میبینم که ایدا داره میبینه که موشی رو من موند:نیش:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2010 , December 29 #141 میبینم که ایدا داره میبینه که موشی رو من موند:نیش: آخرین ویرایش: 2010 , December 29
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2010 , December 29 #142 الهي نازي...خب از اين كلمات قديمي گفتم... يعني لقبت شد... البته شما سرور همه پسرا هستي...:نیش2:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2010 , December 29 #145 من چیزی نمیبینم ولی وجود بزرگ مردی به نام....حولم نکن الان میگم آهان rahnamaرو اینجا احساس میکنم
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2010 , December 29 #148 میبینم که جناب ماکسیموس قوانین این تاپیک رو رعایت نمی کنه :عصبانی:
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , December 29 #149 maksemos گفت: من چیزی نمیبینم ولی وجود بزرگ مردی به نام....حولم نکن الان میگم آهان rahnamaرو اینجا احساس میکنم کلیک کنید تا باز شود... میبینم که آقا یوسف :گل: خیلی برایم عزیزه.
maksemos گفت: من چیزی نمیبینم ولی وجود بزرگ مردی به نام....حولم نکن الان میگم آهان rahnamaرو اینجا احساس میکنم کلیک کنید تا باز شود... میبینم که آقا یوسف :گل: خیلی برایم عزیزه.
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2010 , December 29 #150 میبینم که سمیه بانو عصبانی شده که:ترس: و من چند وقتی هست غلط املائی ندارم که :تعجب: :غش:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2010 , December 30 #151 میبینم که بعضی ها بی جنبه تشریف دارن خودش میدونه کی رو میگم آخرین ویرایش: 2010 , December 30
M maksemos متخصص بخش خودرو 2010 , December 30 #152 میبین که آقا rahnamaاین جا رو به وجود مبارک خودشون مزیّین فرمودن:دوست: چشم بعضی ها کور
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2010 , December 30 #154 میبینم مهدیس خانوم و اقا ارش 007 کابر ویژه شدن :گل: :نیش: :شاد: :غش:
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2010 , December 30 #155 میبینم من حوصله ندارم :کسل: انجمن هم جون میده باز شه :قاطی:
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , December 30 #156 میبینم که فردا جمعه است و تعطیل و انجمن هم ساکته , راحت می خوابم.
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , December 31 #158 میبینم که سایت ایران انجمن با همت ادمین :گل: و معاون :گل: شان و دیگر عزیزان روز به روز بیشتر شناخته می شود.
میبینم که سایت ایران انجمن با همت ادمین :گل: و معاون :گل: شان و دیگر عزیزان روز به روز بیشتر شناخته می شود.
M mohammadshamosi کاربر ويژه 2010 , December 31 #159 میبینم که eliza آواتار خودشون رو تغییر داده ایولا :داغ:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2010 , December 31 #160 میبینم که امروز از ظهر تا حالا نت من قاط زده بود منم بدتر از اون کم مونده بود بزنم کل سیستم رو بیارم پایین:نیش: الهی دلم که نمیاد:بغل: :غش:
میبینم که امروز از ظهر تا حالا نت من قاط زده بود منم بدتر از اون کم مونده بود بزنم کل سیستم رو بیارم پایین:نیش: الهی دلم که نمیاد:بغل: :غش: