• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

** نظرسنجی:اولین شرکت کننده صندلی داغ **

وضعیت
موضوع بسته شده است.

t92

متخصص بخش
:نیش:

خانمها و آقایوننننننن
با رای بنده به امید اینجوری میشه(مریم خانم دراین باره صحبت می کنیم بعدا:نیش:):

omid=6
maryam=5
cube=1
melika=1
rahnoma=1
admin=1

:نیش::نیش::نیش::نی نی:

0mid

متخصص بخش ورزشی
اي بتركي آرش :نیش:
نامرد آخرش زهر خودتو ريختي؟ :عصبانی:

حالا كه اينطور شد اصلا من كم نميارم
باشه اتفاقا خيلي هم دوس دارم صندلي داغ رو :نیش:
فقط ميمونه يه موضوع كه بايد با آرش خصوصي صحبت كنم بهش بگم :نیش:

parsa

New member
با اجازه من هم رای خودمو اعلام میکنم

Maryam خانم

امید جان بعدا با شما حساب میکنم - بذار به حسابم که نجاتت دهدندت بودم تا اینجا :نیش:

توضیح: """ رای اصلی من با احترام به تمامی دوستان آقا هوشنگه ولی نوع نظر سنجی طوری هست که باید داغ نگه داشته بشه """

t92

متخصص بخش

maryam=6
omid=6
cube=1
melika=1
rahnoma=1
admin=1

:داغ:
آقایون و خانم هاااااا یه روز فقط مونده برای پایان نظرسنجی . . . :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
پارسا جان واقعا دمت گرم خيلي مردي :نیش:

يه ذره مرد بودن رو به آرش هم ياد بده:نیش:

آقا حالا كه من با مريم خانم مساوي شديم منم به احترامش انصراف ميدم ديگه :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
انصراف بی انصراف :نیش:

خانمی

کاربر ويژه
من به ،آقا امید رای میدم

که مریم جون سوالات رو با فراق خاطر آنالیز کنه .

البته با پوزش از آقا امید ،هر چند که معلومه خیلی مشتاق هستید.

t92

متخصص بخش
آقایون و خانم هاااااااا
این امید نمیدونم چه کلکی اومده که با رای خانمی به امید میشه 6 به 6 . . .(امید من سر از کار تو در نیاوردم:فکر:)

پس نتیجه میشه
maryam=6
omid=6
امروز آخرین روز هست برای نظرسنجی منتظر نظر بقیه دوستان هستیم :داغ:

0mid

متخصص بخش ورزشی
من كلك نزدم تو نامردي كردي يكي راي منو اضافه كردي كه من انتخاب بشم :نیش:

kami

کاربر ويژه
من اعتراض دارم
خواهشن کسایی که در صندلی داغ انجمن قبلی شرکت کردن در صندلی داغ این انجمن شرکت نکنن
چون میشه پستای اونا رو انتقال داد به این انجمن
و اینجوری هم منصفانه نیست چون شما دوبار می شینید رو صندلی داغ اما اونا که تا حالا نشستن رو صندلی داغ یکبار هم نمی شینن

به نظرم اسم افرادی که در انجمن قبلی رو صندلی داغ نشستن
رو از لیست منتخبای صندلی داغ اینجا حذف کنن
با تشکر

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
من اعتراض دارم
خواهشن کسایی که در صندلی داغ انجمن قبلی شرکت کردن در صندلی داغ این انجمن شرکت نکنن
چون میشه پستای اونا رو انتقال داد به این انجمن
و اینجوری هم منصفانه نیست چون شما دوبار می شینید رو صندلی داغ اما اونا که تا حالا نشستن رو صندلی داغ یکبار هم نمی شینن

به نظرم اسم افرادی که در انجمن قبلی رو صندلی داغ نشستن
رو از لیست منتخبای صندلی داغ اینجا حذف کنن
با تشکر

بسیار فکر خوبی است . با حذف آن اسامی تعداد آرا بهتر نشان داده می شود. در مورد افرادی که هم در انجمن قبلی شرکت داشتند پستها منتقل شود.
100در 100 موافقم.

:گل:​

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
به نظرم حذف كامل اين دوستان از ليست صندلي داغ خوب نيست چون خيلي بچه ها اينجا جديدا و سوالات خودشون را دارند و تازه همون قديميام شايد سوالات جديد و رويكرد جديد داشته باشند . مي شه اينطور كرد كه جزو گروه هاي اوليه كانديداها نباشان . چند گروه كانديدا كه اومدن و رفتن اونام بيان

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در این مورد من هم با ملیکا موافق هستم .
اول اینکه کسانی که رای میارن خودشون مقصر نیستند که بخوایم بگیم چون شما خواستین انتخاب شدین .
این نشون میده که یک نفر با اینکه خیلی ها روی صندلی داغ دیدنش ولی باز هم نظر عمومی دوست داره که این افراد رو روی صندلی ببینه :
با این توضیح که اولاً این انجمن به هیچ عنوان ترکیب کاربران انجمن قبلی رو نداره که خودتون نگاه کنین کاربران زیادی حضور دارند که بهمون در اینجا ملحق شدند و شاید دوست داشته باشند از فردی در روی صندلی سوال بپرسند .
دوم اینکه اینجا ایران انجمن هست نه هیچ انجمن دیگه ای !
مطمئنن من اگر در ایجا روی صندلی بشینم سوالها و بسیاری از جوابها فرق میکنه با alijoojoo ناظم در انجمن قبلی .
البته خودم رو مثال زدم که سوء تفاهمی پیش نیاد .
نباید سعی کنیم که گذشته ما در این انجمن تاثیر بذاره چون اینجا کاربران مخصوص خودش رو داره و در آینده هم کاربران مخصوص به خود رو خواهد داشت که میان بازدید کنند از صفحات و مطالب قبلی ، و بهتر هست چیزی رو که که واقعیت داره و باید ببینند رو ببنند نه اون چیزی رو که ساخته شده . نه اونها در گذشته با ما بودند و نه علاقه ای خواهند داشت که بدونند . باید حق اونهارو هم دید و نگفت چون من قبلاً تجربه کردم این کافی هست .

نکته ی آخر هم اینکه اصلاً درست نیست رای گیری رو برای کسانی که رای میدن محدود کنیم ، من خودم هم خواهش کردم که دوستان سعی کنند به افراد جدید رای بدند ولی وقتی که دلمون چیزی و یا کسی رو میخواد نمیشه محبت رو محدود کرد .

در کل این هم نظر من به عنوان یکی از کاربران بود ، نظر و منطق عمومی ملاک هست .

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب الان ميخواين چيكار كنين؟
بابا زودتر تصميم بگيرين
من فقط تا سه شنبه ميتونم باشم رو صندلي
راستي يه چي بگم
من اينهمه انجمن عضو بودم و هستم و فقط 1 بار رو صندلي داغ يكي از اون انجمن ها نشستم كه 2 3 روز بعدش انجمن پكيد :نیش:
اگه اين اتفاق اينجا بيوفته من مقصر نيستما :سوت:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
منم با ادمين موافقم
چون اينجا ايران انجمن انصافا و حالا شايد پست علمي كه مال خودمون بوده كپي رايتش را همه جا بزنيم اما مباحث گفتگوهاي آزاد من جمله صندلي داغ و درد و دل ها و .. چيزي نيست كه از جايي به جايي منتقل شه چون افراد در زمان و در مكان متغيرند و حالا مثلا صندلي داغ شخص ايكس اونجا شايد دو سال پيش بوده و بچه ها اينجا اصلا اونجا نيستن كلي الان سوال جديد هست حتي برا همون بچه ها قديم و ... خلاصه كلا راي گيري آزاد باشه خوبه نهايتا اگر خيلي بعضي ها جديدا رو صندلي بودن و برا اكثريت مطلق آشنان مي شه يه سري افراد جديد تو مراحل اول بشينن بعد يه سري افراد ديگه و اين نه به دليل نشستن اون افراد رو صندلي داغ هاي قبل بلكه برا اينكه شناخته ترن صورت مي گيره .
اميد محترم ، سعي نكن در بري شما بايد بسوزي و مي سوزي . البته مريم گل هم هست . ايشونم بايد بسوزن و مي سوزن . البته هر دو از فرط علاقه بچه هاي انجمن بهشون :سوت:

t92

متخصص بخش
خانم ها و آقایونننننننننن
وقت نظرسنجی تموم شد.
همونطور که مستحضرید به یه تساوی رسیدیم
با هزاران تلاش برای اینکه به تساوی نرسیم!!!:نیش:
خب طبق قوانین صندلی داغ الان دو سه راه داریم:

یا یه قرعه کشی بین طرفین تساوی انجام بدیم.
یا یکی از طرفین انصراف بدن.
یا یه نظرسنجی دوباره برای طرفین تساوی انجام بدیم.
البته خود آیدا خانم نیستن که بهتر قضاوت کنن و . . .

این رو هم در نظر داشته باشیم که چون تقریبا خیلی از
عزیزان باهم بودیم قبلا و مریم خانم یک بار نشستن روی
صندلی نظر شخصی بنده اینه که امید رو بنشونیم روی
صندلی:50:(مریم خانم بعدا صحبت می کنیم:نیش:)

برای همین اگر یکی از طرفین که انصراف
میدن بدن نمی دن قرعه کشی کنیم.

دوستان هم نظری داشتن بگن.
نتیجه رو توی این تاپیک اعلام می کنیم.

خانمی

کاربر ويژه
هر نظری که جناب رهنما بدن مورد تاییده از دید من ،چرا که ایشون بدون تحکم و با انعطاف هستند در گویش و این بسیار ارزشمنده.

لازمه اینجا از ایشون به خاطر این بزرگی تشکرکنم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
خب من كه گفتم انصراف ميدم :نیش:
آخه آرش تو كه ميدوني من همش تا سه شنبه هستم وبعدش معلوم نيست كي بتونم انجمن بيام شايد تا پايان ترم نتونم بيام زياد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا