[FONT="Tahoma"]عجب اکشنی:خنده1:
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2013 , February 27 #362 واقعا زیباست گاهی دلم برای خودم و یکی تنگ میشه.
P p4ym4n کاربر ويژه 2013 , February 27 #363 مارادونای آسیا:تعجب2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کریمی:تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس فرهاد خان :گل:***تشریف دارن؟؟؟؟
مارادونای آسیا:تعجب2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کریمی:تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس فرهاد خان :گل:***تشریف دارن؟؟؟؟
P p4ym4n کاربر ويژه 2013 , April 13 #366 شیشه نازک احساس مرا دست نزن ! چِندشم می شود از لک انگشت دروغ !!! آن که میگفت که احساس مرا می فهمد … کو کجا رفت ؟ که احساس مرا خوب فروخت !:ناراحت:
شیشه نازک احساس مرا دست نزن ! چِندشم می شود از لک انگشت دروغ !!! آن که میگفت که احساس مرا می فهمد … کو کجا رفت ؟ که احساس مرا خوب فروخت !:ناراحت:
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , April 13 #371 درسته سرنوشت از قبل نوشته شده اما گاهی میشه سرنوشت از نو نوشت درست مثل این: کسی از خدا پرسید: اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای ، پس چرا آرزو کنم ؟ خدا گفت:" شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند !"
درسته سرنوشت از قبل نوشته شده اما گاهی میشه سرنوشت از نو نوشت درست مثل این: کسی از خدا پرسید: اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای ، پس چرا آرزو کنم ؟ خدا گفت:" شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند !"