• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرسنجی انتخاب بهترین مدیر ایران انجمن در سال 1391

نظر شما در مورد بهترین مدیر ایران انجمن چیست؟

• Adam barfy

رای: 35 59.3%
  • darya91

رای: 8 13.6%
  • parisa

رای: 16 27.1%

• مجموع رای دهندگان
    59
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خدمت همراهان ایران انجمن
به یاری خداوند متعال و با کمک تک تک شما عزیزان، یک سال دیگر رو در کنار هم پشت سر گذاشتیم.
این نظر سنجی طبق روال سال گذشته مربوط به انتخاب بهترین مدیر سال ایران انجمن هست، با این تفاوت که امسال اسامی تمام مدیران در نظرسنجی آورده نشده و مدیران کل سایت با در نظر گرفتن جوانب و ویژگی های مختلف برترین مدیران سال 91 ایران انجمن را انتخاب و در این نظرسنجی شرکت داده اند.

بدین ترتیب برترین مدیران سال 1391 ایران انجمن از دید مدیران کل سایت به صورت زیر اعلام میگردد:
(به ترتیب حروف الفبا)

Adam barfy
به جهت فعالیت مستمر در طول سال و پرهیز از هرگونه موارد حاشیه ای و غیر مرتبط با تخصص مدیریتی خود و در نتیجه ایجاد تغییر و تحول در بخش مدیریتی خود.

darya91
به جهت فعالیت اساسی در بخش مدیریتی خود و همچنین نگاه و رفتار حرفه ای و کاملاً منطبق با دستور العمل کاری مدیران در سمت مدیریت.

parisa
به جهت فعالیت مستمر در طول سال و پرهیز از هرگونه موارد حاشیه ای و غیر مرتبط با تخصص مدیریتی خود و در نتیجه ایجاد تغییر و تحول در بخش مدیریتی خود.

و اما حال نوبت به انتخاب برترین مدیر ایران انجمن از دید کاربران میرسد.
جهت انتخاب مدیر برتر سال ایران انجمن از دید کاربران سایت شما عزیزان تنها امکان انتخاب یکی از سه نفر شرکت داده شده در نظر سنجی را دارید.

[HIGHLIGHT]توجه:[/HIGHLIGHT]ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دلسوزانه تمامی مدیران عزیز ایران انجمن، لازم به ذکر است علت اینکه اسم همه مدیران در این نظرسنجی نیست، کم کاری نبوده ؛ بلکه به هر حال نیاز به گزینش بوده و ما برای گزینش تمام مواردی رو که یک مدیر می بایست دارا باشد را در نظر گرفتیم :گل:

behamin

کاربر ويژه
سلام ..راستش من که افتخار آشنایی با هیچ کدوم رو نداشتم....و در نظر سنجی شرکت نمیکنم که ناعادلانه نظر نداده باشم....ولی از هرسه مدیر عزیز هم تشکر میکنم...:گل:

از همین جا هم از مهسای عزیز و آسمان دریایی بخاطر زحمت هایی که برای ترجمه مطالب بهشون دادم واز مریم عزیز و نگار جان وباران عزیز فاطمه جان وباقی دوستان هم ممنونم که حتی با حضور کم بنده توی سایت یادی از بنده میکنند....
:گل:

بابت اسپم هم عذز میخوام:گل:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سلام به همه ی دوستان:39:
از مدیران کل سایت تشکر میکنم که منو لایق دونستن و اسممو جزو کاندیدها قرار دادند. :4:

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
خببببببببببب منم انتخاب كردم اميدوارم كه انتخاب همه ي دوستان عادلانه باشه:گل:

Mans0ur

New member
هر سه تاشون عالی بودن. تشکر میکنم ازشون.

البته نباید از زحمات باقی دوستانی که در نظر سنجی نیستن غافل شد. از همگی عزیزانی که در این نظر سنجی نیستن هم تشکر میکنم.

در هر صورت نظر سنجیه و ما ناچار به انتخاب یه نفریم. ولی خب این چیزی از ارزش های باقی نفرات کم نمیکنه.

موید باشید.

amin khan

مدیر انجمن
واقعا هر سه این عزیزان لایق بهترین بودن هستند ولی فکر کنم اسم یکی جا افتاده:گریه:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام به همگی:احترام:امیدوارم حال همتون خوب باشه..
خب منم یکیشونو میشناختم که به ایشونم رای دادم:گل:
امیدوارم همشون موفق باشن.

parisa

متخصص بخش
سلام ووقت به خیر
همین که میبینم اسمم جزو سه نفرمدیربرتر هست به خودم می بالم وافتخارمیکنم...وخوشحالم تونستم درایران انجمن با مطالبی که ارسال میکنم مفید باشم.. اما متاسفانه باید اعتراف کنم به دلیل این که دوست ندارم دوست نتی داشته باشم نتونستم با دوستانی که این جا فعالیت میکنن ارتباط صمیمی وتنگا تنگی داشته باشم ....همین طورچون نتونستم درموقع انلاین شدن به مطالبی که این دو مدیرعزیز ارسال می کنند توجه کنم پس نهایتا درنظرسنجی نمیتونم شرکت کنم ..که خدای نکرده حق کسی پایمال نشه ..اما تبریک میگم به دو دوست عزیزم که اینام جزو بهترین مدیران معرفی شدند هرچند این جا همه جزو بهترین وبرترین ها هستند :گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی
از هر سه مدیر، بابت فعالیت مفیدشون بی نهایت سپاسگزارم.:گل::احترام:

از سایر مدیران که نام زیباشون در این نظر سنجی قرار نگرفته، بی نهایت سپاسگزارم.
:گل::احترام:

هدف تمامی دوستان و کاربران محترم

(
مدیران کل، ناظمین، مدیران ارشد، همکاران سابق، مدیران، کاربران ویژه و ...)

موفقیت بیش از پیش انجمن می باشد،

:احترام:

و بنده از تمامی دوستان گرامی نهایت سپاس و قدردانی رو دارم. :گل:

:گل::loveiranjoman::گل:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
ااا منم جز کاندیدها هستم مرسی از انتخابتون:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا