• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نصب سیستم جدید دعوت به موضوعات توسط کاربران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
سیستم جدیدی بر روی ایران انجمن نصب شد که از طریق این سیستم عزیزان میتوانند کاربران مورد نظر خود را به خواندن تاپیک مورد نظر خود دعوت کنند.
شما برای دعوت کاربران دیگر به خواندن موضوعی خاص، کافی هست وارد موضوع مورد نظر شده و از قسمت زیرین موضوع گزینه "دعوت کردن کاربران برای خواندن این موضوع" را بزنید.
سپس باید در کادر خالی مربوطه نام کاربر یا کاربران مورد نظر خود را که می خواهید برای خواند موضوع مورد نظر دعوت کنید را وارد کنید.
اگر قصد دعوت از چندکاربر را دارید باید نام کاربری افراد را با کاما (یعنی این علامت , ) از همدیگر جدا کنید.
نکته: برای ارسال دعوت جهت خواندن موضوع به همه لیست دوستانتان کافی هست تیک گزینه "دعوت از تمام لیست دوستان من" را بزنید.
و سپس دکمه تایید را فشار دهید.
نکته: جهت سنگین نشدن صفحات فقط نام کاربری 20 نفر از عزیزان دعوت شده در باکس دعوت موضوعات نمایش داده میشود و بقیه نام ها پنهان خواهند بود. جهت مشاهده لیست کامل کاربران دعوت شده به یک موضوع بر روی عبارت "کاربران دعوت شده" کلیک نمایید.

یک تصویر نمونه:

Davat.PNG
با آرزوی موفقیت​

زینب

کاربر ويژه
ادمین عزیز این چیه ؟oooooooooooooo.PNG

پیوست ها

• poooo9jk[[[[[l.PNG
    poooo9jk[[[[[l.PNG
    6.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خیلی ممنون علی جان.بسیار سیستم عالی و به جایی رو راه اندازی کردی و واقعا" کارمون رو راحت کردی.دستت درد نکنه و موفق باشی.:گل::شاد:

rahnama

پدر ایران انجمن
روز به روز انجمن جذاب تر شده و امکانات بیشتری پیدا میکند. خدا قوت:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فکر کنم منظورشون mention هست علی جان :خنده2:

آهان! یه گروه دو نفره با احمد عزیز راه اندازی کردیم برای کشف این نمونه نادر! :خنده2: انشالله به محض کشف کامل حتماً اعلام میکنیم...

ahmadfononi

معاونت انجمن
آهان! یه گروه دو نفره با احمد عزیز راه اندازی کردیم برای کشف این نمونه نادر! انشالله به محض کشف کامل حتماً اعلام میکنیم...

آره ما دوتا در صدد هستیم که این رو کشفش کنیم :نیش:

وقتیکه میزنی @ میده خروجی رو :خنده2:

به محض فهمیدن اطلاع میدیم :غش2:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
حالا یه چیزی اصولا آدم میره میگه مرسی که منو دعوت کردید مثلا فلان جا :نیش: الان باید بریم به همه اونایی که دعوت میکنن بگیم مرسی:نیش::خواب:

زینب

کاربر ويژه
آهان! یه گروه دو نفره با احمد عزیز راه اندازی کردیم برای کشف این نمونه نادر! انشالله به محض کشف کامل حتماً اعلام میکنیم...

هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال موفق باشید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فکر کنم منظورشون mention هست علی جان

بالاخره کارایی mention ها کشف شد! :خنده2:

@ahmadfononi
@زینب
@KAMYAR
@amininho

افزودن عبارت @ به اول اسامی کاربری این عزیزان باعث لینک دار شدن نام های کاربری عزیزان به پروفایلشون میشه.

روی اسامی کلیک کنید و نتیجه رو میتونید در پروفایل این عزیزان، زبانه ی mention مشاهده نمایید.

ahmadfononi

معاونت انجمن
بالاخره کارایی mention ها کشف شد!

[MENTION=3324]ahmadfononi[/MENTION]
[MENTION=12512]زینب[/MENTION]
[MENTION=5343]KAMYAR[/MENTION]
[MENTION=2676]amininho[/MENTION]

افزودن عبارت @ به اول اسامی کاربری این عزیزان باعث لینک دار شدن نام های کاربری عزیزان به پروفایلشون میشه.

روی اسامی کلیک کنید و نتیجه رو میتونید در پروفایل این عزیزان، زبانه ی mention مشاهده نمایید.

این رو که خودم بهت گفتم :بدجنس:

اما خودم گذاشتم که خودت بری پیداش کنی خودت یاد بگیری :نیش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
گاهی وقتی اتفاقی می افته نیاز به زمان هست تا یکی مثل من متوجه بشه که آیا این خوبه؟ چقدر خوبه؟
خدا رو شکر از وقتی سیستم دعوت راه اندازی شده.. انجمن یه شور و حال دیگه ای پیدا کرده.. دوستان نظراتشون رو می نویسند و حداقل هر چند روز یک بار در تاپیکی بحث میشه و تاپیکها از خطر ندیده شدن بیمه میشن.
دست مریزاد میگم به علی آقا و سایر عزیزانی که در فکر پیشرفت انجمن هستند:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:
هدف از راه اندازی انجمن ها هم به نظر من همین با هم بودن ها و همدیگر رو احساس کردن و نظرات مختلف رو خوندنه. مثلا من اگر فقط و فقط هدفم شعر و ادبیات بود خب می رفتم انواع اقسام کتاب ها رو در این زمینه تهیه می کردم و نیازی به انجمن نداشتم. ولی به انجمن میام چون نیاز دارم جایی باشه که حرفم رو بشنوند.. نیاز دارم جایی باشه که نظر دیگران رو بخونم..نیاز دارم دوستانم بفهمن که من چقدر به ادبیات علاقمندم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
هک دعوت از کاربران مجدداً فعال شد.
ممکن هست این هک به صورت موقتی فعال باشد.

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا