1. اسم شاعره؟آره:ناراحت: 2. مال همین قرنه ؟آره:احترام: 3. نویسنده هستش ؟ آره کتاب شعر هم نوشته:نیش: 4. اسم مکان هست ؟نه:شاد2: 5. شاعر زنده اس ؟ نه:زبون: 6. صادق هدایته ؟ نه:بدجنس: 7. طنز می نوشته ؟نه تو کار طنز نبوده و شعر مینوشته . :سوت:
1. اسم شاعره؟آره:ناراحت: 2. مال همین قرنه ؟آره:احترام: 3. نویسنده هستش ؟ آره کتاب شعر هم نوشته:نیش: 4. اسم مکان هست ؟نه:شاد2: 5. شاعر زنده اس ؟ نه:زبون: 6. صادق هدایته ؟ نه:بدجنس: 7. طنز می نوشته ؟نه تو کار طنز نبوده و شعر مینوشته . :سوت: 8. جواب مهدی اخوان ثالث است ؟نه
1. اسم شاعره؟آره:ناراحت: 2. مال همین قرنه ؟آره:احترام: 3. نویسنده هستش ؟ آره کتاب شعر هم نوشته:نیش: 4. اسم مکان هست ؟نه:شاد2: 5. شاعر زنده اس ؟ نه:زبون: 6. صادق هدایته ؟ نه:بدجنس: 7. طنز می نوشته ؟نه تو کار طنز نبوده و شعر مینوشته . :سوت: 8. جواب مهدی اخوان ثالث است ؟نه 9. شعر نو میگفته ؟ بعله
1. اسم شاعره؟آره:ناراحت: 2. مال همین قرنه ؟آره:احترام: 3. نویسنده هستش ؟ آره کتاب شعر هم نوشته:نیش: 4. اسم مکان هست ؟نه:شاد2: 5. شاعر زنده اس ؟ نه:زبون: 6. صادق هدایته ؟ نه:بدجنس: 7. طنز می نوشته ؟نه تو کار طنز نبوده و شعر مینوشته . :سوت: 8. سهراب سپهری هستن ؟ آرههههههههههههههههههههههههههههههههههه
بعله جواب درست : "سهراب سپهری" بود
آخیش راحت شدما .. بالاخره یک نفر جواب رو گفت
فاطمه حالا نوبت توئه که دوباره شروع کنی ....
حالا از اونجایی که جواب سهراب سپهری بود ، براتون یک شعر از ایشون رو بهتون تقدیم می کنم :
روی آن شیشه ی تب دار تو را ها کردم
اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم
شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد
شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم
با سر انگشت کشیدم به دلش عکس زیبای تو را
عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم .