به به چه خبره امشببببببببببببببببببب :شاد:
8آبان تولده ملیکا جونهههههههههههههههههههههههههههههههه :شاد: :شاد:
زمین و آسمان یهو شکافته شدن :ترس: اول که همه ترسیدن من شاهدم :نیش: بعد چی شد ملیکا جون به دنیا آمد :شاد: :شاد: :شاد: از اول هم بچه ابهت داشت همه رو ترسوند
از همون بچگی هم انگلیسی حرف زد این مامانیش نفهمید چی میگی این:نیش: کیه آخه
این بچه از همان طفولیت شروع کرد انواع اقسام زبانهای مختلفو خودجوش یاد گرفتن :داغ:
طبق آخرین آمار الان داره زبان بومی های آفریقای جنوبی متمایل به شمال شرقی رو :تعجب: یاد می گیره :نیش:
ملیکا جون تولدت مبارکککککککککککککککککککککک
آرزوی بهترین بهترین هارو برات دارم :گل:
بچه ها من بچه خواهرشم هاااااااا بیایید کادوهارو بدید من ، نگران نباشید همه رو صحیح و سالم به دستش میرسونم :50: وای چرا باور نمی کنید باور کنید :نیش: بدو کادو بیار بدو :داغ:
کیک تولد در ازای دریافت کادو داده میشه :49: هه هه
مبارک مبارک تولد دایی ملیه مبارککککککککککککککککککککککککک
:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:
8آبان تولده ملیکا جونهههههههههههههههههههههههههههههههه :شاد: :شاد:
زمین و آسمان یهو شکافته شدن :ترس: اول که همه ترسیدن من شاهدم :نیش: بعد چی شد ملیکا جون به دنیا آمد :شاد: :شاد: :شاد: از اول هم بچه ابهت داشت همه رو ترسوند
از همون بچگی هم انگلیسی حرف زد این مامانیش نفهمید چی میگی این:نیش: کیه آخه
این بچه از همان طفولیت شروع کرد انواع اقسام زبانهای مختلفو خودجوش یاد گرفتن :داغ:
طبق آخرین آمار الان داره زبان بومی های آفریقای جنوبی متمایل به شمال شرقی رو :تعجب: یاد می گیره :نیش:
ملیکا جون تولدت مبارکککککککککککککککککککککک
آرزوی بهترین بهترین هارو برات دارم :گل:
بچه ها من بچه خواهرشم هاااااااا بیایید کادوهارو بدید من ، نگران نباشید همه رو صحیح و سالم به دستش میرسونم :50: وای چرا باور نمی کنید باور کنید :نیش: بدو کادو بیار بدو :داغ:
کیک تولد در ازای دریافت کادو داده میشه :49: هه هه
مبارک مبارک تولد دایی ملیه مبارککککککککککککککککککککککککک
:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:
آخرین ویرایش: