در میکده رهبانم و در صومعه عابد گه معتکف دیرم و گه ساکن مسجد
ر رضــrezaــا کاربر ویژه 2014 , April 30 #1,301 در میکده رهبانم و در صومعه عابد گه معتکف دیرم و گه ساکن مسجد
B a R a N مدير ارشد تالار 2014 , April 30 #1,302 دو نصیحت کنمت بشنو و صد گنج ببر از در عیش درآ و به ره عیب مپوی شکر آن را که دگربار رسیدی به بهار بیخ نیکی بنشان و ره تحقیق بجوی
دو نصیحت کنمت بشنو و صد گنج ببر از در عیش درآ و به ره عیب مپوی شکر آن را که دگربار رسیدی به بهار بیخ نیکی بنشان و ره تحقیق بجوی
ر رضــrezaــا کاربر ویژه 2014 , April 30 #1,303 یار اگر با ما گهی صلح و گهی پیکار داشت ما حریف عشق او بودیم و با ما کار داشت
B a R a N مدير ارشد تالار 2014 , April 30 #1,304 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سراغ وقت من آئی که نیستم در آستان مرگ که زندان زندگیست تهمت به خویشتن نتوان زد که زیستم
تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سراغ وقت من آئی که نیستم در آستان مرگ که زندان زندگیست تهمت به خویشتن نتوان زد که زیستم
ر رضــrezaــا کاربر ویژه 2014 , April 30 #1,305 من درد تو را ز دست آسان ندهم دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم
ر رضــrezaــا کاربر ویژه 2014 , May 1 #1,308 ندارد چون دل خود رای من تاب نظر چندان چه بر شمشیر مردم کش نگاهی میزند خود را
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2014 , July 18 #1,309 ای صبا سوختگان بر سر ره منتظرندگر از آن یار سفر کرده پیامی داری
ر روژین کاربر ويژه 2014 , July 18 #1,310 یارب دل من عاشق شیدای که باشد؟ این سوخته جان راسرسودای که باشد؟
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2014 , September 17 #1,311 دانی که چرا رازِ نهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی طاقت اسرار نداری
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2014 , November 7 #1,312 در مذهب ما کلام حق ناد علیست طاعت که قبول حق فتد یاد علیست از جمله آفرنش کون و مکان مقصودخدا علی و اولاد علیست حافظ
در مذهب ما کلام حق ناد علیست طاعت که قبول حق فتد یاد علیست از جمله آفرنش کون و مکان مقصودخدا علی و اولاد علیست حافظ
T TAHEREH متخصص بخش 2014 , November 8 #1,313 دختر مهتاب گفت: در مذهب ما کلام حق ناد علیست طاعت که قبول حق فتد یاد علیست از جمله آفرنش کون و مکان مقصودخدا علی و اولاد علیست حافظ کلیک کنید تا باز شود... آخرین حرف بیت نفر قبلی "ی" بود رفیقم:1: یارب به کمند عشق پا بستم کن از دامن غیر خود تهی دستم کن
دختر مهتاب گفت: در مذهب ما کلام حق ناد علیست طاعت که قبول حق فتد یاد علیست از جمله آفرنش کون و مکان مقصودخدا علی و اولاد علیست حافظ کلیک کنید تا باز شود... آخرین حرف بیت نفر قبلی "ی" بود رفیقم:1: یارب به کمند عشق پا بستم کن از دامن غیر خود تهی دستم کن
Maryam متخصص بخش ادبیات 2014 , November 15 #1,314 نی به آتش گفت : کاین آشوب چیست؟ مر تو را زین سوختن مطلوب چیست؟