میبینم که همه از امتحانات صحبت میکنند , بجز من:غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 12 #343 می بینم که غلط داشتین مریم جون... و رفت توی اون تاپیکه........:بد جنس: :غش2: من نبودم شکارش کنم:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 12 #345 میبینم که تو همه ی تاپیکا اینو میگین احمد خان:غش2:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , June 13 #346 میبینم که جدیدا غلط املایی هام زیاد شده i! خودم نظرم اینه که به خاطر گرمای زیاده :بدجنس:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 13 #348 میبینم که جواب خوب و قانع کننده ای دادین احمد آقا:نیش:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , June 13 #349 میبینم که چرا نگم اینجا خیلی گرمه اگه اینطور بود منم باید قلت املایی مینوشتم باز میبینم که قلت رو خودم اینطور نوشتم نرین بنویسین توی کلاس درس
میبینم که چرا نگم اینجا خیلی گرمه اگه اینطور بود منم باید قلت املایی مینوشتم باز میبینم که قلت رو خودم اینطور نوشتم نرین بنویسین توی کلاس درس
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 14 #350 میبینم که صبح حالم خوب نبود..با اون حال بد خونه تنها بودم:ناراحت::ترس:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 14 #355 میبینم که آهنگ شاد گذاشتم با صدای زیاد خونه داره منفجر میشه:شاد::شاد: امشبم عروسی دعوتم:شاد::شاد::شاد:
میبینم که آهنگ شاد گذاشتم با صدای زیاد خونه داره منفجر میشه:شاد::شاد: امشبم عروسی دعوتم:شاد::شاد::شاد:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 14 #357 میبینم که آقای فنونی تموم شد حالا نوبت شما شد......:نیش: منتظر این خبر شما در تاپیک های بعدی هستیم!!!!:نیش:
میبینم که آقای فنونی تموم شد حالا نوبت شما شد......:نیش: منتظر این خبر شما در تاپیک های بعدی هستیم!!!!:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 22 #359 میبینم که بدجوری سرم درد میکنه طوریکه دارم می میرم ....داداشم امروز حسابی از خجالتم دراومد.........:ناراحت::دل شکسته::دل شکسته::گریه::آه:
میبینم که بدجوری سرم درد میکنه طوریکه دارم می میرم ....داداشم امروز حسابی از خجالتم دراومد.........:ناراحت::دل شکسته::دل شکسته::گریه::آه: