می بینم که عزیزانم بی معرفت تر از اونی هستند که فکر می کردم .یادشون باشه .
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , April 8 #441 می بینم که عزیزانم بی معرفت تر از اونی هستند که فکر می کردم .یادشون باشه .
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 8 #442 میبینم که چشممون به جمال فائز جون عزیزروشن شد وانجمنومنورکردند ابجی عزیزم :گل: فائزه حسین زاده گفت: می بینم که عزیزانم بی معرفت تر از اونی هستند که فکر می کردم .یادشون باشه . کلیک کنید تا باز شود...
میبینم که چشممون به جمال فائز جون عزیزروشن شد وانجمنومنورکردند ابجی عزیزم :گل: فائزه حسین زاده گفت: می بینم که عزیزانم بی معرفت تر از اونی هستند که فکر می کردم .یادشون باشه . کلیک کنید تا باز شود...
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 8 #443 میبینم که ریحانه ناراحته:ناراحت: آجی کی چی گفته؟؟؟:91::91::اخطار:
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 8 #444 میبینم که راهنما دست از نوشتن این مطالب بر نمی دارد و الان تایپیک کینه را نوشته است. http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=65872&p=339420#post339420
میبینم که راهنما دست از نوشتن این مطالب بر نمی دارد و الان تایپیک کینه را نوشته است. http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=65872&p=339420#post339420
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , April 8 #445 می بینم که تهران دوباره شلوغ شده وشهرمون پر از صدا وهمهمه ......
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 13 #447 میبینم که خیلی ها دچارتوهم شدیدهستند و فکرمیکنن دانشمندزمان خودشونن:سکوت:
T Topaz متخصص بخش تلفن همراه 2013 , April 16 #449 میبینم که بعضیا فکر میکنن بردپیت ان و همه جونشونو براش میدن...
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 18 #451 میبینم که خداروشکر ازاغاز سال جدید به یکی ازآرزوهای مهم زندگیم رسیدم واینومدیون دوستی هستم که باعث شد من به فکر انجامش باشم درسته اون منوخیلی دعوامیکنه وهمیشه خدا سرم دادمیزنه ولی من ازش ممنونم وبهش میگم واقعا برام یه فرشته درغالب انسانه :احترام:
میبینم که خداروشکر ازاغاز سال جدید به یکی ازآرزوهای مهم زندگیم رسیدم واینومدیون دوستی هستم که باعث شد من به فکر انجامش باشم درسته اون منوخیلی دعوامیکنه وهمیشه خدا سرم دادمیزنه ولی من ازش ممنونم وبهش میگم واقعا برام یه فرشته درغالب انسانه :احترام:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 21 #452 میبینم که واقعا انجمن پرازبچه های باهوش وهنرمند هست و باعث افتخار منه که توی همچین انجمنی عضوشدم:احترام:
میبینم که واقعا انجمن پرازبچه های باهوش وهنرمند هست و باعث افتخار منه که توی همچین انجمنی عضوشدم:احترام:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , May 12 #454 میبینم که چقدرآدما رنگ عوض میکنن و برای هرنگی هم دلیلی دارن:ناراحت:
T T I N A کاربر ويژه 2013 , May 23 #455 می بینم که هوا ابریه هو مانمیتونیم پز عینک آفتابیمونوبدیم:خونسرد:
D diana کاربر ويژه 2013 , May 23 #456 می بینم که ............................................... نه نمیگم خصوصیه:خنده1:
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2013 , June 12 #459 می بینم که قالب انجمن برگشته و چت باکس حذف شده خیلی خوبه:شاد2: