از بس گیر دادید به آواتارم عوضش کردم آواتار امین جان اسمشه دیگه والا چی بگم؟؟؟؟؟
A alik متخصص بخش 2011 , June 10 #401 از بس گیر دادید به آواتارم عوضش کردم آواتار امین جان اسمشه دیگه والا چی بگم؟؟؟؟؟
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , June 10 #402 اینم که اینقدر تصویرش بیکیفیته،من چیزی نفهمیدم. حتما با موبایل 2 مگا پیکسلی گرفته شده درسته؟
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 11 #403 خودش عمودیه..اسمشو هم مثل خودش عمودی کرده......:غش2:.امین جان اسم باید افقی باشه..چون نوشته میشه..اصولا هرچیزی نوشته بشه عمودی باید باشه!!!!!!فارسی که اینجوریه والا:نیش:
خودش عمودیه..اسمشو هم مثل خودش عمودی کرده......:غش2:.امین جان اسم باید افقی باشه..چون نوشته میشه..اصولا هرچیزی نوشته بشه عمودی باید باشه!!!!!!فارسی که اینجوریه والا:نیش:
A alik متخصص بخش 2011 , June 11 #405 amininho گفت: اینم که اینقدر تصویرش بیکیفیته،من چیزی نفهمیدم. حتما با موبایل 2 مگا پیکسلی گرفته شده درسته؟ کلیک کنید تا باز شود... امین جان شرمنده که کیفیتش پایینه ببخشید دیگه تکرار نمیشه معذرت میخواممممم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ چیز بدی نیست آواتارش جالبه
amininho گفت: اینم که اینقدر تصویرش بیکیفیته،من چیزی نفهمیدم. حتما با موبایل 2 مگا پیکسلی گرفته شده درسته؟ کلیک کنید تا باز شود... امین جان شرمنده که کیفیتش پایینه ببخشید دیگه تکرار نمیشه معذرت میخواممممم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ چیز بدی نیست آواتارش جالبه
A alik متخصص بخش 2011 , June 11 #407 امین جان ما مثل شما فتوشاپیست نیستم حوصله ی پاک کردن اون آرم رو هم نداشتم شرمندتم....
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , June 11 #408 در ضمن زاویه دوربین هم خیلی بده. چون خورشید درست به دوربین می تابه
A alik متخصص بخش 2011 , June 12 #414 علیرضا خان کلا مارو با امین اشتباه گرفتیا.... عکس آواتارتم مثل خودت خوشگله البته ندیدمت
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 12 #415 :غش2::غش2: آقاعلیرضا اشتباااااااه کرد:غش2::غش2: این عکس کیه؟؟گمونم از این چش بادومیاست:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 12 #417 چجوری دلتون میاد اینقد راحت بگین؟؟:دل شکسته:یه زبونم لالی...الهی خدا منو پیش مرگش کنه ای چیزی بگین قبلش:نیش: آواتارشون عمودییییییه:غش2:
چجوری دلتون میاد اینقد راحت بگین؟؟:دل شکسته:یه زبونم لالی...الهی خدا منو پیش مرگش کنه ای چیزی بگین قبلش:نیش: آواتارشون عمودییییییه:غش2: