• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

میوه به؛ بهترین آنتی‌ اکسیدان

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
عطر «به» در آشپزخانه، مژده تغذیه سالم است​
[h=2]میوه به؛ بهترین آنتی‌ اکسیدان
image634872035322187500.jpg


اگر «به» خام خورده باشید، دانه‌های شن‌مانندی را که در بخش گوشتی «به» وجود دارند ‏ حس کرده‌اید. این دانه‌ها از ترکیباتی به نام «تانن» (‏tannin‏) تشکیل می‌شوند. تانن‌ها به عوامل ‏سرطان‌زا در روده بزرگ می‌چسبند و از غشای مخاطی روده در برابر بیماری التهابی روده و سرطان‌‏ها حفاظت می‌کنند.

کافی است یک بار که خسته و گرسنه به منزل برمی‌گردید، عطر خورش به و آلو که کمی هم سیب به ‏آن اضافه شده، کلافه‌تان کند؛ آن وقت دیگر دست از خوردن این خورش برنمی‌دارید. حالا هم که فصل به است ‏و خوردن هر خوراکی‌ای به فصل آن خوب است چون تازه است و ترکیب‌های غذایی آن از بین نرفته؛ پس از خوردن به مثل سیب غافل نشوید.‏ انبار خاصیت و منبع معدنی‌ها:در «به» میزان قابل‌توجهی مواد معدنی از جمله مس، آهن، پتاسیم، کلسیم و منیزیم وجود ‏دارد.‏ضدسرطان:«به» آنتی‌اکسیدان دارد. در این میوه مواد مغذی گیاهی مانند فیبر، مواد معدنی و ویتامین‌ها ‏وجود دارد.‏عاری از چربی:مقدار چربی موجود در «به» تقریبا در حد صفر و برای افراد مبتلا به چربی خون ‏مناسب است.‏ منبع ویتامین ‏C‏:هر 100 گرم به رسیده حاوی 15 میلی‌گرم ویتامین ‏C‏ است که 25 درصد از نیاز روزانه ‏بدن ما را تامین می‌کند. این میوه همچنین منبعی از ویتامین‌های 3‏B‏، 6‏B و ‏B9 است. ‏کم‌کالری و مفید:«به» یک میوه کم‌کالری است. یک «به» متوسط تنها 50کالری به بدن می‌رساند.

554.gif
 
بالا