پرچم دزد های دریایی البته دزدهای دل ها:ناراحت:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2013 , January 10 #321 پرچم دزد های دریایی البته دزدهای دل ها:ناراحت:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2013 , January 10 #324 عکسش خیلی غمگین ادما نگاه میکند ولی جملش قشنگه:گل:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2013 , January 10 #326 خیلی عالیه حالا چجور درخواست بدیممممممممم:تعجب2:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2013 , January 10 #327 بلاگش خوبه --------------------------------- بعد از رفتن به گروه در قسمت ابزارهای گروه گزینه ی پیوستن به گروه رو انتخاب میکنیم...
بلاگش خوبه --------------------------------- بعد از رفتن به گروه در قسمت ابزارهای گروه گزینه ی پیوستن به گروه رو انتخاب میکنیم...
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2013 , February 23 #328 تبلیغات گروه آقایان به چه می اندیشی؟ به گذشته یا آینده؟ بهتره به گذشته فکر کنیم تا از تجربیاتمون برای آینده استفاده کنیم :گل:
تبلیغات گروه آقایان به چه می اندیشی؟ به گذشته یا آینده؟ بهتره به گذشته فکر کنیم تا از تجربیاتمون برای آینده استفاده کنیم :گل:
ر ریحانه69 متخصص بخش فوتبال 2013 , February 23 #329 گل همیشه بهار گفت: هوایت که به سرم می زند دیگر در هیچ هوایی، نمی توانم نفس بکشم! عجب نفس گیر است هوایِ بی توئی! کلیک کنید تا باز شود... در یاد کسی بودن:احترام:
گل همیشه بهار گفت: هوایت که به سرم می زند دیگر در هیچ هوایی، نمی توانم نفس بکشم! عجب نفس گیر است هوایِ بی توئی! کلیک کنید تا باز شود... در یاد کسی بودن:احترام:
K kamrang New member 2013 , February 23 #330 گاهی انسان خودش رو فراموش میکنه این میتونه گاهی به خاطر خودخواهی و هوای نفس باشه
R R0xanA متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا 2013 , February 23 #335 منم دلم واسه خودم خیلی تنگ شده:ناراحت:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2013 , February 23 #340 من چون همیشه خودمم...دلم تنگ نمیشه واسه خودم...ولی واسه خود قبلترام تنگ میشه!!!خودِ گذشتم:خنده1: امضای زیباییه:گل:
من چون همیشه خودمم...دلم تنگ نمیشه واسه خودم...ولی واسه خود قبلترام تنگ میشه!!!خودِ گذشتم:خنده1: امضای زیباییه:گل: