• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات فنی را گزارش دهید

ahmadfononi

معاونت انجمن
پاسخ : مشکلات کاربری دیگر

سلام

من یه مشکلیه برام یکی دو روز هست بوجود اومده که اونم اینه :

وقیتکه توی یه پستی میخوام عکس بذارم اولش وقتیکه ارسال رو میزنم هنگ میکنه و فقط علامت ماوس به دست تبدیل میشه.

بعدش وقتیکه یکم میمونم و صفحه رفرش میشه ارور میده و میگه کاراکتر های شما بیش از 3000 تا هستن انگاری ، فکرکنم این رو بگه.

حالا میخوام ببینم این مشکل از چیه ؟

کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

سلام
احمد جان چنین مشکلی نیست مگر اینکه کاراکتر های شما بیش از 3000 باشه.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام

من یه مشکلیه برام یکی دو روز هست بوجود اومده که اونم اینه :

وقیتکه توی یه پستی میخوام عکس بذارم اولش وقتیکه ارسال رو میزنم هنگ میکنه و فقط علامت ماوس به دست تبدیل میشه.

بعدش وقتیکه یکم میمونم و صفحه رفرش میشه ارور میده و میگه کاراکتر های شما بیش از 3000 تا هستن انگاری ، فکرکنم این رو بگه.

حالا میخوام ببینم این مشکل از چیه ؟

کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟

من قبلا این مشکل رو داشتم. فکر می کنم اشکال از مرورگر بود.

زینب

کاربر ويژه

نمی دونم چرا بازم هرچی که اینا رو باز می کنم . باز روز از نو روزی از نو.
Capture.PNG

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

نمی دونم چرا بازم هرچی که اینا رو باز می کنم . باز روز از نو روزی از نو.
مشاهده پیوست 1630

شما یک پیغام بازدیدکننده منتظر تأیید دارید زینب عزیز که باید تأیید کنید.
این پیام رو من براتون تأیید کردم.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

درود
یک مشکل به وجود آمده که کاربری نیست ولی نمی دونستم کجا بگم
جستجوگر گوگل(قسمت جستجوی انجمن) ***** شده است.

زینب

کاربر ويژه

درود
یک مشکل به وجود آمده که کاربری نیست ولی نمی دونستم کجا بگم
جستجوگر گوگل(قسمت جستجوی انجمن) ***** شده است.

مال من که اصلا اون چیزی رو که می خوام برام جستجو نمی کنه !:تعجب2:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی

امین جون الان درس شده

گوگل رو بسته بودن یکم:سوت:

ahmadfononi

معاونت انجمن

با سلام

میخواستم ببینم که کار متوسط آنلاين بودن چی هست ؟

منظورش چیه ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

احمد جان راستش خود من هم منظورش رو متوجه نشدم! :خنده2: زمان میبره ولی مطمئناً کشف میشه در نهایت! :بدجنس: هرچند که حدس میزنم یک عیب هایی در نمایش زمان متوسط هست!
احتمالاً این سیستم به کلی غیر فعال خواهد شد!

زینب

کاربر ويژه

احمد جان راستش خود من هم منظورش رو متوجه نشدم! :خنده2: زمان میبره ولی مطمئناً کشف میشه در نهایت! :بدجنس: هرچند که حدس میزنم یک عیب هایی در نمایش زمان متوسط هست!
احتمالاً این سیستم به کلی غیر فعال خواهد شد!
:خنده2:وای مردم از خنده!

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام:گل:
توی پیغام خصوصی ای که برای اطلاع از امتیاز دریافت میکنم، به پست مورد نظر که بهش امتیاز داده شده هدایت نمیشم. ممکنه اون تاپیک صفحه های زیادی داشته باشه ولی وقتی پیغام رو باز می کنم صفحه ی اول رو می بینم. برای همه ی کاربرا اینطوره ادمین عزیز؟

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده

سلام خسته نباشید
میشه بگید با این چیکار کنم
سيستم ما دريافته است که شما از مرورگر اينترنت اکسپلورر استفاده ميکنيد! قالب ایران انجمن با این مرورگر سازگار نبوده و اين مرورگر ممکن است مشکلاتی مانند بهم ریختگی قالب، نمايش ندادن تصاوير و ... را برای شما در سايت بوجود آورد به همين علت به شما استفاده از آخرين ورژن فايرفاکس و يا گوگل کروم پيشنهاد ميشود .

لطف میکنید تو پیام خصوصی بهم توضیح بدید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

توی پیغام خصوصی ای که برای اطلاع از امتیاز دریافت میکنم، به پست مورد نظر که بهش امتیاز داده شده هدایت نمیشم. ممکنه اون تاپیک صفحه های زیادی داشته باشه ولی وقتی پیغام رو باز می کنم صفحه ی اول رو می بینم. برای همه ی کاربرا اینطوره ادمین عزیز؟

سلام
باران عزیز لطفاً یکی از لینک هایی رو که براتون در پیام خصوصی آمده، ارسال کنید تا بررسی کنم.

سلام خسته نباشید
میشه بگید با این چیکار کنم
سيستم ما دريافته است که شما از مرورگر اينترنت اکسپلورر استفاده ميکنيد! قالب ایران انجمن با این مرورگر سازگار نبوده و اين مرورگر ممکن است مشکلاتی مانند بهم ریختگی قالب، نمايش ندادن تصاوير و ... را برای شما در سايت بوجود آورد به همين علت به شما استفاده از آخرين ورژن فايرفاکس و يا گوگل کروم پيشنهاد ميشود .

لطف میکنید تو پیام خصوصی بهم توضیح بدید
سلام
دوست عزیز کافی هست مرورگرتون رو تغییر بدید.
قالب و ظاهر ایران انجمن در مرورگری که شما ازش استفاده میکنید به صورت خوبی نمایش داده نمیشه و بهم ریخته است. برای حل این مورد میتونید از مرورگرهایی مثل فایرفاکس و یا گوگل کروم استفاده کنید. که مرورگر گوگل کروم بیشتر توصیه میشه.

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده

سلام
باران عزیز لطفاً یکی از لینک هایی رو که براتون در پیام خصوصی آمده، ارسال کنید تا بررسی کنم.

سلام
دوست عزیز کافی هست مرورگرتون رو تغییر بدید.
قالب و ظاهر ایران انجمن در مرورگری که شما ازش استفاده میکنید به صورت خوبی نمایش داده نمیشه و بهم ریخته است. برای حل این مورد میتونید از مرورگرهایی مثل فایرفاکس و یا گوگل کروم استفاده کنید. که مرورگر گوگل کروم بیشتر توصیه میشه.

خسته نباشید و تشکر برا جواب
خب این مورو گرو از کجا بیارم
چطور نصب کنم
بعدم مهترین سیستم لب تاپم با نصب این مورو گر به مشکل نمیخوره
ببخشید تو کامپیوتر و نت در حد نهضت سواداموزی هستم

BLaDe

متخصص بخش زبان

نه دوست عزیز .. واسه لپ تاپ مشکلی ایجاد نمی کنه ان مرورگرها .. اتفاقا سطح امنیتی این دو مرورگر از مرورگر اینترنت اکسپلورر خیلی بالاتره ...

بفرما دوست عزیز .. این لینک های مستقیم دانلود نسخه های جدید موزیلای فایرفاکس هست :

دانلود رايگان با لينک مستقيم

دانلود فایرفاکس سایر زبان ها

بعد از دانلود کردن با این رمز میتونید از حالت فشزده درشون بیارید و نصب و استفاده کنید :
کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده عبارت www.asandownload.com می باشد.

این هم لینک دانلود مرورگر گوگل کروم :

download.gif
لینک دانلود – 19.6 مگابایت | لینک کمکی

پوسته های برنامه

سایت سازنده

لینک منبع
اگر هم مشکل سرعت یا مدت زمان طولانی در دانلود مرورگرها رو دارید ، به راحتی می تونید از مغازه های فروش نرم افزار های کامپیوتری این مرورگرها رو تهیه کنید ...:بدجنس:

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام

ادمین عزیز این یک مورد از اون موارد:

شما امتیاز را برای این پست(اینجا کلیک کنید) دریافت کرده اید.

ممنونم از پیگیریتون:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

دقیقا این مشکل هست
منظور بارون خانوم اینه که وقتی یه امتیاز به یک پست داده میشه،این لینک که به فرد فرستاده میشه آدرس تاپیک هست نه اون پست مورد نظر

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

بله گویا مشکل داره!
سیستم لینک رو اشتباه ارسال کرده. البته اکثراً لینک هایی که برای من ارسال شدند درست بودند منتها یکی دو بار هم چنین بوده که گویا مشکلش کلی هست.
لطفاً وارد کنترل پنل کاربری خودتون بشید: اینجا
وسط صفحه لیست و لینک 5 امتیاز آخر دریافتی موجود هست. لطفاً از این قسمت تست کنید و ببینید آیا مشکل برطرف میشه؟

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

بله گویا مشکل داره!
سیستم لینک رو اشتباه ارسال کرده. البته اکثراً لینک هایی که برای من ارسال شدند درست بودند منتها یکی دو بار هم چنین بوده که گویا مشکلش کلی هست.
لطفاً وارد کنترل پنل کاربری خودتون بشید: اینجا
وسط صفحه لیست و لینک 5 امتیاز آخر دریافتی موجود هست. لطفاً از این قسمت تست کنید و ببینید آیا مشکل برطرف میشه؟
بلي اينطوري درسته:شاد:

بالا