• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات فنی را گزارش دهید

A M I R

کاربر ويژه
من همیشه همین کارو میکردم ولی الن چند روزی میشه که هرچی تلاش میکنم بی فایده است:ناراحت:
با یه مرورگردیگه هم وارد شدم بازم نشد:ناراحت:
وقتی میخوام عکس از توی کامپیوترخودم بذارم نمیشه :ناراحت:

منم همین مشکل رو دارم امروز نتونستم پیوست کنم.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
من همیشه همین کارو میکردم ولی الن چند روزی میشه که هرچی تلاش میکنم بی فایده است:ناراحت:

پیوست کردن عکس رو تست کردم مشکلی نداشت .
این هم مدرکش :نیش: :

2013-05-28 12-18-27 ق.png

اگه موقعی که میخواید تصاویر رو پیوست کنید
این صفحه میاد :

2013-05-28 12-19-00 ق.png

بخاطر سرعت پایین اینترنته .
باید صبر کنید تا صفحه بالا کامل بشه تا بتونید عکس هارو از کامپیوترتون browse کنید.
من هم میخواستم الان عکس پیوست کنم چندین دقیقه صبر کردم :نیش:
:گل:

Silver Star

مدير ارشد تالار

دوستان منم یه زمانی همین مشکل رو داشتم، احتمالا مشکل از اینترنت شما باید باشه:18:
خودش درست میشه و برای اینکه مطمئن بشین میتونین پسوردتون رو برای یکی از مسئولین فنی سایت ارسال کنین تا بررسی کنن:بله:

Silver Star

مدير ارشد تالار
سلام. یه مشکلی در انجمن داشتم.:گل:

وقتی میخوام عکسی رو قرار بدم از آپلودر، در انجمن اون عکس به صورت کد هست و قبل از این که ارسالش کنم IMG های کنارش رو نمی تونم پاک کنم. این برای همه این شکلیه یا فقط برای من ؟ و میتونم از این حالت درش بیارم و چجوری؟؟:احترام::گل:

اگه IMG رو پاک نکنین فقط کافیه آدرس رو با IMG توی همین صفحه ی ارسال پست، پیست کنین و لازم نیست از گزینه ی Insert Image استفاده کنین. اگه میخواین از اون گزینه استفاده کنین، باید IMG های کنار تصویر رو پاک کنین تا توی پست ظاهر نشن.

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
عذر میخوام از اینکه سوال هاتون رو نتونستم جواب بدم. چند روزی نبودم
همچنین ممنونم از رضای عزیز و سولماز خانم که جواب برخی از دوستان رو دادند.

سلام دوستان
من هرچی میخوام ازسیستمم عکس بذارم توی انجمن نمیشه
قبلا میشد ولی الان نه
میشه بگید مشگل کجاست

سلام. یه مشکلی در انجمن داشتم.

وقتی میخوام عکسی رو قرار بدم از آپلودر، در انجمن اون عکس به صورت کد هست و قبل از این که ارسالش کنم IMG های کنارش رو نمی تونم پاک کنم. این برای همه این شکلیه یا فقط برای من ؟ و میتونم از این حالت درش بیارم و چجوری؟؟

اگر میخواید که یه عکسی رو بذارید در انجمن میتونید روی تصویر کلیک راست کنید و روی Copy Image روبزنید.
سپس در انجمن در جایی که میخوایید بذارید از کلید های ترکیبی Ctrl+V یا Paste استفاده کنید.
یا همونطوری که رضای عزیز گفتن تصویرتون رو در انجمن بذارید.

اگر باز هم مشکل دارید میتونید رمزتون رو برای بنده ارسال کنید تا امتحان کنم.

A M I R

کاربر ويژه
سلام میخوام ایمیل خودم رو عوض کنم و به جای اون این رو بذارم : A M I R@mehr.ir

میگه نادرست و نا معتبر است چرا ؟

A M I R

کاربر ويژه
با سلام
امیر جان شما نباید از فاصله برای نام خودتون استفاده کنید.
به این صورت تست کنید :
amir@mehr.ir

سلام احمد جان عجب حرفی !!:ناراحت:

خوب ایمیل فاصله داره بدون فاصله نیست هم با حروف بزرگ هم فاصله دار مثل نام کاربریم هست :ناراحت:

T I N A

کاربر ويژه
سلام.چرا موقع ارسال مطالب پیغام میاد stayeیاleave ؟ امروزهم بخاطرهمین موضوع مطلبم 2بار ارسال شد؟ موقع تایپ درچت باکس هم باکندی سرعت مواجه
میشم.
:4:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام.چرا موقع ارسال مطالب پیغام میاد stayeیاleave ؟ امروزهم بخاطرهمین موضوع مطلبم 2بار ارسال شد؟ موقع تایپ درچت باکس هم باکندی سرعت مواجه میشم.:4:
تا رفع مشکل سرور که امروز رخ داده همه دوستان را به صبر دعوت مینماییم:adambarfy:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام.چرا موقع ارسال مطالب پیغام میاد stayeیاleave ؟ امروزهم بخاطرهمین موضوع مطلبم 2بار ارسال شد؟ موقع تایپ درچت باکس هم باکندی سرعت مواجه
میشم.
:4:

معمولا این مشکل 2 دلیل داره
اول اینکه نت شما مشکل داشته باشه و سرعتش کم باشه
دوم هم اینکه سرور بنا به هر دلیلی مشکل داشته باشه که ظاهرا این بار دلیلش اینه و بزودی مشکل حل خواهد شد :بله:

birooni

New member
سلام . به امید سلامتی همه . دوست مهربان من با یک مشکل روبرو شدم آیفون من 3gs است من آپدیت کردم ورژن 6 را حالا دیگر سیستم بالا نمی آید لطفا راهنمایی کنید ممنونم

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام . به امید سلامتی همه . دوست مهربان من با یک مشکل روبرو شدم آیفون من 3gs است من آپدیت کردم ورژن 6 را حالا دیگر سیستم بالا نمی آید لطفا راهنمایی کنید ممنونم
به نظرتون اینجا جاش بود؟:94:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
سلام و عرض تشکر:گل:

وقتی میخوام پسند بزنم مینویسه:[object XMLDocument]

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
این مشکل بعضی مواقع بوجود میاد.
اما وقتی که بر روی دکمه پسند میزنید ، پسند اعمال میشه.
آیا برای شما بعد از زدن پسند ، پسند میزنه یا خیر ؟

سلام و عرض تشکر

وقتی میخوام پسند بزنم مینویسه:[object XMLDocument]

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
عزیزان این روز ها وضعیت کلی اینترنت کشور و سرعت بعضی از دیتاسنتر ها با اینترنت داخل کشور کمی نامناسب هست.
مشکلات فنی زمانی مربوط به انجمن خواهند بود که یک مشکل به صورت واحد برای همه ی کاربران رخ بده.
بنابراین چاره ای جز صبر جهت بهتر شدن وضعت کلی اینترنت نخواهیم داشت.

موفق باشید

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
الان درست شد!پیام هم نداد.چند وقت پیش پیام میداد ولی پسند زده میشد. دقایقی پیش پیام داده شد پسند زده نشد.ولی الان درسته.ممنون:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
الان درست شد!پیام هم نداد.چند وقت پیش پیام میداد ولی پسند زده میشد. دقایقی پیش پیام داده شد پسند زده نشد.ولی الان درسته.ممنون:گل:

این پیام رو باید اصلاحش کنیم
متن مربوط به پیام این هست:
شما این پست را دوبار پسندیده اید
این یعنی پسند اعمال شده و برای شما نمایش داده نمیشه
که با یک بار ریلود صفحه میتونید پسند رو ببینید
انشاءالله متن رو در سیستم اصلاح میکنیم تا دچار مشکل نشید
موفق باشید:گل:

آخرین ویرایش:

parisa

متخصص بخش
سلام
دوتاپست که ارسال کردم ..پست سوم .هرچی گزینه ارسال پست ومیزنم دوباره ارجاع داده میشه به انجمنی که میخواستم پست بزارم
مشکل نت به هیچ عنوان ندارم:ناراحت:

بالا