معاصره؟
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 29 #62 1-خارجیه؟ خیر 2-در قید حیاته؟ خیر 3-مذکره؟ بله 4-معاصره؟ خیر
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 29 #64 1-خارجیه؟ خیر 2-در قید حیاته؟ خیر 3-مذکره؟ بله 4-معاصره؟ خیر 5-نام کتاب است؟ خیر 6-شاعر است؟ بله
1-خارجیه؟ خیر 2-در قید حیاته؟ خیر 3-مذکره؟ بله 4-معاصره؟ خیر 5-نام کتاب است؟ خیر 6-شاعر است؟ بله
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 29 #66 1-خارجیه؟ خیر 2-در قید حیاته؟ خیر 3-مذکره؟ بله 4-معاصره؟ خیر 5-نام کتاب است؟ خیر 6-شاعر است؟ بله 7-شاعر اهل شیراز است؟ بله
1-خارجیه؟ خیر 2-در قید حیاته؟ خیر 3-مذکره؟ بله 4-معاصره؟ خیر 5-نام کتاب است؟ خیر 6-شاعر است؟ بله 7-شاعر اهل شیراز است؟ بله
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 29 #70 1-خارجیه؟ خیر 2-در قید حیاته؟ خیر 3-مذکره؟ بله 4-معاصره؟ خیر 5-نام کتاب است؟ خیر 6-شاعر است؟ بله 7-شاعر اهل شیراز است؟ بله 8-سعدی؟ خیر 9-حافظ؟ بله :دست: 10-عرفی شیرازی؟ خیر خب جواب این مرحله حافظ بود و آقا پلنگ برنده شد.:دست: :دست: :دست: :دست: پلنگ موضوع بعدی رو طرح کن.
1-خارجیه؟ خیر 2-در قید حیاته؟ خیر 3-مذکره؟ بله 4-معاصره؟ خیر 5-نام کتاب است؟ خیر 6-شاعر است؟ بله 7-شاعر اهل شیراز است؟ بله 8-سعدی؟ خیر 9-حافظ؟ بله :دست: 10-عرفی شیرازی؟ خیر خب جواب این مرحله حافظ بود و آقا پلنگ برنده شد.:دست: :دست: :دست: :دست: پلنگ موضوع بعدی رو طرح کن.
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , August 30 #74 نویسنده است؟ بلی خارجیه؟ خیر ----------------------------------- آقا نمیشه حالا به من یکی جایزه بدید :نیش2:
نویسنده است؟ بلی خارجیه؟ خیر ----------------------------------- آقا نمیشه حالا به من یکی جایزه بدید :نیش2:
S Shah_d 14 متخصص بخش مسابقات 2012 , August 30 #78 palang گفت: آقا نمیشه حالا به من یکی جایزه بدید کلیک کنید تا باز شود... اینم جایزه تو: مال همین قرنه؟
palang گفت: آقا نمیشه حالا به من یکی جایزه بدید کلیک کنید تا باز شود... اینم جایزه تو: مال همین قرنه؟
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , August 30 #79 نویسنده است؟ بلی خارجیه؟ خیر در قید حیات هست ؟ خیر مال همین قرنه؟ بلی
T tirnam کاربر ويژه 2012 , August 30 #80 فروغ فرحزاده ؟! راستی چرا جواب سوال Adam Barfy رو ندادی ؟! :اخطار: