند
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , January 7 #1,337 ولي خيلي دوست داشتم الان آيدا اينجا ميبود :نیش: :نیش: :نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 7 #1,339 خواهش میکنم لطفا اون فنجون های چای رو که براتون آوردم رو با خودتون نبرید اونا مال انجمنه :قاطی: