از دفعه قبلی یکم سرشو بالاتر اورده :نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 13 #442 الهههههههی........این نی نی نازه هنوز اینجاست که......:ناراحت:خوشگله...
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , July 30 #443 کشیدن عشق بر شن های ساحل نشانه ی خوبی نیست مهدیس عزیزم.
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , August 9 #446 اسمش فکر کنم الکساندره یه نوازنده و خواننده یونانیه سال 2009 بود فکر کنم تو یورو ویژن اول شد آهنگشم خیلی باحال بود منو یاد آهنگ باحالش میندازه
اسمش فکر کنم الکساندره یه نوازنده و خواننده یونانیه سال 2009 بود فکر کنم تو یورو ویژن اول شد آهنگشم خیلی باحال بود منو یاد آهنگ باحالش میندازه
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , August 12 #453 نظرم اینه که این آواتار چقدر شبیه آقا هوشنگ هست :فکر::فکر::فکر::فکر: :نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 14 #455 از این پیر مردای اهل دل که آدم از مصاحبت باهاشون لذت میبره دوست داشتم بابا بزرگ داشتمو این شکلی بود. :دل شکسته:
از این پیر مردای اهل دل که آدم از مصاحبت باهاشون لذت میبره دوست داشتم بابا بزرگ داشتمو این شکلی بود. :دل شکسته:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , August 17 #458 امین الان این آواتارتو که دیدم باید بخندم؟؟؟ :فکر: به چه امیدی این آواتارو گذاشتی آخه؟؟؟ :تعجب: شوخی کردم آواتارت باحاله منو یاد علی میندازه وقتی که داره آدامس میخوره :نیش: :نیش: :نیش:
امین الان این آواتارتو که دیدم باید بخندم؟؟؟ :فکر: به چه امیدی این آواتارو گذاشتی آخه؟؟؟ :تعجب: شوخی کردم آواتارت باحاله منو یاد علی میندازه وقتی که داره آدامس میخوره :نیش: :نیش: :نیش:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , August 17 #459 دوباره همون قبلی رو گذاشتی ولی من نمی دونم این چیه رو چشت گذاشتی؟