• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

------> مصاحبه با مدیر وبلاگ احساسی ( ehsaa30 ) <------

amin khan

مدیر انجمن
سلام
قبلا از هر چیزی از طرف خودم و سایر کاربران سایت ایران انجمن ورودتون به سایت رو خوش آمد میگم.
روند کار به این شکل خواهد بود که ابتدا برای آشنایی با شما و وبلاگتون چند سوال رو که از قبل آماده کردم جواب بدین و بعد از اتمام مصاحبه اگر کاربران سایت سوال خاصی داشتن میتونه مطرح کنن.

images

1- آدرس وبلاگتون؟
2- خودتون رو معرفی کنید و بفرمایید چند سال دارید و در چه رشته ای تحصیل می کنید و همچنین اهل کدام شهر ایران زمین هستید؟
3- چند سال که به وبلاگ نویسی مشغول هستین و انگیزه شما از ساخت وبلاگتون چی بود؟
4- چه اندازه در روز برای وبلاگتون وقت میذارین؟
5- وبلاگ شما بیشتر در چه زمینه ای هست؟
6- لینک بهترین مطلب که به نظرتون تا حالا تو وبلاگ نوشتید رو بدید و توضیح بدین که چرا این مطلب رو دوست دارین؟
7- بهترین دیدگاهی که براتون تو وبلاگ ارسال شده چی بوده؟
8-بهترین سیستم وبلاگ دهی از نظر شما کدوم سرویس هست؟
9-اگه یکی از مطالب شما کپی کنه و تو وبلاگش قرار بده چه حسی پیدا میکنید؟
10- بهترین وبلاگی که تا حالا دیدید و دوست دارید با نویسنده اون وبلاگ هم مصاحبه بشه رو معرفی کنید؟
11-برای راه اندازی وبلاگتون مشوق داشتین ؟
12-آیا قبل از این با سایت ایران انجمن آشنایی داشتید یا اولین باره که دیدید؟

با سلام.....
ادمین مرد احساسی هستم و در خدمت شما...

1:
http://ehsaa30.blogfa.com

2:وحید بیگدلو هستم...24 سالمه...بچه زنجانم.......لیسانس اقتصادم

3:دوساله تو بلاگفا فعالیت دارم...هدفم فقط پر کردن وقت بود...

4:تقریبا یه روز در میان شبا یه ساعت رو وب وقت میذارم

5:وبلاگ من برای سرگرم کردن مخاطباس....چیزی که وقتی صفحه گوگل رو باز میکنی و نمیدونی چی رو تایپ کنی و کجا بری........هم شعر مینویسم هم طنز و هم مطالبی که حقیقت و تلخن

6:یه شعری برای مادرم گفته بودم که خیلی دوسش داشتم ولی متاسفانه در میان انبوهی از مطالب پیداش نکردم...اگه پیدا کردم حتما لینکشو میذارم

7:نظراتی زیادی دریافت کردم که اکثرشون یادم نیست...ولی یکی برام خیلی جالب بود.....استادم نوشته بود ....همیشه همونی میشی که بهش فکر میکنی.خوشحالم که فکر میکنی مرد احساسی هستی...

8:از نظر من بهترین سیستم وبلاگدهی بلاگفا هست...چون امنیتش خیلی بالاست...اما متاسفانه یکم اصول دیکتاتوری رو استفاده میکنن یجورایی برای خودشون دشمن تراشی میکنن

9:خودم تو وبلاگ نوشتم استفاده از تمامی مطالبم صلواتی هست و آزادین همه مطالبامو کپی کنید....ارث بابام که نیس

10:همه وبلاگا قشنگن.....همشونو دوس دارم.....وبلاگ خاصی تو ذهنم نیست

11:اتفاقا اکثرا میگفتن وقتمو دارم تلف میکنم.....مخالف زیاد داشتم...اما به وب نویسی علاقه دارم

12:اولین باره که با این انجمن آشنا شدم...مکان خوبیه...موفق باشید

TAHEREH

متخصص بخش
سلام
خوش اومدین:احترام:
با اجازه منم سوال می پرسم
.تا حالا وبلاگی ساختید که بعد حذفش کرده باشید؟
.به نظر خودتون کاربرا الان بیشتر چه نوع مطالبی رو می پسندن؟

سلام....
نه وبلاگی نساختم که حذف کنم.....همین اولین و آخرین وبلاگمه...

الان هر کاربری سلیقه شخصی خودشو داره.....

من ب شخصه عاشق شعر و مطالب احساسیم.....پس میرم جایی که شعر باشه....

اما بیشتر دنبال طنز هستن.....دنبال جایی میگردن که یکم بخندن و غم و غصه هاشون از یادشون بره:گل::گل::گل::گل::گل:

aliwinter

Banned
خوش امدی اینجا خیلی باحاله امین خان داره:124: خخخخخخ
ابجی های باصفا داره:گل::زبون:,مدیر گل گلاب داره:120: خخخخخخخخ

بخش هواشناسی داره :135::136:خلاصه همه چیز داره البته علی وینتر هم داره:نیش::نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خوش اومدید:گل:​

با اجازتون من هم چند سوال میپرسم:

1-علاقتون به وبلاگتون تا چه حده؟
2- خدای نکرده اگر یک روز بیاید ببینید وبلاگتون فیل.تر شده و یا اینکه حذف شده چکار میکنید؟
3- چه روش هایی و ب کار میبرید برای شناخته شدن وبلاگتون در سطح نت و افزایش بازدید؟

فعلا همینا :)

بالا