• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نحوه فعال کردن بلوتوث در ویندوز 7

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
سلام خدمت دوستان ایران انجمنی.:گل::احترام:

من لپ تاپ ایسوس دارم و چند وقت پیش ویندوزم را عوض کردم. ولی از اون موقع دیگه لپ تاپم بلوتوث نداره. یعنی نمی دونم چطوری فعالش کنم!

ویندوزش هم 7 هست. لطفا کمک کنید!
:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام خدمت دوستان ایران انجمنی.:گل::احترام:

من لپ تاپ ایسوس دارم و چند وقت پیش ویندوزم را عوض کردم. ولی از اون موقع دیگه لپ تاپم بلوتوث نداره. یعنی نمی دونم چطوری فعالش کنم!

ویندوزش هم 7 هست. لطفا کمک کنید!

سلام
سی دی درایور های لپ تاپ رو نصب کنید درست میشه:گل:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
سلام
سی دی درایور های لپ تاپ رو نصب کنید درست میشه:گل:

فکر میکنم اون کسی که ویندوز رو نصب کرده این کار رو کرده باشه. ولی دوباره امتحان میکنم. ممنون از اینکه پاسخ دادید.:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
فکر میکنم اون کسی که ویندوز رو نصب کرده این کار رو کرده باشه. ولی دوباره امتحان میکنم. ممنون از اینکه پاسخ دادید.:گل:

موقعی قسمت های مختلف لپ تاپ به درستی و یا به طور کامل کار نمیکنند که درایور های اون قطعه نصب نشده باشند
اگه نصب بشن درست کار میکنه
اگه مشکل رفع نشد همینجا بگید:گل:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
موقعی قسمت های مختلف لپ تاپ به درستی و یا به طور کامل کار نمیکنند که درایور های اون قطعه نصب نشده باشند
اگه نصب بشن درست کار میکنه
اگه مشکل رفع نشد همینجا بگید

بله. ممنون.:گل:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
سلام. ممنون از اینکه به من کمک کردید.:گل:

البته این مشکل طور دیگری حل شد و اگر می دونستم به این راحتی حل میشه وقت گرانبهای شما رو نمی گرفتم.
:گل::احترام:

لازم دونستم این جا بنویسم تا شاید اگه کس دیگری این مشکل براش پیش اومد بتونه اون رو حل کنه.

لپ تاپ من برنامه ای به نام Wireless Console داره که با استفاده از اون می تونید بلوتوث رو روشن کنید.

Untitledn.jpg Untitled.png

بازهم از آقا palang عزیز تشکر می کنم.
:گل::احترام:

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
برای روشن کردن وایرلس یا بلوتوث هم می تونید از کلید های ترکیبی FN + F2 استفاده کنید.
موفق باشید .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
لطفاً برای مشکلات کامپیوتری عناوین کلی انتخاب نکنید و از عناوینی که مربوط به نوع مشکل شماست استفاده کنید تا تاپیک به سمت های خارج از موضوع اصلی پیش نره، عنوان موضوع ویرایش شد.
لطفاً مشکلات مربوط به موارد فنی داخل انجمن رو در تاپیک گزارش مشکلات فنی عنوان کنید.

موفق باشید

parastu

متخصص بخش گالری عکس
سلام
یه سوال...
قبلا بلوتوٍث لب تابم فعال بود و الان که می خوام ازش استفاده کنم این امکان وجود نداره
هر قدر هم تو برنامه هام سرچ می کنم پیداش نمی کنم.
چطور میتونم دوباره فعالش کنم؟

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
یه سوال...
قبلا بلوتوٍث لب تابم فعال بود و الان که می خوام ازش استفاده کنم این امکان وجود نداره
هر قدر هم تو برنامه هام سرچ می کنم پیداش نمی کنم.
چطور میتونم دوباره فعالش کنم؟

سلام
بهتر بود که یک تاپیک در قسمت پرسش و پاسخ میزدید.
--
برای این کار کلیدهای ترکیبی Fn و F2 رو بزنید.
بعدش دو گزینه میاد، یکی برای وایرلس و دیگری هم برای بلوتوث که می تونید روشن کنید.

parastu

متخصص بخش گالری عکس
اول خواستم همین کارو بکنم..ولی با دیدن یکی از پست های این تاپیک دچار اشتباه شدم:خجالت2:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=64915

-------------------------
منظورتون از گزینه ها اینا هست؟

این رو هم امتحان کردم ولی نشد

ahmadfononi

معاونت انجمن
این درایوری که اینجا قرار دادم مخصوص لپ تاپ شما هست.
با این اطلاعات:
Category:Notebooks

Manufacturer:Dell

Hardware:Dell inspiron 1564

Software name:Wireless 365 Bluetooth Module Driver

Version:6.2.0.9603, A03-1

File Size:62.16Mb (65174592 bytes)

تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر.
این هم برای بلوتوث هست و هم برای وایرلس.

کد:
http://download.driverscollection.com/656cdb8ff9a9/e3ec1e058a62d5c35bbee1670926df54e28464db26ba3986d7a0a9d882c3c1e1cac26a47c951af3af35bdaec9c1b8f295229d6af/3/51/90/1366840944/R235168.exe

parastu

متخصص بخش گالری عکس
آخرین ویرایش:
بالا