3......... :خنده2:
آ ..::آبی دل::.. متخصص بخش 2010 , November 13 #43 عجب قرمه سبزی مریم خانوم دست مریزاد rahnama گفت: یک رقم به آخر اضافه کردم حالا ماند یک عدد 5891291428550 کلیک کنید تا باز شود... 6 سنجاقي گفت: تو بايد اين كار رو ميكردي... نه من... پس دفعه بعد نشين وايستا... هرچي گفتم برآورده ميكني .... متوجه شدي ؟ :تنبیه::اخطار: کلیک کنید تا باز شود...
عجب قرمه سبزی مریم خانوم دست مریزاد rahnama گفت: یک رقم به آخر اضافه کردم حالا ماند یک عدد 5891291428550 کلیک کنید تا باز شود... 6 سنجاقي گفت: تو بايد اين كار رو ميكردي... نه من... پس دفعه بعد نشين وايستا... هرچي گفتم برآورده ميكني .... متوجه شدي ؟ :تنبیه::اخطار: کلیک کنید تا باز شود...
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2010 , November 13 #46 این صندلی داغ آیدا منو کشته هی این پایین گنده هم نوشته قوانین :نیش: خب دوستان من نمی تونم زیاد خدمتتون باشم آقا هوشنگ من که میدونم بردم مسابقه رو :نیش: به همه دوستان خوش بگذره مخصوصا بی معلم املا :نیش: و با قرمه سبزی امشب :نیش: شب پرستاره ایی داشته باشید خواب ببنید حتما و بیایید تاپیک خواب حتما بگید :نیش:
این صندلی داغ آیدا منو کشته هی این پایین گنده هم نوشته قوانین :نیش: خب دوستان من نمی تونم زیاد خدمتتون باشم آقا هوشنگ من که میدونم بردم مسابقه رو :نیش: به همه دوستان خوش بگذره مخصوصا بی معلم املا :نیش: و با قرمه سبزی امشب :نیش: شب پرستاره ایی داشته باشید خواب ببنید حتما و بیایید تاپیک خواب حتما بگید :نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , November 13 #50 شبت خوش سمیه عزیزم ... جات این :گل: رو میذاریم ... آقا هوشنگ چی شد برنده رو اعلام نمیکنید !؟
آ ..::آبی دل::.. متخصص بخش 2010 , November 13 #51 سمیه خانوم شب خوش:دوست: آقا هوشنگ یعنی این هایی که گفتیم غلط بود؟:راز:
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , November 13 #54 چرا کسی شماره را اعلام نمیکند . رقم ......صحیح است:گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , November 13 #56 شماره های گفته شده را بنویسید حتما شماره مورد نظر پیدا می شود:شاد: جای ادمین عزیز خالی است:گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , November 13 #59 شماره های گفته شده را بنویسید یک عدد مانده؟اون عدد صحیح است:شاد: