• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

منصور عزیز(mansour)تولدت مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mans0ur

New member
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گل.
قبل از هر چیز شرمنده ام بابت این تاخیر. عذر میخوام که به خاطر مشغله زیاد نبودم. تو محل کار که مشغله اجازه نمیداد بیام . اینترنت خونه هم شارژ نداشت و منم وقت شارژ کردنش رو نداشتم.
از همه اتون ممنونم بابت لطف بی شائبه اتون. بازم مثل همیشه با محبتتون شرمنده ام کردید. واقعا ممنونم. امیدوارم بتونم جبران کنم محبت های شما دوستان گلم رو.
دلم میخواد از تک تک شما تشکر کنم. از Mitra Mehr عزیز و گرامی بابت لطفشون ، از آقا داود گل ، از آقا رضای گرامی ، از Baroon مهربون که همیشه لطف دارند به من (واقعا شرمنده اتونم ) ، از سیاوش عزیز ، از خانوم Fatemeh گرامی ، از خانوم نسرین (آسمان دریایی ) ، از آقای هوشنگ گرامی ، از ادمین عزیز و دوست داشتنی ، از شاهد صادق پور عزیز ، از خانوم Maryam گل و مهربون ، از احمد عزیز ، از هادی عزیز ، از مسعود گرامی ، از امین عزیز و محترم ، از خانوم Parisa گرامی ، از Darya عزیز ، از Shakira گرامی ، از فائزه حسین زاده عزیز ، از Silver Star عزیز و دوست داشتنی و در آخر از دوست و همراه همیشگیم امید عزیز.
امیدوارم اسم همه اتونو گفته باشم. اگه هم سهوا کسی از قلم افتاد به بزرگواری و کرم خودتون بر من ببخشید.
امیدوارم همیشه در همه مراحل زندگیتون موفق و موید و سربلند باشید.
مرسی بابت لطفتون.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
همه تبریک میگن ما هم تبریک میگیم اما کاملا تاریخ گذشته :86:

تولدت مبارک منصور جان شرمنده خیلی خیلی دیر بهت تبریک گفتم

امیدوارم 1000000 سال عمر کنی و به تمام خواسته هات برسی :دوست:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا