من همیشه همین کارو میکردم ولی الن چند روزی میشه که هرچی تلاش میکنم بی فایده است:ناراحت:
با یه مرورگردیگه هم وارد شدم بازم نشد:ناراحت:
وقتی میخوام عکس از توی کامپیوترخودم بذارم نمیشه :ناراحت:
منم همین مشکل رو دارم امروز نتونستم پیوست کنم.
من همیشه همین کارو میکردم ولی الن چند روزی میشه که هرچی تلاش میکنم بی فایده است:ناراحت:
سلام. یه مشکلی در انجمن داشتم.:گل:
وقتی میخوام عکسی رو قرار بدم از آپلودر، در انجمن اون عکس به صورت کد هست و قبل از این که ارسالش کنم IMG های کنارش رو نمی تونم پاک کنم. این برای همه این شکلیه یا فقط برای من ؟ و میتونم از این حالت درش بیارم و چجوری؟؟:احترام::گل:
سلام دوستان
من هرچی میخوام ازسیستمم عکس بذارم توی انجمن نمیشه
قبلا میشد ولی الان نه
میشه بگید مشگل کجاست
سلام. یه مشکلی در انجمن داشتم.
وقتی میخوام عکسی رو قرار بدم از آپلودر، در انجمن اون عکس به صورت کد هست و قبل از این که ارسالش کنم IMG های کنارش رو نمی تونم پاک کنم. این برای همه این شکلیه یا فقط برای من ؟ و میتونم از این حالت درش بیارم و چجوری؟؟
سلام میخوام ایمیل خودم رو عوض کنم و به جای اون این رو بذارم : A M I R@mehr.ir
میگه نادرست و نا معتبر است چرا ؟
با سلام
امیر جان شما نباید از فاصله برای نام خودتون استفاده کنید.
به این صورت تست کنید :
amir@mehr.ir
تا رفع مشکل سرور که امروز رخ داده همه دوستان را به صبر دعوت مینماییم:adambarfy:سلام.چرا موقع ارسال مطالب پیغام میاد stayeیاleave ؟ امروزهم بخاطرهمین موضوع مطلبم 2بار ارسال شد؟ موقع تایپ درچت باکس هم باکندی سرعت مواجه میشم.:4:
سلام.چرا موقع ارسال مطالب پیغام میاد stayeیاleave ؟ امروزهم بخاطرهمین موضوع مطلبم 2بار ارسال شد؟ موقع تایپ درچت باکس هم باکندی سرعت مواجه
میشم.:4:
به نظرتون اینجا جاش بود؟:94:سلام . به امید سلامتی همه . دوست مهربان من با یک مشکل روبرو شدم آیفون من 3gs است من آپدیت کردم ورژن 6 را حالا دیگر سیستم بالا نمی آید لطفا راهنمایی کنید ممنونم
سلام و عرض تشکر
وقتی میخوام پسند بزنم مینویسه:[object XMLDocument]
الان درست شد!پیام هم نداد.چند وقت پیش پیام میداد ولی پسند زده میشد. دقایقی پیش پیام داده شد پسند زده نشد.ولی الان درسته.ممنون:گل: