• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات فنی را گزارش دهید

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
مرسی احمد این دفعه درست شد :نیش:

این میزان هر امتیاز هم درست کن....25 میلیون امتیاز یعنی چی اخه ؟:نیش:

Mahdi Askari

مدير فنی
با سلام
من چند وقتی هست با آپلود عکس تو انجمن مشکل دارم
این فیلم مشکل منه
بی زحمت یک بررسی بفرمایید:گل:

پیوست ها

• picture.rar
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 31

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
من چند وقتی هست با آپلود عکس تو انجمن مشکل دارم
این فیلم مشکل منه
بی زحمت یک بررسی بفرمایید

سلام
مهدی جان ببخشید که دیر جواب دادم.
یه سوال من این فیلم رو دیدم .
شاید عکسی که میخواستید آپلود کنید ، اسمش موجود باشه.
با اسم های دیگر تست کردید ؟
مثلا با پسوند های دیگه چی ؟ jpg , gif ,... چی آپلود میشه یا نه ؟

Mahdi Askari

مدير فنی
هر اسمی و هر عکسی که بزنم نمیشه
باید متن داخل ادیتور رو کپی کنم بعد صفحه رو ریلود کنم بعدش باید سریع بزنم تا فایل بیاد
یعنی تا یک زمان مشخصی ادیتور عکس منو آپلود و نمایش میده
ولی عکسو که آپلود میکنه تو پست نشون نمیده
میبره میذاره تو فایل های پیوست
اون پایین نشونش میده

baroon

متخصص بخش ادبیات

مدیران فنّی عزیز سیستم امتیازدهی دچار مشکل شده. امتیاز رو می دیم و می گیریم اما چیزی به اعداد قبل اضافه نمیشه.
بررسی بفرمایید.:12::گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
هر اسمی و هر عکسی که بزنم نمیشه باید متن داخل ادیتور رو کپی کنم بعد صفحه رو ریلود کنم بعدش باید سریع بزنم تا فایل بیاد یعنی تا یک زمان مشخصی ادیتور عکس منو آپلود و نمایش میده ولی عکسو که آپلود میکنه تو پست نشون نمیده میبره میذاره تو فایل های پیوست اون پایین نشونش میده
مهدی جان اگر تمایل دارید رمزتون رو برای من ارسال کنید تا این مشکل رو چک کنم .

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

مدیران فنّی عزیز سیستم امتیازدهی دچار مشکل شده. امتیاز رو می دیم و می گیریم اما چیزی به اعداد قبل اضافه نمیشه.
بررسی بفرمایید.:12::گل:

سلام:گل:

منم همین مشکلو دارم هر کسی که بهم امتیاز میده امتیازم اضافه نمیشه ولی وقتی به کسی امتیاز میدم بعضی وقتا اضافه میش بعضی وقتا نمیشه تقریبا دو هفته ست این مشکلو دارم .

مدیران فنّی عزیز بررسی بفرمایید :بدجنس:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
سلام

عرضم به خدمتتون که این مرورگر ما که کروم هستش چند وقتی هست از آپلودسنتر ایران بلاگ ایراد میگیره و میگه ویروسی هست و اجازه باز شدن تاپیک هایی که عکس از ایران بلاگ توشون هست رو بهم نمیده:نمیدونم:

حالا امروز میخواستم بخش http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=800 رو باز کنم که این ارور اومد : http://www.up.iranjoman.com/images/cnczs20f298dnuvmjug.png

من خودم احتمال میدم تو یکی از تاپیکای این بخش عکس توی ایران بلاگ آپ شده باشه بعد اون عکس کوچیک هست که میاد کنار هر تاپیک قرار میگیره بخاطر اون اجازه باز شدن بخش رو نمیده:فکر:

بررسی بفرمایید:گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

عرضم به خدمتتون که این مرورگر ما که کروم هستش چند وقتی هست از آپلودسنتر ایران بلاگ ایراد میگیره و میگه ویروسی هست و اجازه باز شدن تاپیک هایی که عکس از ایران بلاگ توشون هست رو بهم نمیده

حالا امروز میخواستم بخش http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=800 رو باز کنم که این ارور اومد : http://www.up.iranjoman.com/images/c...98dnuvmjug.png

من خودم احتمال میدم تو یکی از تاپیکای این بخش عکس توی ایران بلاگ آپ شده باشه بعد اون عکس کوچیک هست که میاد کنار هر تاپیک قرار میگیره بخاطر اون اجازه باز شدن بخش رو نمیده

بررسی بفرمایید

سلام داود جان
با فایرفاکس تست کردید ، ببینید این مشکل رو دارید یا نه ؟
من صفحه اول رو نگاه کردم ، تصاویری که آپلود شده توی آپلود سنتر ایران انجمن بوده.

شما با مرورگر فایرفاکس تست کنید ببینید چی میشه ؟
آنتی ویروس شما چیه ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
asl_davood[/URL گفت:
250093]سلام

عرضم به خدمتتون که این مرورگر ما که کروم هستش چند وقتی هست از آپلودسنتر ایران بلاگ ایراد میگیره و میگه ویروسی هست و اجازه باز شدن تاپیک هایی که عکس از ایران بلاگ توشون هست رو بهم نمیده:نمیدونم:

حالا امروز میخواستم بخش http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=800 رو باز کنم که این ارور اومد : http://www.up.iranjoman.com/images/cnczs20f298dnuvmjug.png

من خودم احتمال میدم تو یکی از تاپیکای این بخش عکس توی ایران بلاگ آپ شده باشه بعد اون عکس کوچیک هست که میاد کنار هر تاپیک قرار میگیره بخاطر اون اجازه باز شدن بخش رو نمیده:فکر:

بررسی بفرمایید:گل:

سلام داود جان
با فایرفاکس تست کردید ، ببینید این مشکل رو دارید یا نه ؟
من صفحه اول رو نگاه کردم ، تصاویری که آپلود شده توی آپلود سنتر ایران انجمن بوده.

شما با مرورگر فایرفاکس تست کنید ببینید چی میشه ؟
آنتی ویروس شما چیه ؟

این مشکل حل شدنی نیست!
باید عکسهای اپلودشده در ایران بلاگ رو از پستها پاک کنید.
سرور ایران بلاگ مدتها پیش مورد حمله هکر ها قرار گرفت و بدون اینکه مسئولینش متوجه باشند یک فایل ویروسی از طریق آپلودسنترش در سرور آپلود شد و مدتها بعد مشکلاتی رو که احتمالاً میدونید براش پیش آمد.
الان آدرس این سایت به عنوان بدافزار در گوگل مسدود شده، البته در زمانهای آنتی ویروس نود 32 هم این آدرس رو ویروسی میدونست که فکر میکنم با پاک شدن فایل های آپلودسنتر این مشکل رفع شده.
از طرف مسئولین این سایت باید اقدام صورت بگیره و مشکل رو میتونند طی یک الی دو ماه برطرف کنند.
با حذف آدرس این سایت از پست مورد نظر مشکل حل خواهد شد.

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
امروز دیگه طاقتم تموم شد :75:

میام انجمن هی پرت میشم بیرون....هی باید لوگین کنم.....اخه من نمیدونم چه هیزوم تری به این انجمن فروختم :75: :قاطی:

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
امروز دیگه طاقتم تموم شد

میام انجمن هی پرت میشم بیرون....هی باید لوگین کنم.....اخه من نمیدونم چه هیزوم تری به این انجمن فروختم

بنده هم، امروز این مشکل رو داشتم

با سلام
اول یک سوال : این مشکل رو همیشه دارید یا بعضی از مواقع پیش میاد ؟

در این موارد مشکل از اینترنت و یا مرورگر ها یا مچ شدن اینترنت کاربران با سرور هست.
که البته موقتی پیش میاد و اگر الان همچنین مشکلی رو ندارید میتونه این مشکل از سیستم و یا مرورگرتون باشه.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
همیشه پیش میاد :75:
من جز فایرفاکس از هیچ مرورگر دیگه ای نمیتونم استفاده کنم :26:

sanaz708

New member
من مي خواستم از عضويت در سايت انصراف بدم،يعني بطور كلي از سايت خارج بشم، چكار بايد بكنم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من مي خواستم از عضويت در سايت انصراف بدم،يعني بطور كلي از سايت خارج بشم، چكار بايد بكنم

با توجه با آفلاین بودنتون گویا در نهایت موفق به انجام عمل خروج از سایت شدید. :خنده2:

parisa

متخصص بخش
سلام
من ازقالب ایران انجمن(2)که استفاده میکنم گزینه ارسال موضوع جدید وندارم
اگه میشه دراین قالب هم گزینه ارسال موضوع رو قراربدید تا واسه ارسال کردن نخواد به صفحه قبل برگردیم:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
من ازقالب ایران انجمن(2)که استفاده میکنم گزینه ارسال موضوع جدید وندارم
اگه میشه دراین قالب هم گزینه ارسال موضوع رو قراربدید تا واسه ارسال کردن نخواد به صفحه قبل برگردیم:گل:

قالب قبلی این امکان رو نداره
ولی راه حل داره
وقتی شما تاپیک رو ارسال کردید، اون دیگه کاملا ارسال شده است و back رو بزنید و عنوان و متن تاپیک جدید رو جایگزین قبلی کنید و ارسال کنید. میبینید هر دو ارسال شدند و با اون دکمه دقیقا یک کار رو میکنن که این راه آسون تر هم هست

بالا