• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشورت مدیران بخش راهی تا خدا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TAHEREH

متخصص بخش
سلام و تشکر برای ایجاد بخش:گل:
مریم جان یک سری تاپیک مربوط به اخبار مذهبی در بخش علمی و آموزشی هست که فکر می کنم زحمت انتقالش بر دوش شماست :احترام:
http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=126

یکسری رو من و تو زدیم که خودمون میتونیم منتقلشون کنیم
من تاپیک هایی رو که خودم در اون بخش زدم رو منتقل میکنم

TAHEREH

متخصص بخش
با اضافه شدنِ بخش اخبار ادیان اسمانی بهتره یکسری قوانین برای فعالیت در این بخش اضافه کنیم
من این قوانین رو پیشنهاد میدم:
1.بخش اخبار ادیان آسمانی برای قرار دادنِ اخباری از رویدادهای مربوط به ادیان آسمانی می باشد؛لطفا از ارسال پست های سیاسی در این بخش خودداری کنید.

2.از ارسال پست هایی که سبب به وجود آمدن دلخوری افراد و اقلیت های مذهبی شود جدا خودداری کنید.

3.حتما منبع اخبار را ذکر کنید.

@fatemeh

[MENTION=40636]goldstar[/MENTION]

Maryam

متخصص بخش ادبیات
دوستان سیستم هک اطلاع رسان پیام خصوصی مدیریتی غیر فعال شد. :گل:

TAHEREH

متخصص بخش
و اما مورد دیگه ای که هست این که گاهی کاربران تبریک ها وتسلیت های مربوط به بخش مذهبی رو در بخش تبریک ها و تسلیت های بخش گفتوگوی ازاد قرار میدن
برای حل این مشکل من سه پیشنهاد دارم:
اول اینکه،اطلاعیه ای به بخش راهی تا خدا اضافه کنیم و در اون به کاربران توضیح بدیم که هر بخش مناسبِ چه پست هایی هستش.

دوم اینکه،قانونی به قوانین بخش اضافه کنیم:
لطفا پست های مربوط به تبریک میلاد ائمه(ع) و یا تسلیت شهادت ائمه(ع) را در بخش مناسبت های مذهبی ارسال نمایید!

سوم اینکه،بخش های اعیاد و عزاداری ها رو تغییر نام بدیم:
"اعیاد و ولادت ائمه(ع)"،"عزاداری ها و شهادت ائمه(ع)"

دوستان نظرتون؟

[MENTION=7774]fatemeh[/MENTION]
[MENTION=40636]goldstar[/MENTION]

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ولی اگه اسمشو بزاریم اعیاد و ولادت اعمه موقعی که کاربران می خوان تاپیک مثلا میلاد حضرت محمد (ص) یا حضرت مسیح رو بزنند گیج بشن! به نظرم همون نام قبلی بهتره
اون قانون شماره دو به نظرم لزومی نداره چون در هر صورت همیشه مجبور به مدیریت تاپیک های کاربران کم دقت هستیم.
قوانین و محتوای بخش کاملا واضح است
حالا که فکرشو می کنم نیازی به اطلاعیه هم نمی بینم چون استفاده از بخشمون خیلی ساده و نام ها هم کاملا واضح است!

goldstar

متخصص بخش راهی تا خدا
طاهره جان منم با نظر فاطمه موافقم. به نظر من لزومی نداره که این قوانین اضافه بشه:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام مریم جان:5:
کجا باید باشه؟:فکر:

سلام فاطمه جان ببخش این نقل قول شما رو الان دیدم :5:
فکر میکنم جای این نوع تاپیک ها در بخشی به اسم ادعیه و زیارت نامه ها باشه :)
نظر شما در مورد چی هست؟

Maryam

متخصص بخش ادبیات
مجدد سلام دوستان
چند روزی هست که تعداد تاپیک های یک پستی این چنینی در بخش گفتگو با خدا به وفور ایجاد میشه! به نظرم بهتر هست این نوع تاپیک های یک پستی با یک نوع مضمون مشابه (در رابطه با خدا) با هم ادغام بشه، نظرتون در این مورد چی هست؟

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

سلام فاطمه جان ببخش این نقل قول شما رو الان دیدم :5:
فکر میکنم جای این نوع تاپیک ها در بخشی به اسم ادعیه و زیارت نامه ها باشه :)
نظر شما در مورد چی هست؟

سلام مریم جان صبحت بخیر
در اون تاپیک برای امام رضا به مناسبت شهادتشون صلوات فرستادند که جزو دعا حساب نمیشه
در ضمن ما بخش ادعیه و زیارت نامه نداریم فقط بخش گفتگو با خدا داریم که این تاپیک مناسب اون بخش نیست
برای ماه ذی القعده هم ویژه نامه نداریم. به نظرم چون به مناسبت شهادت امام رضاست توی بخش عزاداری مناسب هست.:احترام:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
مجدد سلام دوستان
چند روزی هست که تعداد تاپیک های یک پستی این چنینی در بخش گفتگو با خدا به وفور ایجاد میشه! به نظرم بهتر هست این نوع تاپیک های یک پستی با یک نوع مضمون مشابه (در رابطه با خدا) با هم ادغام بشه، نظرتون در این مورد چی هست؟

سلام مریم جان
در این زمینه به نظرم باید یک قانون بگذاریم تا طرز فعالیت برای همه کاربران روشن تر بشه.

"در بخش گفتگو با خدا برای ایجاد تاپیک مجزا پست شما حداقل باید 20 خط باشد. در غیر این صورت پست خود را در تاپیک های دیگر قرار دهید."

دوستان نظرتون چیه؟

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام مریم جان
در این زمینه به نظرم باید یک قانون بگذاریم تا طرز فعالیت برای همه کاربران روشن تر بشه.

"در بخش گفتگو با خدا برای ایجاد تاپیک مجزا پست شما حداقل باید 20 خط باشد. در غیر این صورت پست خود را در تاپیک های دیگر قرار دهید."

دوستان نظرتون چیه؟

بسیار ایده خوبی هست فاطمه جان
یادت باشه این مورد و برای بخش ادبیات هم اضافه کنیم :دوست:

TAHEREH

متخصص بخش
همتون موافقید؟
تصویب کنم؟:خنده2:

:53:
یه کم سختگیرانه س
و بعدشم...به بقیه بگیم پستای کمتر از بیست خطشون رو توو تاپیکای دیگه بزنن ولی توو کدوم تاپیکا؟
من خودم دیروز توی مرتب کردن چندتاشون گیج شده بودم که کدوم پست رو با کدوم تاپیک ادغام کنم:86:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

:53:
یه کم سختگیرانه س
و بعدشم...به بقیه بگیم پستای کمتر از بیست خطشون رو توو تاپیکای دیگه بزنن ولی توو کدوم تاپیکا؟
من خودم دیروز توی مرتب کردن چندتاشون گیج شده بودم که کدوم پست رو با کدوم تاپیک ادغام کنم:86:

اکه بیست خط زیاده میشه کمترش کرد.
در محیط انجمن زیاد جالب نیست که برای هر پست کوتاه یک تاپیک جدا باشه و بهتره پست های کوتاه در ادامه سایر تاپیک ها باشه. انتخاب سایر تاپیک ها هم با توجه به تعداد زیاد تاپیک ها خیلی راحته
با این قانون از ازدیاد غیر ضروری تاپیک ها در این بخش و ازدیاد غیر ضروری دعوت ها میشه جلوگیری کرد.
البته این قانون فعلا فقط برای بخش گفتگو با خداست که تاپیک های احساسی در اون وجود داره.

TAHEREH

متخصص بخش
اکه بیست خط زیاده میشه کمترش کرد.
در محیط انجمن زیاد جالب نیست که برای هر پست کوتاه یک تاپیک جدا باشه و بهتره پست های کوتاه در ادامه سایر تاپیک ها باشه. انتخاب سایر تاپیک ها هم با توجه به تعداد زیاد تاپیک ها خیلی راحته
با این قانون از ازدیاد غیر ضروری تاپیک ها در این بخش و ازدیاد غیر ضروری دعوت ها میشه جلوگیری کرد.
البته این قانون فعلا فقط برای بخش گفتگو با خداست که تاپیک های احساسی در اون وجود داره.

نه...منظورم اینکه خب از حوصله ی همه خارجِ بشینن خط ها رو بشمارن تا ببین از بیست تا بیشتره یا نه!
من میگم ما برایِ تاپیک هایی که داریم یکسری قوانین بذاریم...مثلِ تاپیکِ دلانه که قانونِ خاصِ خودش رو داره
اینجوری شاید از سردرگمی ها کم بشه:53:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

نه...منظورم اینکه خب از حوصله ی همه خارجِ بشینن خط ها رو بشمارن تا ببین از بیست تا بیشتره یا نه!
من میگم ما برایِ تاپیک هایی که داریم یکسری قوانین بذاریم...مثلِ تاپیکِ دلانه که قانونِ خاصِ خودش رو داره
اینجوری شاید از سردرگمی ها کم بشه:53:

اگه منظورت اینه که همه تاپیک ها قانون دار بشن که خیلی سخت تره
توی بخش ادبیات خیلی از تاپیک ها اینجوریه که واقعا برای من به عنوان مدیر خسته کننده است. چون نه فقط برای کاربران جدید بلکه برای بعضی کاربرانی که ماههاست عضو هستند و از تمام قوانین مطلع هم باید هی یادآوری کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا