کلبه ی احزان:دل شکسته:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , March 10 #203 چشماي باروووووووووووووووووووووووووووووني:ناراحت::گریه:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 10 #204 بابا این بیچاره کجا ناراحته؟ داره دقّت میکنه بچّه !!! :فکر: :غش2::غش2::غش2: آواتارش .... ریز میبینه:غش2:
بابا این بیچاره کجا ناراحته؟ داره دقّت میکنه بچّه !!! :فکر: :غش2::غش2::غش2: آواتارش .... ریز میبینه:غش2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 28 #209 آواتار عزیـــــــــــــــزم ... غصّه نخور، عمو گرگی داره شوخی میکنه .:نه: این آواتار ارتودنسی لازمه ، اوّلم باید 2 تا دندونای وسط رو بکشه !!!:غش2:خیلی نافرمه :غش:
آواتار عزیـــــــــــــــزم ... غصّه نخور، عمو گرگی داره شوخی میکنه .:نه: این آواتار ارتودنسی لازمه ، اوّلم باید 2 تا دندونای وسط رو بکشه !!!:غش2:خیلی نافرمه :غش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , March 29 #210 مژه هاش فررر داره...اسم ریملش چیه بارون ؟؟؟واسه دوستم میخواما.......حالت نداره مژه هاش:نیش::نیش::نیش:
مژه هاش فررر داره...اسم ریملش چیه بارون ؟؟؟واسه دوستم میخواما.......حالت نداره مژه هاش:نیش::نیش::نیش:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , March 29 #211 پول نداشته کاغذ خطاطی بخره رو خودش خطاطی کرده:غش2:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 29 #214 mahdis گفت: مژه هاش فررر داره...اسم ریملش چیه بارون ؟؟؟واسه دوستم میخواما.......حالت نداره مژه هاش:نیش::نیش::نیش: کلیک کنید تا باز شود... عزیزم خدادادیه ، ریمل نیست که ، الکی نیست که . هیچ کمکی به دوستت نمیتونم بکنم. :غش2: آقا گرگیم که هنوز این آواتارشو نبرده دندون پزشکی !!! :نیش:
mahdis گفت: مژه هاش فررر داره...اسم ریملش چیه بارون ؟؟؟واسه دوستم میخواما.......حالت نداره مژه هاش:نیش::نیش::نیش: کلیک کنید تا باز شود... عزیزم خدادادیه ، ریمل نیست که ، الکی نیست که . هیچ کمکی به دوستت نمیتونم بکنم. :غش2: آقا گرگیم که هنوز این آواتارشو نبرده دندون پزشکی !!! :نیش:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 29 #216 عالیه ، چهره ی پدر ایران انجمن رو دیدن ، بسی شادمان کند مارا:شاد::شاد::شاد: :گل::گل::گل: :گل::گل: :گل::گل::گل::گل:
عالیه ، چهره ی پدر ایران انجمن رو دیدن ، بسی شادمان کند مارا:شاد::شاد::شاد: :گل::گل::گل: :گل::گل: :گل::گل::گل::گل:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 29 #218 من دیگه میخوام آواتارمو عوض کنم :رو مخ:همه گیر میدن به طفلکیِ من:گریه::گریه::گریه: نی نی خودتو چی میگی شیما؟ با اون لپاش؟ که چال افتاده ؟ توپولووووووووووو :غش2:
من دیگه میخوام آواتارمو عوض کنم :رو مخ:همه گیر میدن به طفلکیِ من:گریه::گریه::گریه: نی نی خودتو چی میگی شیما؟ با اون لپاش؟ که چال افتاده ؟ توپولووووووووووو :غش2:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , March 29 #219 آره جیگر منه بچه خودمم این شکلی از آب دراد ذوق مرگ میشم نه چرا عوض کنی به این خوشگلی شبیه منه :نیش:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , March 29 #220 بچّه ی خودته دیگه :غش2::غش2::غش2: کی ؟ تو؟ شبیه این؟ اعتماد به نفس در حدّ المپیک ...!!! همون دیگه چون خوشگله دردسر شده.خوشگلی دردسر داره هوارتا :غش2::غش:
بچّه ی خودته دیگه :غش2::غش2::غش2: کی ؟ تو؟ شبیه این؟ اعتماد به نفس در حدّ المپیک ...!!! همون دیگه چون خوشگله دردسر شده.خوشگلی دردسر داره هوارتا :غش2::غش: