سلام
به درخواست دوست بزرگوارم خودم رو تا حدی معرفی میکنم.
در فضای مجازی اسم و فامیل حقیقیم رو خیلی کم پیش آمده عنوان کنم ، چون برخی دوستان خیلی لطف دارند در حقم و منم تا حدی از پذیرفتن دعوت به خیلی از سایتها امتناع میکنم، از عنوان نامم معذروم و از این بابت عذرخواهی میکنم تا خدای ناکرده بعدها شنوای گله ها نباشم...
مالارمه صدام کنید.
29 سالمه مشهدی نیستم اما سالهاست مشهد زندگی میکنم.....
حسابداری، جغرافیای انسانی، برنامه ریزی و روانشناسی خوندم
آخرین مقطع تحصیلی که کسب مدرک کردم ارشده....به امید خدا برای دکترا باید سریعتر اقدام کنم.
حرفه اصلیم نقاشیه...
تاکنون 1 نمایشگاه نقاشی و 4 نمایشگاه سوزن دوزی سنتی برگزار کردم.
تفریحم کارهاییست که بهشون علاقه دارم...فکر کردن تو تنهایی... عکاسی، رفتن به طبیعت، گوش سپردن به موسیقی (هر سبکی که ترانه و شعرش رو حس کنم) و از همه مهم تر نوشتن است.
زبان فرانسه رو بهتر از انگلیسی میدونم (این یک ضعفه)!
به دعوت پدر و استاد عزیزم آقای قربانیان به این انجمن خیلی خوب و پرنشاط آمدم.
در مجموع زیادی مهربونم و هیچ وقت دوست ندارم کسی از من برنجه! حساسم و خیلی زیاد صبور و ساکت.
امیدوارم حضورم مفید باشد.
سپاس
به درخواست دوست بزرگوارم خودم رو تا حدی معرفی میکنم.
در فضای مجازی اسم و فامیل حقیقیم رو خیلی کم پیش آمده عنوان کنم ، چون برخی دوستان خیلی لطف دارند در حقم و منم تا حدی از پذیرفتن دعوت به خیلی از سایتها امتناع میکنم، از عنوان نامم معذروم و از این بابت عذرخواهی میکنم تا خدای ناکرده بعدها شنوای گله ها نباشم...
مالارمه صدام کنید.
29 سالمه مشهدی نیستم اما سالهاست مشهد زندگی میکنم.....
حسابداری، جغرافیای انسانی، برنامه ریزی و روانشناسی خوندم
آخرین مقطع تحصیلی که کسب مدرک کردم ارشده....به امید خدا برای دکترا باید سریعتر اقدام کنم.
حرفه اصلیم نقاشیه...
تاکنون 1 نمایشگاه نقاشی و 4 نمایشگاه سوزن دوزی سنتی برگزار کردم.
تفریحم کارهاییست که بهشون علاقه دارم...فکر کردن تو تنهایی... عکاسی، رفتن به طبیعت، گوش سپردن به موسیقی (هر سبکی که ترانه و شعرش رو حس کنم) و از همه مهم تر نوشتن است.
زبان فرانسه رو بهتر از انگلیسی میدونم (این یک ضعفه)!
به دعوت پدر و استاد عزیزم آقای قربانیان به این انجمن خیلی خوب و پرنشاط آمدم.
در مجموع زیادی مهربونم و هیچ وقت دوست ندارم کسی از من برنجه! حساسم و خیلی زیاد صبور و ساکت.
امیدوارم حضورم مفید باشد.
سپاس