مشاعره بی قانون
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , March 2 #102 دو چشمم روشنایی از تو دارد دلم نیز آشنایی از تو دارد
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , March 9 #103 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد ............جز غم که هزار آفرین بر غم باد
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , March 9 #104 در شهر یکی کس را، هوشیار نمی بینم... هر یک بتر از دیگر، دردی کش و دیوانه...
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 22 #105 هر شامگه در خانه ای ، چابکتر از پروانه ای رقصم بر بیگانه ای ، وز خویش بیزارش کنم چون بینم آن شیدای من ، فارغ شد از احوال من منزل کنم در کوی او ، باشد که دیدارش کنم.
هر شامگه در خانه ای ، چابکتر از پروانه ای رقصم بر بیگانه ای ، وز خویش بیزارش کنم چون بینم آن شیدای من ، فارغ شد از احوال من منزل کنم در کوی او ، باشد که دیدارش کنم.
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , March 23 #106 مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ز بامی که برخاست، مشکل نشیند طبیب اصفهانی
ر رئیس کاربر ويژه 2013 , March 23 #107 fatemeh گفت: کاروان غنچه های سرخ روزی می رسد قیمت لبهای سرخت روزگاری بشکند کلیک کنید تا باز شود... دل می رود ز دستم صاحبدلان خدا را :گل::گل::گل: دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا
fatemeh گفت: کاروان غنچه های سرخ روزی می رسد قیمت لبهای سرخت روزگاری بشکند کلیک کنید تا باز شود... دل می رود ز دستم صاحبدلان خدا را :گل::گل::گل: دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 23 #108 الا ای آهوی وحشی کجایی مرا با توست چندین آشنایی دو تنها و دو سرگردان دو بی کس دد و دامت کمین از پیش و از پس آخرین ویرایش توسط مدیر: 2013 , April 23
الا ای آهوی وحشی کجایی مرا با توست چندین آشنایی دو تنها و دو سرگردان دو بی کس دد و دامت کمین از پیش و از پس
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 23 #109 ﺳﺮﺳﺒﺰﺗﺮﯾﻦ ﺑﻬﺎﺭ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺩ ﺁﻭﺍی ﺧﻮﺵ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺩ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﺭﻭﯾﯿﺪن ﻋﺸﻖ ﺁﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺩ
ﺳﺮﺳﺒﺰﺗﺮﯾﻦ ﺑﻬﺎﺭ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺩ ﺁﻭﺍی ﺧﻮﺵ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺩ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﺭﻭﯾﯿﺪن ﻋﺸﻖ ﺁﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺩ
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 23 #110 درونها تیره شد باشد که از غیب چراغی برکند خلوت نشینی آخرین ویرایش توسط مدیر: 2013 , April 23
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 23 #111 یارب ز گناه زشت خود منفعلم از فعل بد و خوی بد خود خجلم فیضی به دلم ز عالم قدس رسان تا محو شود خیال باطل ز دلم خواجه عبدالله انصاری
یارب ز گناه زشت خود منفعلم از فعل بد و خوی بد خود خجلم فیضی به دلم ز عالم قدس رسان تا محو شود خیال باطل ز دلم خواجه عبدالله انصاری
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2014 , January 31 #112 مجنون و پریشان توام دستم گیر سرگشته و حیران توام دستم گیر هر بی سر و پا چو دستگیری دارد من بی سر و سامان توام دستم گیر ابوسعید ابوالخیر
مجنون و پریشان توام دستم گیر سرگشته و حیران توام دستم گیر هر بی سر و پا چو دستگیری دارد من بی سر و سامان توام دستم گیر ابوسعید ابوالخیر