• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشورت مدیران بخش راهی تا خدا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام نظرات و پیشنهادات تک تک شما عزیزان و خوندم، تشکر از همراهی و همفکریتون :گل:
دوستان عزیز دعوتتون میکنم به این تاپیک تا به امید خدا قبل از ماه مبارک رمضان با مشورت بخش بندی منتخب و ارائه بدیم و ایجادشون کنیم.
تا به الان بخش بندی طاهره عزیز با کمی تغییر مورد پسند عموم دوستان قرار گرفته به شرح زیر میباشد:

1. کتاب های آسمانی
قرآن(برای زدن پستهای مرتبط با موضوع قرآن کریم)
سایر کتب آسمانی

2.احادیث(برای قرار دادن احادیث معصومین)

3.داستان های ائمه،پیامبران و بزرگان دین(برای قرار دادن داستان هایی از زندگانی معصومین و بزرگان دین)

4.مقالات مذهبی(برای قرار دادن مقالات مذهبی با موضوعات مختلف مذهبی)

5.دعاهای دینی و مذهبی و مناجات های بزرگان(برای قرار دادن دعاهایی مثلِ؛دعای عهد،توسل و... و همچنین مناجات هایی مثلِ؛مناجات امیرالمومنین(ع)و...)

6.تصاویر مذهبی(برای قرار دادن تصاویر مذهبی و مناسبتی)

بخش تصاویر مذهبی که ایجاد بشود این دو بخش گالری عکس مناسبت های مذهبی هم به داخل آن منتقل خواهند شد.

7.اشعار مذهبی و حرف های دل شما(برای قرار دادن اشعاری در مدح و ثنای ائمه و همچنین دعاها و مناجات هایی مانند پست صحبت های خودمونی با خدا)(اینم بگم که ما تصمیم گرفتیم که بخش گفتوگو با خدا به این نام تغییر پیدا کنه)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
یک توضیح رو هم به توضیحات مریم خانم گرامی اضافه کنم، طی مشورتی که صورت گرفته و با توجه به شرایطی که ما جهت ایجاد بخش های جدید در ایران انجمن رعایت میکنیم، بخش های جدید رو طی دو مرحله ایجاد خواهیم کرد.
مرحله ی اول طی چند روز آینده و مرحله ی دوم بعد از سپری شدن 2 ماه از تاریخ ایجاد بخش بندی های مرحله ی اول.
بدیهی هست که در صورتی که بخش های ایجاد شده در مرحله ی اول با اقبال و فعالیت خوبی مواجه نشدند تا غنی تر شدن بخش های مذکور بخش بندی های مرحله ی دوم ایجاد نخواهند شد.
دوستان در صورت تمایل میتونند اعلام کنند که کدامیک از بخش هارو صلاح میدونند که در مرحله ی اول ایجاد بشه.

موفق باشید

goldstar

متخصص بخش راهی تا خدا
کتاب های آسمانی
مقالات مذهبی
احادیث
چون بیشتر مطالب ارسالی مربوط به این سه موضوع هستند
:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
کتاب های آسمانی
مقالات مذهبی
احادیث
چون بیشتر مطالب ارسالی مربوط به این سه موضوع هستند

سلام کمی صبر کردیم تا نظر تک تک مدیران و در مورد این بخش بندی نهای جویا بشیم که همه شما عزیزان با این بخش بندی جدید موافق بودید به همین علت بخش های جدید ایجاد شد:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1350

بخش احادیث به دلیل کافی نبودن مطلب در این زمینه فعلا ایجاد نشد.
التماس دعا داریم توی این روزها :گل:

_________

یک نکته ای که جدیدا به چشمم خورده این هست که چه نوع مطالبی قرار هست در بخش ماه رمضان قرار بگیرد؟
در بخش ماه رمضان انواع تاپیک های پزشکی و ادبی و عکس های طنز که به گونه ای با ماه رمضان در ارتباط بوده اند جای داده شده!
میخواستم نظرتون و در مورد این رویه بپرسم :1:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
در بخش ماه رمضان بیشتر تاکید روی مطالب مذهبی هست نه تغذیه و طنز.
مطالب مربوط به تغذیه و طنز در بخش های پزشکی و سرگرمی مناسبترند.
اما شخصا اگر کاربری مطلبی در مورد تغذیه و طنز گذاشت من منتقلش نمی کنم چون بی ربط به ماه رمضان هم نیست و خیلی از مقاله های مربوط به ماه رمضان هم در مورد مسائل مذهبی هم تغذیه ای مطلب داره.
:احترام:

TAHEREH

متخصص بخش
درباره ی طنز می تونم بگم درسته مطالب طنز مربوط به ماه رمضان هست ولی به بخش راهی تا خدا مربوط نیست
درباره ی مطالب تغذیه ای و ادبی به نظرم همه دنبال اینجور مطالب توو بخش ویژه ی ماه رمضان میگردن پس بودنش توی این بخش مشکلی ایجاد نمیکنه

taranom

کاربر ويژه
به نظر من خوبه
ولی امیدوارم اخبار سیاسی قاطیه اخبار این بخش نشه.
باید نظارتمون رو بیشتر کنیم .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام دوستان
بخش اخبار که لازم میدونید برای بخش راهی تا خدا عنوانش چی باشه؟

TAHEREH

متخصص بخش
خب به دلیل زیاد شدن پست هایی که در جای نامناسب قرار دارن به نظر من یک یا دو بخش که خیلی بهشون نیاز هست زودت از موعد مقرر اضافه بشن بهتره
به نظرم بخش احادیث هر چه زودتر اضافه بشه بهتر هستش
تا نظر همکاران چی باشه؟

[MENTION=3]Maryam[/MENTION]

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خدمت مدیران عزیز

امیدوارم حالتون خوب باشه

عذر میخوام اگه تاپیک جدیدی واسه این موضوع باز کردم و همچنین معذرت بابت اینکه نظرم رو راجع به این موضوع دیر گفتم گرچه قبلا خدمت خانم مریم بخش بندی رو فرستادم و نظر موافقم رو هم در تاپیک مخصوص بخش بندی اعلام کردم ولی به مرور زمان با گذاشتن تاپیکهای مختلف متوجه گنگ بودن عناوین بخش بندی های راهی تا خدا شدم .
منظورم اینه که هر بار که میخوام مطلبی رو در بخش قرار بدم بخاطر کلی بودن عناوین بخش ها به مشکل بر میخورم .

نظری دارم راجع به بخش بندی که ممکنه کمی این بخش رو گسترده کنه ولی حداقل واسه مطلب گذاشتن به مشکل خاصی برنمیخوریم.

اول اینکه این بخش مناسبت های مذهبی به نظر من اگه توی قسمت مناسبت ها در بخش گفتگوی آزاد قرار بگیره بهتره (البته به نظر من) . اینکه دو تا زیر بخش با عناوین مشابه داشته باشیم به نظر من زیاد جالب نیست. اگه زیر بخشی به نام مناسبت های مذهبی در بخش گفتگوی آزاد و در زیر بخش مناسبت ها داشته باشیم به نظرم بهتر باشه.

دوم اینکه ما هر مطلبی داشته باشیم ناچاریم توی قسمت مقالات قرارش بدیم .
هیچ بخشی واسه پیامبران و ائمه و مهدویت و شهیدان نداریم .
اگه اینطور ادامه بدیم هر مطلبی با هر موضوع باید توی قسمت مقالات قرار بگیره که به نظر من زیادی درهم و آشفته میشه .

اگه لازم هست بفرمایید من مجدد بخش بندی که مد نظرم هستش رو خدمتتون بگم .

ممنون میشم اگه نظراتتون رو بگید

خب به دلیل زیاد شدن پست هایی که در جای نامناسب قرار دارن به نظر من یک یا دو بخش که خیلی بهشون نیاز هست زودت از موعد مقرر اضافه بشن بهتره
به نظرم بخش احادیث هر چه زودتر اضافه بشه بهتر هستش
تا نظر همکاران چی باشه؟

@Maryam

سلام دوستان
برای ایجاد بخش جدید نیاز هست همه مدیران بخش راهی تا خدا در مورد بخش بندی ها هماهنگ باشند.
همونطور که پیش تر هم خدمتتون عرض کردیم امکان اضافه شدن بخش های متعدد وجود نداره و لازمه ایجاد بخش جدید تاپیک هایی با شمار بالای 50 عدد است.
ولی اگر میبینید که خیلی ضروری هست ما دو بخش جدید برای شما ایجاد خواهیم کرد لطفاً بخش هایی که نیاز هستند و اعلام بفرمایید تا ایجاد کنیم.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام دوستان
برای ایجاد بخش جدید نیاز هست همه مدیران بخش راهی تا خدا در مورد بخش بندی ها هماهنگ باشند.
همونطور که پیش تر هم خدمتتون عرض کردیم امکان اضافه شدن بخش های متعدد وجود نداره و لازمه ایجاد بخش جدید تاپیک هایی با شمار بالای 50 عدد است.
ولی اگر میبینید که خیلی ضروری هست ما دو بخش جدید برای شما ایجاد خواهیم کرد لطفاً بخش هایی که نیاز هستند و اعلام بفرمایید تا ایجاد کنیم.

سلام
به نظر من بخش احادیث خیلی نیاز هست
و بعد از اون بخش اخبار. ولی در مورد بخش اخبار مریم جان نمیشه که یکدفعه تعداد زیادی تاپیک بیاریم ولی به امید خدا میشه به مروز زمان بخش اخبار رو با تاپیک های مفیدی پر کرد.

goldstar

متخصص بخش راهی تا خدا
سلام دوستان
همونطور که شما گفتین بخش بندی ها خیلی کلی هستش و لازمه برای نظم بیشتر یک سری زیر مجموعه به بخش راهی تا خدا اضافه بشه. من با ایجاد قسمت اخبار مذهبی و احادیث موافقم

@Maryam

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا