• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه شماره 2 - قوانین رانندگی

سوال مسابقه دوم - قوانین رانندگی را چطور ارزیابی میکنید

• خوب

رای: 10 90.9%
  • بد

رای: 1 9.1%

• مجموع رای دهندگان
    11
وضعیت
موضوع بسته شده است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
دوستان سعی کنین چیزی که خودتون متوجه شدین و میدونین رو بگین نه اینکه برین یه متنی رو کپی کنین اینجا
بنظرم هدف اصلی این تاپیک آشنایی و یادگیری هستش
وگرنه جایزه فقط یه بهانه هستش

Xaniar

متخصص بخش زوم
اگه با من هستید من متنی رو تو این انجمن ندیدم اما نصفش رو از رو کتاب مادرم و نصف دیگش رو خودم نوشتم
من بیشتر به اینجا به چشم یادگیری نگاه میکنم تا جایزه و اصلا برای من جایزه مهم نیس .

Reza.M

Banned
اگه با من هستید من متنی رو تو این انجمن ندیدم اما نصفش رو از رو کتاب مادرم و نصف دیگش رو خودم نوشتم
من بیشتر به اینجا به چشم یادگیری نگاه میکنم تا جایزه و اصلا برای من جایزه مهم نیس .

دوست عزیز
متنی که شما محبت فرمودید قبلا در انجمن ثبت شده بوده است
هیچ فردی نگفته است که شما از جایی این مطلب را آورده اید
شما در لیست اسامی قرعه کشی شرکت داده خواهید شد دوست عزیز
فقط قصد ما در این مسابقات افزایش اطلاعات کاربران است و همانطور که خودتون گفتید جایزه فقط به عنوان تشکری است که وقت با ارزش خودتون رو در اختیار ما قرار می دهید

با تشکر ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سبک خوبی از اجرای مسابقه است.
در ترم دوم دانشگاه استادی داشتیم که هر ماه یک امتحان تستی از ما میگرفت اما سبک خاصی در این کار داشت! تمام گزینه های تستی سوالات جواب صحیح بودند! منتها ما باید از بین آنها جواب صحیح تر را انتخاب میکردیم!
کمی سخت بود ولی بیشترین فایده آن ایجاد بحث های مفید و تلاش برای رسیدن به مغز جواب ها بود!
خواندن مطالب دوستان در این تاپیک برایم آموزنده بود، با تشکر از همه عزیزان :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
با اجازه رضا جان و دیگر عزیزان : نتیجه ای که باید بگیرم و آن بازآموزی مطلب مهمی از رانندگی است گرفتم.تقاضا میکنم مطالب عزیزانی که انتقاد میکنند را حذف نکنند. مهم آموزش و انتقاد و (باید انتقادپذیر باشیم ) و یادگیری است.
جواب بیشتر عزیزان صحیح است و بقول مسئول محترم مسابقه هدف آشنائی اعضا ی شرکت کننده با بهترین جواب است . اگر بدانیم نقطه کور کجا است دردی را دوا نمیکند بلکه باید بدانیم این نقطه کور مربوط به کجای حودرو ودر نتیجه چه عواملی پیش می آید.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
شناخت نقاط کور اتومبیل از دید راننده:
وقتی که راننده پشت فرمان قرار گرفته بسته به میزان قد و قانت راننده بعضی از قسمتهای اطراف اتومبیل خود را نمی تواند ببیند که به آن نقاط کور اتومبیل می گویند.
نقاط کور شامل
قسمت جلوی اتومبیل و قسمت عقب اتومبیل و آینه ها می باشد بنابراین هر 4 قسمت اتومبیل از دید راننده نقاط کور دارد.
ضمنا بیشترین تصادفات هنگام جابجایی از یک لاین به لاین دیگر و نیز هنگام گردش به چپ و راست و سبقت به خاطر عدم توجه به نقاط کور آینه های سمت چپ و راست می باشد اهمیت دادن به نقاط کور موجب کاهش تصادف می گردد.
1- نقطه ی کور قسمت جلوی اتومبیل از دید راننده:
ابتدا باید پشت فرمان اتومبیل قرار گرفته و به حالت رانندگی دستهای خود را روی فرمان قرار دهیم سپس یک نفر از قسمت جلوی اتومبیل آرام آرام به سمت جلو از اتومبیل فاصله بگیرد. هر وقت توانستیم کفش آن فرد را از روی سطح درب موتور (قسمت لبه درب موتور) ببینیم باید به آن فرد علامت بدهیم که بایستد. حال مقدار فاصله ی، آن فرد با سپر جلوی اتومبیل رل حساب می کنیم و معلوم می شود که ما چقدر از قسمت جلوی اتومبیل خود را نمی بینیم یا به عبارتی دیگر نقطه کور جلوی اتومبیل ما چقدر می باشد.
2- بدست آوردن مقدار نقطه ی کور قسمت عقب اتومبیل از دید راننده:
راننده بایستی پشت فرمان قرار گرفته و به حالت رانندگی بصورت دنده عقب بنشیند (با دست راست پشت صندلی شاگرد را گرفته و دست چپ ساعت 12 یا مرکز فرمان را بگیرد و کاملا رو به عقب تا حد امکان بچرخد)، سپس یکنفر از قسمت درب صندوق عقب اتومبیل آرام آرام فاصله بگیرد هرگاه کفش آن فرد در رویت دید راننده قرار گرفت با علامت راننده آن فرد بایستید. حال بایستی اندازه بگیریم که آن فرد چه مقدار از سپر عقب اتومبیل فاصله گرفته، به این ترتیب می توان فهمید که ما چه مقدار از قسمت پشت سر اتومبیل خود را نمی بینیم.
لازم به ذکر است معمولا در اکثر اتومبیلهای جدید نقطه ی کور عقب حداقل 2 برار نقطه ی کور جلو می باشد به طوری که اگر یک نفر حتی فرد بزرگسال پشت سر اتومبیل روی زمین بنشیند تقریبا دیده نمی شود و این یکی از مهمترین دلایلی است که ما را وادار می کند که همیشه از پشت سر اتومبیل وارد خیابان شویم.
نقاط کور آینه های بغل:
آینه های بغل بایستی دستگیره ی درب عقب را نشان دهد. اگر یک نفر کنار ستون سمت چپ و راست اتومبیل با فاصله ی یک متر بایستد ما در آینه آن را نمی بینیم.
هنگام رانندگی به منطور استفاده از آینه های بغل بایستی بدانیم که زاویه ی دید یک راننده، آینه فقط حدودا 45 درجه می تواند فضای کنار اتومبیل را نشان دهد و الباقی در دید راننده نمی باشد به آن مقدار فضایی که در دید آینه نیست نقاط کور آینه می گوییم.
نکته مهم و اساسی هنگام تغییر لاین پوشش به نقاط کور آینه می باشد بنابراین هنگام جابجایی از یک لاین یه لاین دیگر علاوه بر نگاه کردن به آینه بایستی سرمان را به سمت مورد نظر بچرخانیم تا اطمینان از عدم وجود خطر به حد کامل برسد.

amin khan

مدیر انجمن
دوستان در جوابهای خود به نکات آموزنده ای اشاره کردن که برای من یکی بسیار مفید و آموزنده بود.ولی یه سوال تو ذهنم ایجاد شده که فکر کنم نقطه کور سوال بوده ؟؟؟
که آیا نقطه کور آینه با نقاط کور راننده فرق میکنه؟؟ البته شاید هم من اشتباه فکر میکنم ولی باتوجه به پاسخ دوستان به این نتیجه گیری رو کردم.
نقطه کور راننده نقاطی است وقتی که راننده پشت فرمان قرار گرفته بسته به میزان قد و قامت راننده بعضی از قسمتهای اطراف اتومبیل خود را نمی تواند ببیند که به آن نقاط کور اتومبیل می گویند.(نه نقطه کور آینه ها)

ولی نقطه کور آینه [HIGHLIGHT]:نقطه ای است که راننده به دلیل زاویه دیدی که نسبت به آینه دارد از دیدن آن نواحی محروم میشود.[/HIGHLIGHT]

من با تصویری که خودم کشیدم(با استفاده ازpaint) براتون توضیح میدم . اگر یک خط فرضی افقی رسم کنیم به صورتی که دو آینه بغل خودرو را به هم وصل کند . قسمتهای سبز نقاطی است که در آینه قابل دیدن هستند، و نقاط نارنجی نقاط کور آینه ها محسوب میشن.

......................................................................................................................................................

چند تا عکس تو اینترنت دیدم که خیلی برا درک موضوع کمک میکنه .
البته دوستان علاقه مند با سرچ کلمه Car mirror blind spots میتونن در این باره اطلاعات بیشتری کسب کنند

Blind-Spot-Mirror_04.jpg

منبع این تصویر :http://www.jayceooi.com/2010/08/29/blind-spot-mirror-benefits-for-automotive/

image001.gif

منبع عکس :http://pages.cs.wisc.edu/~gdguo/driving/BlindSpot.htm

البته با تنظیم دقیق آینه های خودرو میتوان این قسمت رو تا حد قابل ملا حظه ای کاهش داد ولی به صورت کامل نمیتوان از بین برد
البته خودرو سازها و شرکت های قطعات جانبی ،محصولاتی تولید کردن که این نقیصه رو حل کرده مثلا یکی از این محصولات آینه های کوچک محدبی شکلی است که بر روی آینه های بغل نصب میشن و زاویه دید بهتری به راننده میده.و یا با استفاده از دوربین های کوچک در اطراف خودرو این مشکل رو حل کرده اند

آخرین ویرایش:

Reza.M

Banned
با اجازه رضا جان و دیگر عزیزان : نتیجه ای که باید بگیرم و آن بازآموزی مطلب مهمی از رانندگی است گرفتم.تقاضا میکنم مطالب عزیزانی که انتقاد میکنند را حذف نکنند. مهم آموزش و انتقاد و (باید انتقادپذیر باشیم ) و یادگیری است.
جواب بیشتر عزیزان صحیح است و بقول مسئول محترم مسابقه هدف آشنائی اعضا ی شرکت کننده با بهترین جواب است . اگر بدانیم نقطه کور کجا است دردی را دوا نمیکند بلکه باید بدانیم این نقطه کور مربوط به کجای حودرو ودر نتیجه چه عواملی پیش می آید.

با سپاس از نظر استاد ارجمن و بزرگوارم
دوستان بنا بر فرمایش جناب رهنما می توانید تمامی انتقادات وارده را در این تاپیک و تاپیک پیشنهادات کاربران جهت راه اندازی مسابقات ایران انجمن مطرح نمایید

با تشکر

Reza.M

Banned
دوستان در جوابهای خود به نکات آموزنده ای اشاره کردن که برای من یکی بسیار مفید و آموزنده بود.ولی یه سوال تو ذهنم ایجاد شده که فکر کنم نقطه کور سوال بوده ؟؟؟
که آیا نقطه کور آینه با نقاط کور راننده فرق میکنه؟؟ البته شاید هم من اشتباه فکر میکنم ولی باتوجه به پاسخ دوستان به این نتیجه گیری رو کردم.
نقطه کور راننده نقاطی است وقتی که راننده پشت فرمان قرار گرفته بسته به میزان قد و قامت راننده بعضی از قسمتهای اطراف اتومبیل خود را نمی تواند ببیند که به آن نقاط کور اتومبیل می گویند.(نه نقطه کور آینه ها)

ولی نقطه کور آینه [HIGHLIGHT]:نقطه ای است که راننده به دلیل زاویه دیدی که نسبت به آینه دارد از دیدن آن نواحی محروم میشود.[/HIGHLIGHT]

من با تصویری که خودم کشیدم(با استفاده ازpaint) براتون توضیح میدم . اگر یک خط فرضی افقی رسم کنیم به صورتی که دو آینه بغل خودرو را به هم وصل کند . قسمتهای سبز نقاطی است که در آینه قابل دیدن هستند، و نقاط نارنجی نقاط کور آینه ها محسوب میشن.

البته با تنظیم دقیق آینه های خودرو میتوان این قسمت رو تا حد قابل ملا حظه ای کاهش داد ولی به صورت کامل نمیتوان از بین برد

با تشکر از امین عزیز
به نکته بسیار جالبی اشاده فرمودید و فکر میکنم به هدف اصلی طرح سوال این مسابقه ، یعنی آموزش و یادگیری و همچنین پیدا کردن درست ترین جواب ممکن برای سوال مسابقه نزدیک می شویم

با تشکر از شما

0mid

متخصص بخش ورزشی

نه کامیار جان من منظورم به تو یا شخص دیگه ای نبود
اینو کلی گفتم :بله:

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا رضا جان ممنون از محبت شما و دیگر عزیزان. جواب تمام دوستان صحیح بود (امین خان جان ممنون که بخودتان زحمت داده و کاملا استادانه جواب داده اید). به هر حال اگر مسئول محترم صلاح بداند مسابقه را به پایان برسانند و با قرعه کشی بین افرادی که توضیح نسبی داده اند عزیز برنده را معرفی فرمایند.
خوشحالم که توانستم بحثی را به بهانه مسابقه مطرح کنم تا عزیزان را بیشتر با اینگونه مسائل بسیار مهم که با زندگی انسانها سرو کار دارد آشنا تر نمایم.(البته همه عزیزان آشنا به مسئله بودند و هستند)
موفقتر باشید.
عزیزان من , در این سن لازم می دانم برای اینکه صداقت خود را در دوستی با شما ثابت کنم مطرح کردن همین تجربیات است که وظیفه انتقال آنرا دارم. من را ببخشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا