• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات فنی را گزارش دهید

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
نه آخه من همیشه بافایر فاکس میام انجمن یه دفعه این طوری شده
با کروم که می رم ارور 403 میده

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ن فکر کنم مشکل از حجم عکستون باشه.

خوب مشکل من نمیتونم صفحه دوم پسند هامو بخونم :تعجب2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

فایل هم نمی تونم پیوست کنم

سلام
میتونید رمز ورودتون رو برای احمد عزیز ارسال کنید تا بررسی کنند.
همچنین طبق تجربه این مشکل به صورت موقتی و بر اثر خطای سیستمی روی آی پی شما بوجود میاد و دلیلش بسته شدن آی پی شما از سمت سرور به دلیل عمل پیوست زیاد هست که پس از چند روز رفع میشه. اما باز هم بهتر هست رمزتون رو ارسال کنید تا تست کنند و مطمئن بشید.

موفق باشید

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام
همچنین طبق تجربه این مشکل به صورت موقتی و بر اثر خطای سیستمی روی آی پی شما بوجود میاد و دلیلش بسته شدن آی پی شما از سمت سرور به دلیل عمل پیوست زیاد هست که پس از چند روز رفع میشه. اما باز هم بهتر هست رمزتون رو ارسال کنید تا تست کنند و مطمئن بشید.

موفق باشید

فرستادم

ahmadfononi

معاونت انجمن
من امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت.
دو تصویر رو به راحتی آپلود کردم.

--
دریا خانم این مشکل از کی برای شما پیش اومده ؟
و از کاربری خودتون خارج بشید و دوباره وارد بشید ببینید این مشکل حل میشه یا خیر.
[MENTION=16400]darya91[/MENTION]

سلام

موفق باشید

آخرین ویرایش:

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
سلام
یه مشکلی هست که مدتها پیش دیده بودمش ولی چون زیاد برام اون لحظه ضروری نبود ازش گذشتم
ولی امروز واجب شده بود که اومدم بگم!
برای پیوست فایل،موقع اپلود کردن 2گزینه خب وجود داره از کامپیوتر که هیچ مشکل زمانیه که از لینک بخوایم اپلود کنیم
لینکی که داخلش شماره باشه بعد از وارد کردن به اعداد فارسی تبدیل میشه و نهایتا Erorکه لینک نا معتبر است
attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• 2013-02-25_230115.jpg
    2013-02-25_230115.jpg
    17.7 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • 2013-02-25_230226.jpg
    2013-02-25_230226.jpg
    21.1 کیلوبایت · بازدیدها: 33

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

درسته مشکل از آی پی هستش اومدم سایت دان دیگه مشکل نداشت حالا چی کار کنم؟ :ناراحت:

سلام
مشکل با تغییر آی پی شما و یا خارج شدن آی پی شما از ای پی های بلاک شده سرور سایت به زودی باید حل بشه.

سلام
یه مشکلی هست که مدتها پیش دیده بودمش ولی چون زیاد برام اون لحظه ضروری نبود ازش گذشتم
ولی امروز واجب شده بود که اومدم بگم!
برای پیوست فایل،موقع اپلود کردن 2گزینه خب وجود داره از کامپیوتر که هیچ مشکل زمانیه که از لینک بخوایم اپلود کنیم
لینکی که داخلش شماره باشه بعد از وارد کردن به اعداد فارسی تبدیل میشه و نهایتا Erorکه لینک نا معتبر است
attachment.php

attachment.php

سلام
اروری که دریافت میکنید به جهت لینک فارسی نیست، امکان آپلود از لینک توسط سرور انجمن بسته شده.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
علی جان ما هم یک مشکل دیگه داریم.
بعضی وقتی یک چیزی کپی میکنی میزاریم در بخش ارسال سریع کپی نمیشه و فضای خالی زیادی میاد ؟!

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
با اجازه از آدمین فک کنم بدونم منظور پسر جنوبی چیه!
دلیلش "هک" نصب شده در انجمن هستش که مواقعی که کپی میگیرید از مطالب انجمن متن و لینک منبع(ایرانجمن)همراه مطالب
کپی شده در جایی که میخواید پیست کنید کپی میشن و بعد از کپی کردن صفحه ای سفید میبینید!!
در اون لحظه تنها کاری که باید انجام بدید اینکه این گزینه رو در ادیتور بزنید
attachment.php

ادیتور تبدیل به کدنوشته میشه و اونوقت دوباره این کار رو تکرار کنید تا به حالت اول برگرده و درست میشه

2013-02-26_191227.jpg

South Boy

متخصص بخش فوتبال

اینم عکس رویت کنی ببینی انجمن داره بزگ میشه با ادمین
سندش هم در دسته :نیش:

بالا