• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات فنی را گزارش دهید

am1n

New member
کاکو جونی من عکس نمی تونم واسه پروفایلم بزارم (عکس ها نه اواتار)

am1n

New member
ebd728de6fa7.png

Arashtranslater

New member
یه چند روز هست تو باکس آگاهسازی این پیغام واسه من میاد: پیغام بازدیدکنندگان در انتظار تایید توسط مدیر
ایشالا کی تایید میشه؟ :خنده1:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]ادمین جان در پروفایلتون مشکلمو گفتم .
من نمیتونم عکس کپی کنم .
و تمام پستام به این شکل ارسال میشه.
و نمیتونم نوشتهامو یا رنگش عوض کنم یا سایزش کلا جعبه ابزار پست سریع برام نیست.[/SIZE][/COLOR]

amin khan

مدیر انجمن
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]ادمین جان در پروفایلتون مشکلمو گفتم .
من نمیتونم عکس کپی کنم .
و تمام پستام به این شکل ارسال میشه.
و نمیتونم نوشتهامو یا رنگش عوض کنم یا سایزش کلا جعبه ابزار پست سریع برام نیست.[/SIZE]

ادیتور رو به حالت پیشرفته قرار بدید مشکل حل میشه

South Boy

متخصص بخش فوتبال
علی جان این آپلود سنتر بالا روش کلیک میکنی نمیره تو آپلود سنتر فکر کنم لینکش رو نذاشتی یک نگاهی کنید

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
منم یه سوال دارم بپرسم؟
2پیام بازدیدکننده دارم که اصلا نشئن داده نمیشه نمیدنم باید چکارکنم؟
اواتاراهاهم برای من نشون داده نمیشن
:ناراحت:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مباحث هواشناسی واسه من باز نمیشه لطفا راهنمایی کنید
به صورت مهمان تست کنید و ببینید آیا مشکل رفع میشه.

علی جان این آپلود سنتر بالا روش کلیک میکنی نمیره تو آپلود سنتر فکر کنم لینکش رو نذاشتی یک نگاهی کنید
ممنون محمد عزیز مشکلش به زودی رفع میشه.
منم یه سوال دارم بپرسم؟
2پیام بازدیدکننده دارم که اصلا نشئن داده نمیشه نمیدنم باید چکارکنم؟
اواتاراهاهم برای من نشون داده نمیشن
:ناراحت:
اینکه شد دو سوال! :giggle:
بگید کدوم دو پیام بازدیدکنندتون تأیید نمیشند؟
--
برای نمایش آواتار ها این پست رو مطالعه کنید:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=46552&page=25&p=290390&viewfull=1#post290390

موفق باشید

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
اینکه شد دو سوال!
بگید کدوم دو پیام بازدیدکنندتون تأیید نمیشند

سلام وممنون
ببخشید من دوتا پیغام بازدیدکننده دارم که هرچی روی اگاهسازیش کلیک میکنم نشون داده نمیشه وهمون پیغامهای قبلینمایش داده میشه/ازدیروزصبح اینجوری شده
:خنده2:ازشخصی به نام ساسان هست

آخرین ویرایش:

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا

سلام وممنون
ببخشید من دوتا پیغام بازدیدکننده دارم که هرچی روی اگاهسازیش کلیک میکنم نشون داده نمیشه وهمون پیغامهای قبلینمایش داده میشه/ازدیروزصبح اینجوری شده
:خنده2:ازشخصی به نام ساسان هست

صفحه 7 پیغامهای پروفایلتو ببین سیما جون احتمالا بیشتر از ده تا پیغام داشتی و

صفحات قبل
و ندیدی اونم مونده همونجا:سوت:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام دوستان..من وقتی میخوام ازانجم خارج بشم خروج روکه میزنم وخارج میشم بعدکه میخوام وارد بشم ورمزعبورمیدم قبول نمیکنه مجبور میشم ایمیل بدم تارمزجدید برام بفرستن که اونم بازقبول نمیکنه منم مجبورم اگه وارد انجمن میشم همیشه تیک ذخیره رمزعبوربزنم تا همیشه بدون رمز عبورواردبشم......به نظرتون اشکال کجاست:تعجب2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
شما از چه مرورگری استفاده می کنید ؟ با مرورگرهای دیگه ای هم امتحان کردید که ببینید این مشکل رو داشتید یا خیر؟

شما می تونید به جای این که از انجمن خارج بشید از مرورگر خارج بشید (مرورگر رو ببندین) که دیگه بعدا هم از رمز استفاده نکنید و به صورت خودکار در انجمن باشید بدون وارد کردن نام کاربری و رمز عبور.
اگر اون تیک رو هم بزنید خیلی کارتون راحت تر میشه که دیگه وقتی انجمن رو باز می کنید رمزتون رو دوباره ندید.
موفق باشید.

سلام دوستان..من وقتی میخوام ازانجم خارج بشم خروج روکه میزنم وخارج میشم بعدکه میخوام وارد بشم ورمزعبورمیدم قبول نمیکنه مجبور میشم ایمیل بدم تارمزجدید برام بفرستن که اونم بازقبول نمیکنه منم مجبورم اگه وارد انجمن میشم همیشه تیک ذخیره رمزعبوربزنم تا همیشه بدون رمز عبورواردبشم......به نظرتون اشکال کجاست

بالا