• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه شماره 2 - قوانین رانندگی

سوال مسابقه دوم - قوانین رانندگی را چطور ارزیابی میکنید

• خوب

رای: 10 90.9%
  • بد

رای: 1 9.1%

• مجموع رای دهندگان
    11
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza.M

Banned
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ایران انجمن :گل::گل:

با برگزاری دومین مسابقه در خدمت شما هستیم
:58::58::58:

این مسابقه از تاریخ 90.10.13 ساعت 22:40 به مدت 4روز تا تاریخ 90.10.17 ساعت 22:40 برگزار میشود

به بهترین پاسخ ارسالی توسط دوستان ، بر طبق قرعه کشی هدیه ای توسط استاد بزرگوارم آقای رهنما اعطا می شود :2:

جایزه مورد نظر
100000ریال شارژ همراه اول یا ایرانسل و یا وجه نقد می باشد

و حالا سوال مسابقه دوم :
نقطه کور آئینه های خودرو را توضیح دهید

تذکر : دوستان خواهشمندم از ارسال اسپم و پست های اضافی جداً خودداری نمایید . با تشکر

در پناه حق ، سالم و استوار ...

آخرین ویرایش:

Reza.M

Banned
دوستان قراره که خودم در این مسابقات شرکت نکنم :نیش:
وگرنه ممکنه در جواب دادن به سوالات از همه پیشی بگیرم :غش2:
منتظر پاسخ های درست شما هستیم

با تشکر
مسئول مسابقات ایران انجمن Reza.M

Reza

متخصص بخش اسکریپت
نقطه كور به همون جايي كه وقتي يه ماشين مياد توي بغل ماشين و نميشه اون رو از هيچ كدوم از اينه ها ديد گفته ميشه
و برای حل مشکل می توان با تنظیم اینه ها و چرخاندن سر مشکل رو تا حدودی حل کرد.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
شناخت نقاط کور اتومبیل از دید راننده:

وقتی که راننده پشت فرمان قرار گرفته بسته به میزان قد و قانت راننده بعضی از قسمتهای اطراف اتومبیل خود را نمی تواند ببیند که به آن نقاط کور اتومبیل می گویند.

نقاط کور شامل قسمت جلوی اتومبیل و قسمت عقب اتومبیل و آینه ها می باشد بنابراین هر 4 قسمت اتومبیل از دید راننده نقاط کور دارد.

ضمنا بیشترین تصادفات هنگام جابجایی از یک لاین به لاین دیگر و نیز هنگام گردش به چپ و راست و سبقت به خاطر عدم توجه به نقاط کور آینه های سمت چپ و راست می باشد اهمیت دادن به نقاط کور موجب کاهش تصادف می گردد.

1- نقطه ی کور قسمت جلوی اتومبیل از دید راننده:

ابتدا باید پشت فرمان اتومبیل قرار گرفته و به حالت رانندگی دستهای خود را روی فرمان قرار دهیم سپس یک نفر از قسمت جلوی اتومبیل آرام آرام به سمت جلو از اتومبیل فاصله بگیرد. هر وقت توانستیم کفش آن فرد را از روی سطح درب موتور (قسمت لبه درب موتور) ببینیم باید به آن فرد علامت بدهیم که بایستد. حال مقدار فاصله ی، آن فرد با سپر جلوی اتومبیل رل حساب می کنیم و معلوم می شود که ما چقدر از قسمت جلوی اتومبیل خود را نمی بینیم یا به عبارتی دیگر نقطه کور جلوی اتومبیل ما چقدر می باشد.

2- بدست آوردن مقدار نقطه ی کور قسمت عقب اتومبیل از دید راننده:

راننده بایستی پشت فرمان قرار گرفته و به حالت رانندگی بصورت دنده عقب بنشیند (با دست راست پشت صندلی شاگرد را گرفته و دست چپ ساعت 12 یا مرکز فرمان را بگیرد و کاملا رو به عقب تا حد امکان بچرخد)، سپس یکنفر از قسمت درب صندوق عقب اتومبیل آرام آرام فاصله بگیرد هرگاه کفش آن فرد در رویت دید راننده قرار گرفت با علامت راننده آن فرد بایستید. حال بایستی اندازه بگیریم که آن فرد چه مقدار از سپر عقب اتومبیل فاصله گرفته، به این ترتیب می توان فهمید که ما چه مقدار از قسمت پشت سر اتومبیل خود را نمی بینیم.

لازم به ذکر است معمولا در اکثر اتومبیلهای جدید نقطه ی کور عقب حداقل 2 برار نقطه ی کور جلو می باشد به طوری که اگر یک نفر حتی فرد بزرگسال پشت سر اتومبیل روی زمین بنشیند تقریبا دیده نمی شود و این یکی از مهمترین دلایلی است که ما را وادار می کند که همیشه از پشت سر اتومبیل وارد خیابان شویم.

نقاط کور آینه های بغل:

آینه های بغل بایستی دستگیره ی درب عقب را نشان دهد. اگر یک نفر کنار ستون سمت چپ و راست اتومبیل با فاصله ی یک متر بایستد ما در آینه آن را نمی بینیم.

هنگام رانندگی به منطور استفاده از آینه های بغل بایستی بدانیم که زاویه ی دید یک راننده، آینه فقط حدودا 45 درجه می تواند فضای کنار اتومبیل را نشان دهد و الباقی در دید راننده نمی باشد به آن مقدار فضایی که در دید آینه نیست نقاط کور آینه می گوییم.

نکته مهم و اساسی هنگام تغییر لاین پوشش به نقاط کور آینه می باشد بنابراین هنگام جابجایی از یک لاین یه لاین دیگر علاوه بر نگاه کردن به آینه بایستی سرمان را به سمت مورد نظر بچرخانیم تا اطمینان از عدم وجود خطر به حد کامل برسد.
http://www.ranandeghi.mihanblog.com/post/29#.

----
جایزه مو بدین برم بخوابم

WALKMAN

کاربر ويژه
سلام.

میدان دید طبیعی در ماشین دید کامل از شیشه جلو هست که به میدان دید جلو گفته می شود.
میدان دید عقب از آینه جلو هم میداد دید طبیعی هست.
میدان دیدی که توسط آینه های سمت راست و سمت چپ دیده می شود هم طبیعی است.
حالا نقاط کور در سمت چپ و راست ماشین هستند که توسط آینه های سمت چپ و راست قابل رویت نیستند و حتماً برای دیدن اون مناطق باید سر را چرخانده و نقاط کور را کنترل و مشاهده کرد. همچنین فضایی که پشت ستون های کناری جلوی سمت چپ و راست ماشین هست هم نقاط کور هستند و برای کنترل کردن آنها باید سر را چرخاند.
این رو هم اضافه کنم که اون منطقه پایین عقب هم نقطه کور به حساب میاد.
اگر که مدیر مسابقات صلاح دونست می تونم عکس هم بزارم.

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزان کم و بیش مطالب صحیح است ولی منظور من یک جمله کوتاه است.ما در اینجا کاری به بر طرف کردن آن نداریم. موفقتر باشید.

جواب را برای آقا رضا جان می فرستم و با تشخیص ایشان جایزه ارسال میگردد.

Reza.M

Banned
دوستان عزیز طبق فرمایش استاد رهنما به دنبال جواب های طولانی برای رفع نقطه کور نباشید
پاسخ بسیار ساده است
پس خواهشمندم با دقت پاسخ را درج نمایید
و از همه دوستان میخواهم که در مسابقه شرکت نمایند

با تشکر
مسئول مسابقات سایت Reza.M

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
هنگام رانندگی به منطور استفاده از آینه های بغل بایستی بدانیم که زاویه ی دید یک راننده، آینه فقط حدودا 45 درجه می تواند فضای کنار اتومبیل را نشان دهد و الباقی در دید راننده نمی باشد به آن مقدار فضایی که در دید آینه نیست نقاط کور آینه می گوییم. .
----
اینم پاسخ کوتاه.. جایزه مو کی می دین
:سوت:

Reza.M

Banned
وقتی که راننده پشت فرمان قرار گرفته بسته به میزان قد و قانت راننده بعضی از قسمتهای اطراف اتومبیل خود را نمی تواند ببیند که به آن نقاط کور اتومبیل می گویند.
----
اینم پاسخ کوتاه.. جایزه مو کی می دین
:سوت:

پاسخ شما تقریبا صحیح است فاطمه عزیز
به عنوان راهنمایی :
پاسخ مد نظر ما دقیق تر به این موضوع اشاره کرده است

با تشکر

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
آقا رضا قبل از اینکه نقل قول کردن شما رو ببینم پاسخم رو ویرایش کرده بودم:18:

0mid

متخصص بخش ورزشی
قسمتی از فضای اطراف ماشین که راننده با چشم خود و همچنین با استفاده از آیینه های ماشین قادر به دیدن آن قسمت ها نیست :بله:

Reza.M

Banned
قسمتی از فضای اطراف ماشین که راننده با چشم خود و همچنین با استفاده از آیینه های ماشین قادر به دیدن آن قسمت ها نیست :بله:

سلام امید جان ممنون از شرکت شما در مسابقه
به عنوان راهنمایی :
پاسخ مورد نظر کمی با دقت تر به موضوع اشاره کرده است
و شما باید دقیقا نقطه کور آینه ها را توضیح دهید

WALKMAN

کاربر ويژه
رضا جان همه دوستان دارند پاسخ صحیح رو می دهند. اگر که شما می خوای از خودت چیزی به پاسخ اصافه کنی بگو که ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم.
آخر مجبورم کردی تا به کتاب رجوع کنم تا عکسش رو براتون بزارم.

rahnama

پدر ایران انجمن
رضا جان همه دوستان دارند پاسخ صحیح رو می دهند. اگر که شما می خوای از خودت چیزی به پاسخ اصافه کنی بگو که ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم.

بسیار عالی است . ای کاش توضیحش را هم بفرمائید.

WALKMAN

کاربر ويژه
آقای رهنمای عزیز، توضیحاتش رو گفتم قبلاً که :نیش: با توضیح رضا خان قانع نشدند عکس هم گذاشتم. :احترام:

میدان دید طبیعی در ماشین دید کامل از شیشه جلو هست که به میدان دید جلو گفته می شود.
میدان دید عقب از آینه جلو هم میداد دید طبیعی هست.
میدان دیدی که توسط آینه های سمت راست و سمت چپ دیده می شود هم طبیعی است.
حالا نقاط کور در سمت چپ و راست ماشین هستند که توسط آینه های سمت چپ و راست قابل رویت نیستند و حتماً برای دیدن اون مناطق باید سر را چرخانده و نقاط کور را کنترل و مشاهده کرد. همچنین فضایی که پشت ستون های کناری جلوی سمت چپ و راست ماشین هست هم نقاط کور هستند و برای کنترل کردن آنها باید سر را چرخاند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
تا جایی که من میدونم فضای بین دید آیینه های بغل تا قسمت طرفین جلوی ماشین که میشه از شیشه ی ماشین دید رو میگن نقطه کور
یعنی نه از آیینه های بغل میشه اون قسمت رو دید و نه از شیشه ی ماشین

Reza.M

Banned

با سلام به شما دوست گرامی
باید عرض شود که :
اولا یک مسایقه هست و تمامی دوستان باید نظرات خودشون رو اعلام نمایند
دوما این مسابقه بر طبق مهلتی که وجود دارد طراحی شده که درست است که مهلت مسابقه برای پاسخ گویی به این سوال کمی زیاد است اما باید عرض کنم قصد ما جذب تمام دوستان به سمت پاسخ گویی به سوالات مطرح شده می باشد
اگر قرار باشد شما جواب را سریع بگویید و ما هم سریع جایطه را به شما بدهیم دیگر این یک همکاری و پاسخگویی گروهی تمام کاربران انجمن به چه دردی می خورد دوست عزیز ؟

در صدد هستم مسابقات را به شیوه ای جدید برگزار کنم
متاسفانه علی عزیز فعلا بدلیل مشغله کاری توانایی انجام درخواست های بنده را ندارند اما من هم بیکار نمی شینم :نیش:

منتظر رسیدن پاسخ دیگر کاربران عزیز هستیم
با تشکر ...

Xaniar

متخصص بخش زوم
نقطه کور آینه بالای سر که به شیشه جلو اتومبیل چسپیده وآینه بغل راننده که دید در آن به اندازه یک اتومبیل سواری است .

در تصویر زیر شکلهای 1 و 3 و 4 شکل های صحیح تنظیم آینه ها و شکلهای 2 و 5 هم شکل های غلط تنظیم آینه هستند که در اینصورت باید آینه های خودروی خود را مطابق شکل های 1 و 3 و 4 تنظیم نمود تا دید شما هنگام رانندگی نسبت به دیگر خودروهای بیشتر شود .

نحوه ی رفع نقطه ی کور :

یکی از مهارتها در رانندگی دید خوب است و آیینه های بغل و عقب اگر همانند شکل های 1 و 3 و 4 بالا تنظیم شده باشند به دید خوب بسیار کمک می‌کنند.
تنظیم آیینه عقب بسیار راحت است و برای تنظیم آن تنها کافی است که وسط آیینه عقب را با وسط شیشه
عقب تنظیم کنید.
آیینه های بغل نیز برای دیدن ماشین‌های در حال حرکت، مخصوصا در اتوبانها،
بسیار مهم هستند.

برای تنظیم آیینه سمت راننده در حالی که روی صندلی تنظیم شده خودروی خود نشسته‌اید ، سر خود را تا حد امکان به سمت شیشه چپ ببرید تا به شیشه بچسبد یا حتی کمی از پنجره بیرون برود . سپس اگر بدنه ماشین خود را می‌بینید ، آیینه سمت راننده را آنقدر به سمت چپ بچرخانید تا اینکه بدنه ماشین از دید آیینه خارج شود ( مانند شکل 1 بالا ) در این حالت می‌توانید ماشینهای سمت چپ در حال سبقت از شما را ببینید.

و حالا نحوه ی تنظیم آینه های سمت چپ اگر این آینه به سمت بیرون خم شود، دیگر راننده قادر مشاهده‌ی به بدنه‌ی اتومبیل خود نیست. (با توجه به شکل۱ می‌بینید که تصویر ماشین راننده (آبی) در آینه پیدا نیست). نقطه‌ی کور پوشش داده شده است و خودروی قرمز رنگ کاملا مشخص است. حالا بیایید به آینه با زاویه‌ی متدال در شکل ۲ نگاه کنید. این زاویه‌ای است که همه‌ی رانندگان آینه‌ی خود را مانند آن تنظیم می‌کنند. حتی شما! ولی در این شکل، خودروی قرمز اصلا قابل مشاهده نیست! در اینجا ممکن است بپرسید با این زاویه‌ی جدید که اکنون به شما پیشنهاد دادم، خودروی عقب (زرد) را نمی‌توان دید! در اینجاست که باید چشمان خود را به سمت آینه‌ی روبرو بتابانید تا خودروی عقب (زرد) را مشاهده کنید.

Reza.M

Banned
بسیار عالی کامیار عزیز
اما فکر کنم من این پست را مشابها در انجمن دیده بودم :تعجب::فکر::سوت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا